ZokiAsov Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Meni Skuntelar bolji od Fofane. Ne zna mnogo, pravlinije zna jako malo, ali nekako kad sam ga gledao, ulazi u sanse onako nezgrapan i tu i tamo ga mune. Naravno, ako mu usled suptilnog bunkera zapadne uloga da sa 30 m na nasoj polovini organizuje ubitacne kontre, ucinak mu se znacajno smanjuje i tezi nuli. Fofana je jos od one misteriozne bolesti totalna nepoznanica, kad je igrao, uglavnom je to tanko bilo, daleko od toga da na njemu zasnivamo prolaz dalje.
MocaVukotic Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Meni Skuntelar bolji od Fofane. Ne zna mnogo, pravlinije zna jako malo, ali nekako kad sam ga gledao, ulazi u sanse onako nezgrapan i tu i tamo ga mune. Naravno, ako mu usled suptilnog bunkera zapadne uloga da sa 30 m na nasoj polovini organizuje ubitacne kontre, ucinak mu se znacajno smanjuje i tezi nuli. Fofana je jos od one misteriozne bolesti totalna nepoznanica, kad je igrao, uglavnom je to tanko bilo, daleko od toga da na njemu zasnivamo prolaz dalje. upravo. kolko god da je igrao, škuntelar je muno 16 komada prošle sezone. možda je ovaj crni i boljia li jeb ga on ne igra nikako.
twisted Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Pa obicno i postigne u ono malo vremenske bede na terenu sto provodi ... Osim ako za njega ne vazi standard na 5 minuta po 1 gol . @Arslanagicu Ako nije rasista onda je kompletan idiot .... +1
Kreator Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) Da, da, od Škuntelara je možda samo bolji Miladin Bečanović ^_^ Videćemo majstora na delu u utorak. Sve mu se otvorilo da se razmaše na JNA, u prvom meču Bugarima nije igralo dosta povređenih igrača, a evo juče je još jedan odbrambeni igrač (Brazilac Vitinjo) slomio prst pa sigurno ne putuje za Beograd. Skinheds Nikolić će mu sigurno ukazati priliku od početka, tako da ćemo ga videti na delu.. Edited August 2, 2014 by BlackGeorge
twisted Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 nek fofani udeli 30 zadnjih minuta ja ću biti srećan.
Geo Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) Fudbaleri Partizana pobedili su Železnik sa 4:1 (3:0) na zatvorenom trening meču u Zemunelu partizan.rs Dvostruki strelac za Partizan bio je Fofana, sa bele tačke precizan je bio Ninković, a u strelce se upisao i Šaponjić. Gol za Železnik postigao je Gligorijević. Partizan je meč odigrao u kombinovanom sastavu, a trener Marko Nikolić je svoje igrače posmatrao sa tribina. "Crno-bele“ u sredu očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom, prvi susret odigran je bez golova. Partizan: Živković (Kljajić od 46′ – Živković od 65′), Pauljević, Ostojić, Ilić Branko, Petrović, Marković (Bogosavac od 61′), Gulan, Luka (Stevanović od 61′), Grbić (Lukić od 28′), Fofana, Ninković (Šaponjić od 46′). Trener: Radoje Smiljanić. Evo da su mu dali da sutira penal , pao bi i het-trik -_- Edited August 2, 2014 by Geograf
theanswer Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Doveli smo ovog Slovenca,navodno reprezentativni kalibar,da bi nam šta? Igrao protiv Železnika? Zato nepogrešivi Voja Brisel mora da igra levog štopera jer je levak,to tako mora,iako bih ja verovatno sa pola noge odigrao bolje nego on na toj poziciji. Pakao.
twisted Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 slovenac mora se uigra a fofana je dao 2 gola. mora da je nikolić pojeo sve nokte gledajući ga. elem, generalno razlog ovakvih utakmica je osim kakvog takvog igračkog kontinuiteta igrača sa klupe i provera od strane trenera, da li klupa ima igrača koji bi u ovom momentu mogao da pokrpi neku rupu u prvom timu. u tom smislu mislim da fofana nije zadovoljio. dao je samo 2 gola.
Geo Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Pa kazem ja, zajebao ga Ninkovic sto je uzeo penal ... ovako ce opet na led mucenik ...
stoka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Fofana i Lazović u špicu jedina su garancija prolaska ... Fofana je večeras izdominirao, čovek je gladan igre, golova...
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 izdominirao protivu železnika, aman ljudi.
Њујоркер Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ma, sta ti imas protiv zlosrecnog Fofane? Covek jedva dobije priliku na kasicicu, i opet ne valja... Ja bih ga radije video u prvoj postavi pre no Skuletinja, covek zna da se otvara, ubacuje u prazan prostor, sto je misaona imenica za ove srbijanske balvane. Em daje golove (kad igra), em namesta sanse drugima. Sta's vise? Celavi ce morati da ima dobro objasnjenje sto ga ne mece, inace ode skalp...
Geo Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 izdominirao protivu železnika, aman ljudi. Da nije izdominirao , bilo bi "Ni Zelezniku ne moze da uvali ... bla bla bla ...."
Kreator Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Doveli smo ovog Slovenca,navodno reprezentativni kalibar,da bi nam šta? Igrao protiv Železnika? Zato nepogrešivi Voja Brisel mora da igra levog štopera jer je levak,to tako mora,iako bih ja verovatno sa pola noge odigrao bolje nego on na toj poziciji. Pakao. Šta reći na sve ovo...totalna tuga. Ako oni znaju šta rade..
theanswer Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 (edited) Znaju oni šta rade,nisu baš toliko mutavi. Dobro,jesu ali samo u komunikaciji. Najgore što je moglo da se desi FKP je onaj ulazak u LŠ sa potrošenih koliko 30 000 na Radišu u prelaznom roku, Sad nesretnici misle da će svake godine da ih tako ukenja da se neko ispromašuje protiv tebe i ti odeš na penale i onda eto para kojima ćemo pokrpiti rupe i tako jovo nanovo. Edited August 2, 2014 by theanswer
Recommended Posts