Geo Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Ja sam mislio da je taj promaseni slucaj odavno batalio fudbal i postao neki keramicar ili sta ti ja znam ... Edited August 5, 2014 by Geograf
ZokiAsov Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Doveli su pogresnog burazera. Debeli Nebojsa je davao golove okseru, groningenu, ciganima, ovaj nikad nista. Neka se pripreme PLazic, Asporogenis i Darko Maletic.
Kreator Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Sta se desava sa onim slovencom ilicem, zasto igra u drugom timu? Protiv farana je igrao beka,i to solidno i sad pravi drustvo fofani..Da ne prodje kao Ngambi. Edited August 5, 2014 by BlackGeorge
dranata Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 Kako trenutno stvari stoje i sutra je odbrambeni bedem Trajković Stanković. Slovenac na klupi.
Kreator Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Taj na kraju zavrshava u teleoptiku, a onda ga negde u nekoj mracnoj zemunici, pod malom svetiljkom, prisiljavaju da potpise sporazumni raskid ugovora..
gone fishing Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 pa gde će ćelavi da rizikuje sa auigranim parom centralnih bekova, vodi se idejom da su 2 ispodprosečna uigrana štopera bolje rešenje od stavljanja novajlije koji je proveo 15-tak dana sa ekipom - trener nam je ziheraš i ovu dvojicu neće menjati dok nas ne budu skupo koštali, za šta je prilika već sutra a ako nas bugari prođu na penale ili nekim userom iz slobodnjaka gledaćemo ih i u playoff-u mmw
crosman Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Published: Wednesday 4 August 2010, 19.45CET HJK Helsinki 1-2 FK Partizan (agg: 1-5)Two goals from Cléo wrapped up the tie for the Serbian champions, who were always in the driving seat following last week's first-leg victory. Koliko smo se srozali za 4 godine, sada igramo bunker protiv mocnog Ludogoreca a gol u gostima nam je dostizan bas kao I LS. edit : After leaving Asia, Cléo returned to his homeland, rejoining Atlético Paranaense on trail in May 2014.[31] Few days later, he signed for his former club on a free transfer.[32] On 29 May 2014, Cléo made his second debut for the club in a 2–2 home draw with São Paulo. He stepped on the pitch in the 77th minute and managed to score little more than 10 minutes later with a remarkable volley kick :0.6: Edited August 5, 2014 by crosman
Kreator Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) Evo onda,ako nam je trener ziherash i voli da igra na sigurno,da pokushamo da mu skrojimo prvih 11 koji ce nas odvesti u poslednje kolo: lukac,volkov,trajkovic,stankovic,vulicevic,brasanac,s.markovic,ilic,luka,grbic,skuletic. To je sigurica ekipa,znaju se,trcali su zajedno na pripremama, takoreci uhodana ekipa. Edited August 5, 2014 by BlackGeorge
theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Mora Stanković da igra da šutne penal :D Asprogenis nije realna varijanta,drukao nas da nameštamo. Predrag Lazić ne znam ali Đorđe igra u Metalurgu iz Donjecka,čudim se da mu nisu ponudili ovde da mu kasni plata pet meseci,bolje nego da pogine tamo.
Dr Arslanagić Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 brat marinković?!? znam samo da će dr arslanagić biti oduševljen Nebojša? Pol Gaskoin Timočke krajine! Biće sexy fudbala na JNA.
Recommended Posts