Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ja sam u drugom zapazio Škuletića koji je u tzv kontri poslao nekoliko lopti napred i nikome, par puta u poslednjih 15 min.

E, e, taj bi mogao biti, gledao sam pri kraju. 

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

E, e, taj bi mogao biti, gledao sam pri kraju. 

Jeste, Skuletica si video.

Posted

Definitivno Skuletic, narocito mi se dojmila scena kad kao vuce kontru, tri igraca na tri strane terena mu se otvaraju, on vuce nekih 10-ak metara onako poput 1 mrtvog konja, pa kad je dobro razmislio sta ce i kako ce salje loptu pravo napred njihovom golmanu. Tele.

Ja apsolutno ne vidim nacina da mi u Bg izvucemo bilo sta sem casnog poraza usled nedostatka srece/visoke trave/dodati po zelji. Narocito ako je Danko teze povredjen. 

Posted

"Zavrseno je nerešeno, želeli smo da pobedimo, ali na žalost nismo uspeli. Partizan nas je iznenadio taktikom, nisam očekivao da će igrati toliko zatvoreno i defanzivno. Nismo mogli da damo gol malo zbog nemoći, a malo zbog žurbe", rekao je Stoev.

Kakav diletant od trenera ...  :isuse:  :D

Posted

Pa stvarno je izuzetno sramotno da za jedan klub, za koji je igrao 1 Marko Valok i 1 Milan Galić, igra jedna neznalica, netalentovani centarfor kakav je Škuletić. 

I još ga trener drži u timu umesto da je poveo Fofanu koji i takava kakav je, prosečan, neuporedivo bolji od škuletića.

Posted (edited)

Gledao malo prvo, počeo da se nerviram a simpatizer nisam pa batalio. Put do lš nikad lakši, ali nema veze, dovoljan je prvi ludogorec da naši spuste gaće i kunu sudbinu kletu što im nije udelila povoljniji žreb, pa zar je baš moralo na bugarskog giganta, o platini homoseksualče... Prolazite ovo jer ste bolji, ali sa malo više muda na klupima i malčice više razuma u upravi bi se partizan šetao do lš već jedno pet godina unazad a oko dobijanja ovakvih tzv ekipa se niko ne bi ni cimao.

Edited by Ruxin
Posted

pitacu vas kad nas Skuntelar odvede u 4. kolo... 

Posted

ali sa malo više muda na klupima i malčice više razuma u upravi bi se partizan šetao do lš već jedno pet godina unazad a oko dobijanja ovakvih tzv ekipa se niko ne bi ni cimao.

+1

Ja to odavno pominjem na primeru države. Da imamo malo normalnije političare i više takta i svesti bili bi makar na nivou Slovenije. A ako to primenimo na globalnu situaciju, ni mir u svetu nije daleko.

Posted (edited)

A brateee, ne kažem murinjo i da bude u upravi bil gejts. Uprava da krade 5% manje, a trener da bude neki holanđanin kojeg su pokupili sa ulice i toeto. Nanananana svake godine. ;)

Edited by Ruxin
Posted

O tome i pričam, uvek samo malo treba. 

Posted

Istinu zboriš, ali ubija me u pojam da im jedne godine ne padne na pamet da se domognu lš sa tih "minimum" ulaganja pa da onda pokradu pare od lš, lepo ko ljudi. Ne, prvi u selu i to ti je....

Posted

Odlicno smo odigrali, Marko je odbranio doktorsku disertaciju na temu : Totalni fudbal bunker protiv  renomiranog  protivnika. Santrac protiv Holandije govna da mu jede. Nula nula je ono sto smo hteli, to nosimo kuci, misija Razgrad uspela. Kad sam video Skuntelara kako na 30 metara od naseg gola,  organizuje napade, a svaku iole izglednu  kontru zavrsava zakasnelim pasom 2 do 3 metra iza saigraca, preselo mi je zajecarsko pivo. U revansu se uzdamo u publiku, tog 12og igraca, paklenu atmosferu i zakon velikih brojeva koji kaze da nekog moramo proci i kad smo mucki namesteni od strane zdrijeba da uzvrat igramo gajbi.

Posted

Bugari su tek posebna prica. Kao sto rekoh ranije, nisu me uopste odusevili prosle godine u dvomecu sa nama. Ligu evrope  i izbacivanje lazia kasnije sam ispratio samo preko flashscora, tako da moguce da su tu briljirali, ali na leto se delovali kao slicni nama nemaci pojma. Ne znam koliko im znace ti odbrambeni igraci,  to smo tesko mogli danas da utvrdimo posto su nasi vicesampioni napadali samo prvih 4 minuta utakmice.

Posted

piše u blicu da je danko lazović povredio ključnu kost. ako je to istina, teško da će igrati za 7 dana...možda se nikolić seti da ima i fofanu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...