Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Lazovic igra preko one stvari.

cenim da bi on jednu škuntelarovu ušuškao
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

cenim da bi on jednu škuntelarovu ušuškao

Ja iskreno pozitivno iznenadjen pokusajima istog . U ovir gola i to jos iz prve.

Posted

živković uzeo greškom heroin

napred partizan!

:kralj:

Posted

Dobra stvar je da se treneri menjaju ali nasa prepoznatljiva igra ostaje... gledalac je uvek na ivici fotelje i u napetom razmisljanju da li je bolje da stavi glavu u rernu ili da francuski poljubi steker.

Posted

i volkov, ali mislim da nije greška u pitanju. šteta što nisu dali jednu lajnu i škuntelaru

Posted (edited)

Škuletić potencijal, ali mu nedostaje samopouzdanja. I to će doći sa godinama i iskustvom ...

Danko Lazović i Saša Ilić uvek izazivaju neku teskobu kod svakog istinskog navijača - ljudi beskrajnog, pomalo razbarušenog talenta, koji, međutim, nikada nisu stekli afirmaciju srazmernu svojim potencijalima. Mogli su da budu nosioci igre našeg nacionalnog tima na evropskim i svetskim šampionatima, ali ostajali su uvek sapeti u trenucima kada su sva svetla velike pozornice bila uperena ka njima. Šteta ... 

Lukač branio što je morao, Rus Volkov koncentrisan i pravovremen ...

Edited by stoka
Posted

mene i drinčara odigrao dobro, malo žile da se prebaci iz u19 moda i možda ga i uvalimo do kraja. drama će da bude kad uđe ninkara(ne smem da kažem luka) mesto kapitena, a kako branjavi bije brazilca ne bi me iznenadilo da fasuje još jedan žuti

Posted

ajmooo

prtzn!

Posted

Ajmo...makar jedan gol da damo, pa makar i jedan primili.

Posted

Ja sam se kladio na 0:0, pa nek ostane ovako ako moze :)

Posted

lazović se povredio..mora napolje. ninković umesto njega, dobro je da nije luku ubacio..

Posted

Luka ulazi umesto Skuletica, da pojaca sredinu kada Ninkovic bude dobio crveni.

Posted

Ajmo...makar jedan gol da damo, pa makar i jedan primili.

Ja sam se kladio na 0:0, pa nek ostane ovako ako moze :)

+1

Posted

mnogo povučeno igramo..ne valja..

Posted

63' Izmena u timu Ludogoreca. Izlazi Abalo, ulazi Misiđan, Holanđanin koji je stigao u redove šampiona Bugarske posle probe u Partizanu. 

Kad je taj Misiđan bio na probi?  Bez obzira imam osjecaj da vama dodje Ronaldo licno na probu da nebi prosao i dobio ugovor

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...