mandingo Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 lock, stock and one man under 70 + 1 remotely attractive blonde. :D
Kreator Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Lazović: Pobedu i gol na prvom meču protiv Toršavna sam posvetio Bori Boru Todorovića sam upoznao nedavno i prva stvar koju me je pitao bilo je: "Šta ima novo u našem Partizanu". On je glumačka legenda, veliki partizanovac. Zato sam odlučio da na majici imam njegov lik, kaže Danko http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:502208-Lazovic-Pobedu-i-gol-na-prvom-mecu-protiv-Torsavna-sam-posvetio-Bori
Kreator Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ali UEFA opominje Partizan zbog Sneskinog razumevanja u sopstveni posao. Prvo su posle prvog meca sa Faranima uspele da valjda prvi put u istoriji ukinu mix zonu u evro utakmicama, pa kad su shvatile sta su uradile pravdale se da nemaju pojma ko je novinarima zabranio da pridju igracima. Sad Sneska objavljuje cene karata za trece dok nismo jos ni prosli drugo kolio. Imaju prosek sranje nedeljno. Zao mi je sto ne mozete da vidite zvanicna obavestenja medijima kroz sms-ove. Kolicina nepismenosti je ogromna. Jutros je iz fk partizan poslato medijima kratko obavestenje u kojem se demantuje vest da je uefa opomenula partizan. Sad procitao u v.novostima. E sad me interesuje, mogla bi dranata da kaze kao medijska licnost, ko je proturio tu laz, cisto da i njih u buducosti izbegavam da chitam.
ZokiAsov Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Kaze Markara za ruznal da se Zivkara vraca danas, a Pantara nakon meca s Bugarima u grupi.
Geo Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Mogao je i Zivkovic da saceka jos bugare , zao mi da ova generacija ne ode na sp za mlade...
MocaVukotic Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 jbt šta bih ja bez black georgea... kad god oću da dignem ruke i od topika i od praćenja partizana, naletim ovde na njegov entuzijazam i svaki put me vrati "na mesto". o jebem ti, nemam više živaca...
Kreator Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 A sta ću kad mnogo volim partizan. Malo me Beowl ubaci u bedak kad nam tresne neki otrežnjujući post ali onda odmah posle toga proradi neki nerealni optimizam u meni. Eto recimo sada, znam da je Ludošumec jači od nas, ali opet tinja u meni neka nada da možemo da prođemo, makar smo uigrani od januara, ako ništa drugo...Ali onda se setim da imamo pozadi Ostoju, Vranjanca i Trajkovića pa mi onda opet malo hladno oko srca...i tako u krug. Sve u svemu, očekuju nas verovatno utakmice za infarkt :)
teacher Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Mogao je i Zivkovic da saceka jos bugare , zao mi da ova generacija ne ode na sp za mlade... Koga realno boli kurac da li će neki kadeti/ juniori osvojiti nešto... Zna se zbog čega postoje mlade selekcije. Sent from my iPad using Tapatalk HD
ljakse Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 +1 A i bolje je da se na vreme očeliči jednim kvalitetnim fijaskom.
Geo Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 (edited) Koga realno boli kurac da li će neki kadeti/ juniori osvojiti nešto... Zna se zbog čega postoje mlade selekcije. Sent from my iPad using Tapatalk HD Naravno zna se zbog cega postoje sve selekcije u nasem reprezentativnom i klupskom fudbalu ... Nebitno , ipak bih voleo bih da gledam ovu talentovanu generaciju klinaca na nekom sp. za mlade ... Edited July 24, 2014 by Geograf
MocaVukotic Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 A sta ću kad mnogo volim partizan. Malo me Beowl ubaci u bedak kad nam tresne neki otrežnjujući post ali onda odmah posle toga proradi neki nerealni optimizam u meni. Eto recimo sada, znam da je Ludošumec jači od nas, ali opet tinja u meni neka nada da možemo da prođemo, makar smo uigrani od januara, ako ništa drugo...Ali onda se setim da imamo pozadi Ostoju, Vranjanca i Trajkovića pa mi onda opet malo hladno oko srca...i tako u krug. Sve u svemu, očekuju nas verovatno utakmice za infarkt :) ma ok je to, nego kad pomislim kako smo dospeli u LŠ... nešto mi se baš ne sviđa taj fazon, pa mi se i ne prati. nisam do pre par dana ni znao da je počelo.
Kreator Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 (edited) ni meni isto, ali sta da se radi. uefa nas na silu ubacila, a ja bi više voleo da tu ode osvajač kupa, u ovom slučaju vojvodina. mi iovako nema šanse da uđemo u LŠ, pa ako se dokopamo nekako lige evrope biće sve ok :) Edited July 24, 2014 by BlackGeorge
twisted Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 ja sam vam rekao,,, po gram kokaina u svlačionicu i da vidiš kako će da pokidaju šumu na cepanice!
Recommended Posts