Kreator Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ostadosmo samo još mi...loš dan za srpski fudbal. Užasan.
ZokiAsov Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Rasa Babic podneo ostavku zbog neslaganja sa predsednikom. Evo place mi se sada... Valjda ce uspeti da ga ubede da je povuce.
dranata Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 (edited) I to brzinom svetlosti. Demantovao i on i predsednik. Kažu, slažu se savršeno. http://mondo.rs/a712992/Sport/Fudbal/Babic-Nisam-podneo-ostavku.html Edited July 25, 2014 by dranata
gone fishing Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ђурић: Реваншираћемо се Бугарима, тврдим – јачи смо него прошле године! 25 јул, 2014 0 - Тренер Николић је захтевао повратак Живковића – открива први човек црно-белих ФОТО: В. Марковић Једном – може, два пута – никако. Девиза којом се руководе у Хумској уочи новог дуела са Лудогорецом. Првак Бугарске је лане ухватио црно-беле на спавању, ове, кажу у Партизану, неће. Парни ваљак је спреман за наплату дугова и да болно сећање, ношен залетом са Атлантика, претвори попут Атлантиде – у заборав. - Реваншираћемо се Бугарима – храбро поручује Драган Ђурић, председник Партизана, после тријумфа над ХБ Торшавном и у предвечерје мегдана са чудом из Разграда. ДАНКО МИ НИЈЕ МАХАО Данко Лазовић је недељу дана после „чудних” прослава голова у Хумској против ХБ Торшавна открио делић истине коме је арсенал омиљених српских речи био намењен: - Препознаће се тај коме сам махао на западној трибини. Добро зна и због чега. Питање за Драгана Ђурића – да ли се можда препознао? - Нисам! Са Данком имам одличан однос. Велики партизановац, наше дете– децидиран је председник црно-белих. Речи за које је потребно и покриће. Посебно после болног, ненаданог шока у лето 2013. Најтрофејнији челник у историји црно-белих, гласом из кога избија самоувереност, износи и аргументе: - Имамо тим зрео за пласман у плеј-оф Лиге шампиона. Тврдим – јачи смо него прошле године. Искуствено, свакако. Много нам значи интернационални стаж Николе Дринчића и Данка Лазовића, прошлогодишње играње на европској сцени Петра Шкулетића и Мирослава Вулићевића. Уз младе снаге, бисере светског формата, можемо много. Вицепрвак Србије је задржао пролећни тим на окупу. Црно-бели дрес од новајлија задужио је једино репрезентативац Словеније Бранко Илић. Презиме које очито доноси срећу, пре четири године, посебно у чувеној бриселској ноћи, блистао је – Радиша! - До краја прелазног рока довешћемо још два – три проверена играча. Интензивно радимо на томе. Највеће појачање у Хумску је стигло - јуче. Из Мађарске, са Европског првенства за омладинце, вратио се Андрија Живковић. БИЋЕ ПЛАТА Играче, стручни штаб и нарочито радну заједницу у Партизану занима – кад ће плата? - Биће... Разговарали смо о томе и на Секретаријату – открива лепу вест за запослене Драган Ђурић. Финансијска инјекција би постала адреналинска пред Лудогорец... - Испоштован је само договор са ФС Србије... Крилни нападач, најсветлија тачка Орлића у ремијима са Украјином и Немачком, одушевио је чак и новог селектора А репрезентације Дика Адвоката. Али, Вељко Пауновић, у мечу одлуке за пласман у полуфинале континенталне смотре и извађену визу за први Мондијал после Чилеа 1987, неће моћи да рачуна на узданицу Партизана. Интерес српског фудбала – ЕП или квалификације за Лигу шампиона? - И једно и друго. Изашли смо максимално у сусрет Савезу. Сада нам је потребан Живковић. Много нам је битна победа над Лудогорецом. За Партизан – утакмице сезоне! Председник црно-белих се, малтене, наљутио на констатацију да би Партизановим суперталентима, Живковићу и Пантићу, цена можда још више скочила услед добрих издања у Мађарској, него у Разграду. - Гледамо само интересе Партизана! Живковић нам много значи. Практично – он је незаменљив. Пантић, такође, мада ту имамо и Сашу Илића. Тренер Марко Николић је захтевао да буду део екипе – истакао је Драган Ђурић, први човек српског представника у квалификацијама за Лигу шампиона.
theanswer Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Mogao je i Zivkovic da saceka jos bugare , zao mi da ova generacija ne ode na sp za mlade... Valjda mogu x da izvuku protiv Bugara i onda su na svetskom. Prvih 6 ide na svetsko.
Kreator Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Nama dosta znaci zivkovic, pogotovo u ovom vaznom mecu. On je prvotimac i to standardan. Eto poslacemo im luku za to dechije takmichenje. Iovako ima decacku facu, proci ce :)
*edited by mod Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ne znam cemu frka? Obrni-okreni Zivkovic ce svakako igrati protiv Bugara.
Kreator Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 (edited) Ludogorec opet kiksnuo, i u 2. kolu domaceg prvenstva. Odigrali su nereseno protiv nekog cernomora iz varne.. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/256756/Bugarski-sampion-pali-alarm-pred-mec-sa-Partizanom-novi-kiks-Ludogoreca Protiv Černomora, za Ludogorec su igrali: Stojanov, Vitinja, Žunior Kaišara, Aleksandrov, Ešpinjo, Djakov (od 87. Zlatinski), Abel, Žunior, Kišada, Aleksandrov (od 62. Misidjan), Dani Abalo, Marselinjo (od 83. Bezjak). Mozda i imamo neke sanse, nisu jos uigrani, ili je nesto drugo u pitanju? Edited July 26, 2014 by BlackGeorge
bradilko Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 protiv nas ce da prorade. odrace nas. e jebem ti bosman pravilo i jevropsku sirotinju inkluding lopove
*edited by mod Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Mora i njih da krene, a to ce se desit protiv nas. Radije bih da su se raspucali i usli sigurni u mec. Mada lazem, ni tada mi ne bi odgovaralo.
Recommended Posts