Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ostadosmo samo još mi...loš dan za srpski fudbal. Užasan.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Rasa Babic podneo ostavku zbog neslaganja sa predsednikom. Evo place mi se sada... Valjda ce uspeti da ga ubede da je povuce. 

Posted

Ђурић: Реваншираћемо се Бугарима, тврдим – јачи смо него прошле године!

25 јул, 2014 0

- Тренер Николић је захтевао повратак Живковића – открива први човек црно-белих

dragan-djuric-vm1.jpgФОТО: В. Марковић

Једном – може, два пута – никако. Девиза којом се руководе у Хумској уочи новог дуела са Лудогорецом. Првак Бугарске је лане ухватио црно-беле на спавању, ове, кажу у Партизану, неће. Парни ваљак је спреман за наплату дугова и да болно сећање, ношен залетом са Атлантика, претвори попут Атлантиде – у заборав.

Реваншираћемо се Бугарима – храбро поручује Драган Ђурић, председник Партизана, после тријумфа над ХБ Торшавном и у предвечерје мегдана са чудом из Разграда.

ДАНКО МИ НИЈЕ МАХАО

Данко Лазовић је недељу дана после „чудних” прослава голова у Хумској против ХБ Торшавна открио делић истине коме је арсенал омиљених српских речи био намењен:

Препознаће се тај коме сам махао на западној трибини. Добро зна и због чега.

Питање за Драгана Ђурића – да ли се можда препознао?

Нисам! Са Данком имам одличан однос. Велики партизановац, наше дете– децидиран је председник црно-белих.

Речи за које је потребно и покриће. Посебно после болног, ненаданог шока у лето 2013. Најтрофејнији челник у историји црно-белих, гласом из кога избија самоувереност, износи и аргументе:

Имамо тим зрео за пласман у плеј-оф Лиге шампиона. Тврдим – јачи смо него прошле године. Искуствено, свакако. Много нам значи интернационални стаж Николе Дринчића и Данка Лазовића, прошлогодишње играње на европској сцени Петра Шкулетића и Мирослава Вулићевића. Уз младе снаге, бисере светског формата, можемо много.

Вицепрвак Србије је задржао пролећни тим на окупу. Црно-бели дрес од новајлија задужио је једино репрезентативац Словеније Бранко Илић. Презиме које очито доноси срећу, пре четири године, посебно у чувеној бриселској ноћи, блистао је – Радиша!

До краја прелазног рока довешћемо још два – три проверена играча. Интензивно радимо на томе. :Jova:

Највеће појачање у Хумску је стигло - јуче. Из Мађарске, са Европског првенства за омладинце, вратио се Андрија Живковић.

БИЋЕ ПЛАТА

Играче, стручни штаб и нарочито радну заједницу у Партизану занима – кад ће плата?

Биће... Разговарали смо о томе и на Секретаријату – открива лепу вест за запослене Драган Ђурић.

Финансијска инјекција би постала адреналинска пред Лудогорец...

Испоштован је само договор са ФС Србије...

Крилни нападач, најсветлија тачка Орлића у ремијима са Украјином и Немачком, одушевио је чак и новог селектора А репрезентације Дика Адвоката. Али, Вељко Пауновић, у мечу одлуке за пласман у полуфинале континенталне смотре и извађену визу за први Мондијал после Чилеа 1987, неће моћи да рачуна на узданицу Партизана. Интерес српског фудбала – ЕП или квалификације за Лигу шампиона?

И једно и друго. Изашли смо максимално у сусрет Савезу. Сада нам је потребан Живковић. Много нам је битна победа над Лудогорецом. За Партизан – утакмице сезоне!

Председник црно-белих се, малтене, наљутио на констатацију да би Партизановим суперталентима, Живковићу и Пантићу, цена можда још више скочила услед добрих издања у Мађарској, него у Разграду.

Гледамо само интересе Партизана!  :rolf:  Живковић нам много значи. Практично – он је незаменљив. Пантић, такође, мада ту имамо и Сашу Илића. Тренер Марко Николић је захтевао да буду део екипе – истакао је Драган Ђурић, први човек српског представника у квалификацијама за Лигу шампиона.

Posted

Mogao je i Zivkovic da saceka jos bugare , zao mi da ova generacija ne ode na sp za mlade...

Valjda mogu x da izvuku protiv Bugara i onda su na svetskom. Prvih 6 ide na svetsko.

Posted

Nama dosta znaci zivkovic, pogotovo u ovom vaznom mecu. On je prvotimac i to standardan. Eto poslacemo im luku za to dechije takmichenje. Iovako ima decacku facu, proci ce :)

Posted

Da prodje mozda i moze, ali da igra...tesko. ^_^

Posted

Ne znam cemu frka? Obrni-okreni Zivkovic ce svakako igrati protiv Bugara.

Posted (edited)

Ludogorec opet kiksnuo, i u 2. kolu domaceg prvenstva. Odigrali su nereseno protiv nekog cernomora iz varne..

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/256756/Bugarski-sampion-pali-alarm-pred-mec-sa-Partizanom-novi-kiks-Ludogoreca

Protiv Černomora, za Ludogorec su igrali: Stojanov, Vitinja, Žunior Kaišara, Aleksandrov, Ešpinjo, Djakov (od 87. Zlatinski), Abel, Žunior,  Kišada, Aleksandrov (od 62. Misidjan), Dani Abalo, Marselinjo (od 83. Bezjak).

Mozda i imamo neke sanse, nisu jos uigrani, ili je nesto drugo u pitanju?

Edited by BlackGeorge
Posted

protiv nas ce da prorade. odrace nas.

e jebem ti bosman pravilo

i jevropsku sirotinju inkluding lopove 

Posted

Mora i njih da krene, a to ce se desit protiv nas.

Radije bih da su se raspucali i usli sigurni u mec. Mada lazem, ni tada mi ne bi odgovaralo.

Posted

nista nam ne odgovara

1 mali prolaz dalje :thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...