Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

dečko je sasvim u pravu...ali bi trebao da se pokrije ušima i da ćuti

:D

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Definitivno Skuletic, narocito mi se dojmila scena kad kao vuce kontru, tri igraca na tri strane terena mu se otvaraju, on vuce nekih 10-ak metara onako poput 1 mrtvog konja, pa kad je dobro razmislio sta ce i kako ce salje loptu pravo napred njihovom golmanu. Tele.

Ja apsolutno ne vidim nacina da mi u Bg izvucemo bilo sta sem casnog poraza usled nedostatka srece/visoke trave/dodati po zelji. Narocito ako je Danko teze povredjen. 

umuljacemo vec nekako jedan gol, a onda pokazati kako to rade u Italiji, sve do nekog 60-tog minuta kada ce Ninkovic opravdano i nicim izazvano dobiti crveni karton

posle toga ovo razgradjansko drugo poluvreme ce izgledati kao ravnopravna borba dva titana

ipak izdrzacemo do klete sudacke nadoknade vremena i u poslednjim sekundama utakmice postici autogol

jos jedno epsko ispadanje o kojem ce moci da se pricaju bajke i tako ...

Posted

piše u blicu da je danko lazović povredio ključnu kost. ako je to istina, teško da će igrati za 7 dana...možda se nikolić seti da ima i fofanu?

+100

Posted

:D

ne seckaj mi postove :) 

Posted

nego mi pade na pamet... lako je bilo parkirati autobus ispred golmana i braniti se i tako sačuvati gol. šta ćemo sad u drugoj utakmici kad valja dati gol za prolaz dalje?! sigurno neće moći da igra isto...mada o čemu ja uopšte diskutujem

Posted

cemu gol,cemu umiranje u lepoti?

ponovo autobus, ponovo 0, pa penali... :fantom:

Posted (edited)

Vredi pokusati ici i  na autogol ili penal (sto vise bacanja + pritisak publike) ... Ali opet treba stici do sesnaesterca u svakom slucaju verujem da ce nas Bugari spasiti muka vec krajem prvog poluvremena ...

p.s. Oni imaju sasvim solidne igrace, samo ih jebe trenutna uzasna forma , to su za razliku od nas lepo iskoristili mnogi Bugarski Donji Sremovi™ ...

Edited by Geograf
Posted

Da, da...stoev dobio otkaz. Ako, i treba, da mu nisufudbaleri shutirali field golove nego u nashu mrezu, bio bi jos uvek trener..

Posted

nisu bugari svesni na kakvu su silu udarili

Posted

napokon glas razuma(n)

ovde sve mračnjaci

:)

Немој да се вређамо. ^_^

Posted

ja ne znam šta još treba da se desi da mi prođemo... da počnu utakmicu sa 10 igrača???

Posted

ih to je kao neka garancija?

Posted

ja ne znam šta još treba da se desi da mi prođemo...

Da Ludogorec prekrsi uefa ferplej... :)

Posted

Lazovic ipak lakse povredjen, bice spreman za ludoshumec..nadam se zajedno sa fofanom u prvih 11 za 5 dana..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...