kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 stojkovic, emeghara, nastasic, west, rzasa, medo, adem, ilic, banbi, jovetic i cleo mila majko
MocaVukotic Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 juca umesto mede, savić umesto westa, moreira umesto malog đavola
MocaVukotic Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 jovetić na krilo, bambi out mitrović in, ili laza umesto bambija
crosman Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 jovetić na krilo, bambi out mitrović in, ili laza umesto bambija I Djukic pokraj linije.
Kreator Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Dobar tekst o Fofani... http://www.sportal.rs/news.php?news=130378 Komentatori su najbolji, optužuju trenera Nikolića da je član KKK (kju kluks klan) i da mora da igra "tatin sin" škuletić :) Ovo me podseti na stopera Ngambija. prilicno solidan stoper, kad god je odigrao bio je ok (a malo je igrao) ali nije bio ramadanijev sin, i onaj odličan igrač sredine terena koji je otišao u Izrael a kod nas odigrao samo par utakmica, kako se beše ono zove..? Edited August 1, 2014 by BlackGeorge
Kreator Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Muke Ludogoreca se nastavljaju. Povredio im se još jedan Brazilac - defanzivac Vitinjo. Polomio je prst, neće ni putovati za beograd. http://www.sportal.rs/news.php?news=130375&com_page=2#comments_box Eh kad bi Fofana zaigrao... ali ne voli ga ovaj sa Misisipija.. Edited August 1, 2014 by BlackGeorge
MocaVukotic Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Eh kad bi Fofana zaigrao... što si ti tolko zapeo za tog fofanu? ja kolko sam video nije pokazao ništa više od ostalih napadača.
Dr Arslanagić Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ume da utrči na dobar pas, što Lazović i Škuletić ne mogu. Optuživanje Nikolića da je rasista je bezobrazluk i nitkovluk.
MocaVukotic Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ume da utrči na dobar pas umem i ja jbt, ali treba da postigne neki gol valjda?
Geo Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) umem i ja jbt, ali treba da postigne neki gol valjda? Pa obicno i postigne u ono malo vremenske bede na terenu sto provodi ... Osim ako za njega ne vazi standard na 5 minuta po 1 gol . @Arslanagicu Ako nije rasista onda je kompletan idiot .... Edited August 1, 2014 by Geograf
Kreator Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) umem i ja jbt, ali treba da postigne neki gol valjda? pa i daje golove, nije mu baš realizacija 100% ali nije ni kao kod svete krave škuletića 1345 šansi - jedan gol. Edited August 1, 2014 by BlackGeorge
MocaVukotic Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 gde su ti golovi? prošle sezone 3 u prvenstvu i 1 u kupu. škuletinjo 7 za polusezonu, još 4 za vošu u prvenstvu na jesen, 1 u kupu i 4 u LE. 16 komada.
Kreator Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 gde su ti golovi? prošle sezone 3 u prvenstvu i 1 u kupu. škuletinjo 7 za polusezonu, još 4 za vošu u prvenstvu na jesen, 1 u kupu i 4 u LE. 16 komada. iz koliko šansi tih 16 komada? ja kada ga gledam, a gledao sam partizan dosta redovno, škuntelaru je potrebno 5-8 šansi pa tek onda gol.. koliko utakmica je odigrao fofana a koliko golova? evo: Prvenstvo Novi Pazar - nije imao pravo da igra Radnički iz Niša - 90 minuta/jedan gol Radnički iz Kragujevca - 71 minut/jedan gol Rad - 90 minuta Sloboda Užice - 56 minuta OFK Beograd - Nije bio u protokolu Vojvodina - 15 minuta Javor - 44 minuta Jagodina - 76 minuta Napredak - 74 minuta Crvena zvezda - na klupi Donji Srem - 44 minuta/jedan gol Zbog bolesti propustio mečeve sa: Voždovcem, Spartakom, Čukaričkim Kup Srbije Metalac - 66 minuta/jedan gol Radnički Niš - 28 minuta Pa onda utakmice koje je odigrao (nije odigrao) od kada je trener Nikolić: Novi Pazar - nije bio u protokolu Radnički Niš - na klupi Radnički 1923 - nije bio u protokolu Rad - nije bio u protokolu Sloboda - na klupi OFK Beograd - na klupi Vojvodina - nije bio u protokolu Javor - nije bio u protokolu Jagodina - nije bio u protokolu Napredak - nije bio u protokolu Crvena zvezda - nije bio u protokolu Donji Srem - nije bio u protokolu Voždovac - nije bio u protokolu Spartak - na klupi Čukarički - sedam minuta/jedan gol Pričaš o golovima, a koliko je dobio šanse Fofana da igra u odnosu na Škuntelara? Bolje da im sabiramo minute pa da delimo na golove nego na broj utakmica koji su odigrali :)
DarkAttraktor Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 stojkovic, emeghara, nastasic, west, rzasa, medo, adem, ilic, banbi, jovetic i cleo mila majko emeghara. kakva igracina, jbt.
Recommended Posts