*edited by mod Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 ovo smo pregrmeli. koliko da ih ispadne da budemo nosioci u plej ofu?
nerevar Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 kako ste se presrali jos nakon izvlacenja ko kakve zadusne babe, a rekoh vam da cemo proci Ludosumce
pantelia Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Kod kuće neće izgledati ovako lepršavo kao danas Vladimir Volkov
radisa Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Aha. A ko ce da da go? Owngoal, čuveni strelac, koji svake sezone menja klub. Mogao bi i u Partizan da navrati...
Otto Katz Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pogledao 5 min, pao u oči neki Partizanov visoki moron, nisam vidio broj, u 5 min jedno 3X došao do lopte na sredini, propustio da vidi logičan otvoren prostor za dodavanje naprijed, nešto bi se kao okrenuo kao da sačuva loptu, a onda svaku poslao Bugarima. Baš upadljiv moron. Sad me kopka, koji li odgovara opisu.
Kreator Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 kako ste se presrali jos nakon izvlacenja ko kakve zadusne babe, a rekoh vam da cemo proci Ludosumce nismo ih prošli, za to ćemo da vidimo tek u revanšu.....ali da se toliko glorifikuju stvarno ne zaslužuju.
ljakse Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Odgledao drugo poluvreme, festival drveća na obe strane. Onda pročitam da su ovi prošle godine izbacili Lacio, a da ima je sastav uglavnom nepromenjen od tad :o možda im je ekonom upao u partizanovu svlačionicu pre tekme i popalio pola keta onoga što su twistedu prodali ko koks.
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pogledao 5 min, pao u oči neki Partizanov visoki moron, nisam vidio broj, u 5 min jedno 3X došao do lopte na sredini, propustio da vidi logičan otvoren prostor za dodavanje naprijed, nešto bi se kao okrenuo kao da sačuva loptu, a onda svaku poslao Bugarima. Baš upadljiv moron. Sad me kopka, koji li odgovara opisu. brašanac ili ninković nema drugi
Њујоркер Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Owngoal, čuveni strelac, koji svake sezone menja klub. Mogao bi i u Partizan da navrati... Bolje u Razgradjane da navrne, onda... Da se osevapimo.
ljakse Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ja sam u drugom zapazio Škuletića koji je u tzv kontri poslao nekoliko lopti napred i nikome, par puta u poslednjih 15 min.
stoka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pogledao 5 min, pao u oči neki Partizanov visoki moron, nisam vidio broj, u 5 min jedno 3X došao do lopte na sredini, propustio da vidi logičan otvoren prostor za dodavanje naprijed, nešto bi se kao okrenuo kao da sačuva loptu, a onda svaku poslao Bugarima. Baš upadljiv moron. Sad me kopka, koji li oodgovara opisu. Škuntelar?
ljakse Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Dobro je obavio posao osmog zadnjeg veznog ili devetog štopera, ali ga očito linija koja označava centar igrališta zbunjuje.
Recommended Posts