ZokiAsov Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Pregazicemo ih na jna ko plitak potok. Bice strasno.
kud u maglu Simoviću Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Pregazicemo ih na jna ko plitak potok. Bice strasno. +1
Timmy Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A taj Fofana je bas dobar kad ga toliko pominjete? Udaljio sam se od fk skroz, pa pola igraca ni ne znam. I sto nije igrao u prvoj, ne vole ga trener ili neka povreda?
ljakse Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Pretpostavljam da je isti slučaj kao sa Lukom, koji je mega hejlovan na početku sezone. A zapravo ga niko nije gledao.
kud u maglu Simoviću Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 sud o fofani sam stekao na revanšu prošle godine kada je imao dve 100% šanse i naravno niti jedna nije bila blizu postizanja gola drvo dobro za javore i ine
Kreator Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 A taj Fofana je bas dobar kad ga toliko pominjete? Udaljio sam se od fk skroz, pa pola igraca ni ne znam. I sto nije igrao u prvoj, ne vole ga trener ili neka povreda? od škuletića je svakako bolji. barem se od njega ne odbija lopta i ume da uputi pas, ako mu je već realizacija kako simović kaže...znači bolji je i zaslužuje da igra. a ovaj škuletić ako je već u nekim rodbinskim odnosima sa nikolićem, onda neka ga vodi na utakmice i stavlja u vip ložu a ne na teren gde mu, apsolutno, nije mesto.
*edited by mod Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Dobro bre ljudi, ove smo pregmreli. Defanziva u gostima ofanziva na domacem i gotovo. Koliko favorita jos treba da ispadne da budemo nosioci?
theanswer Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) Skoro svi :) Tj ne. Ne možemo baš ni u kom slučaju da budemo nosioci,12 ekipa iz treće runde ima bolji koeficijent od nas. Edited July 31, 2014 by theanswer
Timmy Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Da, stvarno mafiozi. Mi zasluzili da budemo nosioci posle odlicnih igara prethodnih godina, al banda ne da Onog Skuletica sam video da nume, ajd da se nadamo da ce igrati Fofana i da ce biti bolji.
*edited by mod Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 nista nabudzicemo koeficijent ove godine. kontam da bi se sa 1/8 finala obezbedili na dve godine bar. titula nije bitna ionako narednih par godina igramo kvalifikacije i sa drugog mesta. jebace ih misa tumbas.
twisted Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 od škuletića je svakako bolji. barem se od njega ne odbija lopta i ume da uputi pas, ako mu je već realizacija kako simović kaže...znači bolji je i zaslužuje da igra. a ovaj škuletić ako je već u nekim rodbinskim odnosima sa nikolićem, onda neka ga vodi na utakmice i stavlja u vip ložu a ne na teren gde mu, apsolutno, nije mesto. vidi, uvek sam favorizovao strance u partizanu. prosto znam da imaju drugačiji mentalni sklop i cenim da će se više zalagati. međutim, škuletinjo nije igrao loše. daleko da je igrao dobro, ali tvrdim da NIJE igrao loše u ovoj utakmici. ja bih igrao sa fofanom i škuletićom iza kojih bih stavio danka lazovića i da vidiš kako će sve da pršti. i naravno opet 10gr belog i idemooo: nana nana nananananana liga šampionaaa liga šampiona liga šampionaaa
Kreator Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 bilo bi dobro da kupimo mireta radovića, odlično igra u legiji. stalno se priča o tom povratku u partizan, vreme je da se realizuje. šta kaže đurić tvorzić, može li to? šta vi kažete, da li je to ipak nerealno? :)
Recommended Posts