Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Kladionice nam daju 40-45% za prolaz. Znaci da se ima čemu nadati :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Kladionice Kladioničari nam daju 40-45% za prolaz. Znaci da se ima čemu nadati :)

Posted

jes vala nije logično kad protivniku 5 igrača odbrane ne igra da ti igraš 3-4-3 ili 4-3-3 i ubiješ ga u pojam sa puno trčanja i brzim golom....

svima koks u nos a nikoliću u bulju!

:kralj:  napred partizan!

Posted (edited)

ne priznajem pobedu ispod 1:4

prtzn!

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

zamolio bih vas za jedan kvalitetan strim. hvala unapred :)

Posted

imaš li fb?

Posted

Postoji li neki poseban razlog iz kojeg večerašnja utakmica ne postoji u sportskoj sekciji Blica? Morao sam da idem na b92 kako bih proverio da nisam pobrkao datume ili sanjao da se ove nedelje dešava nešto vezano za CL.

Poslato iz džamije uz pomoć Tapatalk-a

Posted

Joj kako cemo ih tikatakati prepoznatljivom igrom kratkih pasova.

3:0 za nas, Autogol Bugara za demotibaciju + nepostojeci penal i gol direktno iz kornera Saleta Kapitena.

Onda sat zvoni da je 6:30 a ja mrzim sebe i druge jer moram na posao

Posted

Što se tiče utakmice, šumari zabijaju komada dva u prvih pola sata, zatim do kraja rutinski čuvaju prednost. Partizanova odbrana će ih maksimalno čašćavati do kraja utakmice ali njih će mrzeti da se cimaju pošto znaju da gol sigurno neće primiti ni tamo ni ovde. Ninković dobija crveni u drugom poluvremenu.

Poslato iz džamije uz pomoć Tapatalk-a

Posted

Marko Nikolić je odavno zaključio da mu ovaj nije neophodan nikad. Ne samo na gostovanju.

dok mu je škuletić, 175 šansi pa onda gol, neophodan? kakav stručnjak bog te ...  :lolol:

Posted

pa on je trener jbt, ima pravo da mu jedan odgovara a drugi ne.

da, ima apsolutno pravo da bude i debil i kreten. ko smo mi da mu to zabranjujemo? ma hajte, molim vas..

Posted

imaš li fb?

imam. strim je na fejsbuku?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...