August 1, 201410 yr bilo bi dobro da kupimo mireta radovića, odlično igra u legiji. stalno se priča o tom povratku u partizan, vreme je da se realizuje. šta kaže đurić tvorzić, može li to? šta vi kažete, da li je to ipak nerealno? :) Da kupimo legendu i najboljeg igraca bogatijeg kluba od nas ?
August 1, 201410 yr Danas vidim da nasi najavljuju 2-3 pojacanja. Jel postoji neko logicno objasnjenje zasto cekaju da prodju najvazniji mecevi, pa da tek onda dovode pojacanja? Edited August 1, 201410 yr by Timmy
August 1, 201410 yr Dok naši najavljuju pojačanja, Ludogorec se juče ozbiljno pojačao tako što nogirao trenera Stojča Stoeva, a mesto njega postavili trenera juniora. šteta, Stojčo postavio igru takvu da nam Bugari bugarski legionari ne bi dali gol ni u četiri utakmice. :) Mada, ne bi ni mi njima. :(
August 1, 201410 yr Danas vidim da nasi najavljuju 2-3 pojacanja. Jel postoji neko logicno objasnjenje zasto cekaju da prodju najvazniji mecevi, pa da tek onda dovode pojacanja? Postoji - to se radi u poslednjih 6-7 sezona , pa koje lud da menja sistem koji je uspesan Nama Evropa nazalost nikada I nije bila prioritet, ko j*be navijace. Razlog je valjda sto je lakse privuci nekog povratnika sa pricom o "vrlo verovatnom ucescu u LS ili bar garantvanom ucesu u Ligi Evroope ".
August 1, 201410 yr He, tako smo pre 4 godine privukli Mustafu koji u junu nikako nije hteo ni za milion, ali zato oberučke prihvatio ~220k € pred kraj avgusta. :P
August 1, 201410 yr 2-3 pojacanja? Medju njima i radovic :) ? Nama trebaju 3 Radovica. Ili Cleo, West i Tomic iz najboljih dana :misko: Ozbiljno, Radovic u ovom trenutku zvuci kao Mesi. Edited August 1, 201410 yr by crosman
August 1, 201410 yr Zasto mi uvek pripadne muka kad neko spomene da nam stize neki igrac iz rada, da mi je znati...
August 1, 201410 yr Verovatno zato sto je poslednji dobar igrac koji je dosao iz Rada, Bata Mirkovic.
August 1, 201410 yr Eeee, Taribo West, kad se samo setim... On i Moreira. Sa bilo kojih 9 igraca bi bili tim.