MiddleClass Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Da nije izdominirao , bilo bi "Ni Zelezniku ne moze da uvali ... bla bla bla ...." Odlicna slika za onaj topik! :)
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ma, sta ti imas protiv zlosrecnog Fofane? Covek jedva dobije priliku na kasicicu, i opet ne valja... Ja bih ga radije video u prvoj postavi pre no Skuletinja, covek zna da se otvara, ubacuje u prazan prostor, sto je misaona imenica za ove srbijanske balvane. Em daje golove (kad igra), em namesta sanse drugima. Sta's vise? Celavi ce morati da ima dobro objasnjenje sto ga ne mece, inace ode skalp... mislim da je drvo, doduše svoj sud sam formirao isključivo na utakmici protiv širaka u bgd kada sam ga prvi put gledao, ujedno i najviše minuta. niti jednog našeg igrača ne bi oprali ni sava ni dunav da je promašio onakve šanse u meču koji je završen 0:0 i posle koga bi ispali iz daljeg takmičenja.sve ostalo što je i. b. fofana igrao nije dovoljno za bilo kakav sud o njemu kao igraču. a ono podmetanje nikoliću da je kkk ili skins ili šta već je jednostavno nedostatak dobrog ukusa.
gone fishing Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 +1 - pisao sam protivu njegovog dovođenja prošlog leta, tada se videlo da dečko jednostavno nume da postigne zgoditak - a mnogi su mislili da nam dolazi novi dijara zanemarujući činjenicu da na svaki user tipa dijara dolazi 20 promašaja
Kreator Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Još se nismo otarasili ni ovog Brašanca, a dobijamo novog "Brašanca". Samo gomilamo lošije igrače... http://www.sportal.rs/news.php?news=130452
Kreator Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Evo sad čitam neka nagađanja preko neta, ovaj nesretni petrović nam dolazi umesto drinčića, kojeg će na kraju prodati u kinu. sve bolje od boljega..
katamaran Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=hNt5zbj5bz0 Edited August 3, 2014 by katamaran
Kreator Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) ivan petrović potpisao na 4 godine. Nadam se da nije potpisao i sa ramadanijem ili stojićem inače ćemo ga trpeti sve 4 godine, a možda i više. samo gomilamo taj škart na mestu zadnjeg bezveznog...još ni brašanca i smarkovića nismo prodali. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:503968-Petrovic-cetiri-godine-u-Partizanu Edited August 4, 2014 by BlackGeorge
Geo Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Nemoj tako , pa sta ako nije neki fudbaler ! Od detinjstva je covek mastao da obuce crno-beli dres ...
twisted Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 jeste da je ponedeljak, ali svaki ponedeljak je podjednako dobar kao i svaki drugi ponedeljak pred utakmicu za prognoziranje razultata naše pobede u sredu! Ja bih rekao 2:0, iz 1 u 1. kokica je stigla na stadion partizana!
Dr Arslanagić Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Definitivno: Meč Srbija - Albanija se igra na stadionu Partizana
Ted Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 izgubicemo, osim ako ne pobedimo. u suprotnom, bice nereseno.
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Definitivno: Meč Srbija - Albanija se igra na stadionu Partizana gosti će se osećati kao kod svoje kuće
Kreator Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Pise u blicu da nam se gotovo sigurno vraca nenad marinkovic.kazu da se dogovorio sa nikolicem.poslednju sezonu je igrao u izraelu,u jednom od milion hapoela (prva liga, 10.mesto). Drugarice i drugovi, vas komentar?
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 brat marinković?!? znam samo da će dr arslanagić biti oduševljen
twisted Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 ja ga se ne sećam po dobru, a vi kako hoćete. generalno se lovi u plićaku jer nemamo čizme za dubinu
Recommended Posts