Kreator Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 evo još jednom kako smo izgubili tamo: http://www.youtube.com/watch?v=oAMYCJYXHYw i ovde:
ZokiAsov Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Gulan namestio obe, kao Vermez s Romom. Doduse i bugarin je sumnjiv bio...
Kreator Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Gulan namestio obe, kao Vermez s Romom. Doduse i bugarin je sumnjiv bio... bugarin je zajebao kod gola u beogradu (pogledati jutjub snimak na 6:56), a gulan je to samo pečatirao. o ostojićevom lomu lukača da ne pričamo.. sad gledam, koliko smo mi šansi propustili u bg-u, nije ni čudo da smo na kraju primili gol. imali su i bugari mnogo šansi u prvom meču tamo ali ni približno kao mi ovde. u prvoj je aksentijević napravio strašne greške...a i bugarin je isto loše odigrao. Edited July 22, 2014 by BlackGeorge
theanswer Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 debili sa rts-a sve vam jebem,ne zbog prenosa nego zato što ste imbecili i još uvek u svakoj emisiji svi govore ToršVan idioti belosvetski
dranata Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Nema šta da se pribojavate. Prema Nikolićevom raspoloženju i štovanju jednog Voje, nama će štoperski tandem ove sezone biti Ilić Stanković. Ako ne bude pravio baš ogromne greške. Nešto između njega i Trajkovića nije baš sve idealno....
Kreator Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) ovo je ekipa koja trenutno vodi partizan? i ja očekujem neka pojačanja? ehh, srećom da oni ne znaju ni da prodaju tako da nam je staus quo u stvari premija za manjak nerviranja. samo još da dodam da sam zadovoljan što nisu kupili onog alivodića. ono što je odigrao protiv slovaka je jako loše...ostavljam mogućnost da je upao u depresiju jer ga nisu pustili iz voše. Edited July 23, 2014 by BlackGeorge
dig_chohano Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Jebeni Raša Babić. Video sam ga na aerodromu poslednji put kad sam se vraćao iz Bgd, Milan Srdoč styling iz Priča iz radionice.
dranata Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Ali UEFA opominje Partizan zbog Sneskinog razumevanja u sopstveni posao. Prvo su posle prvog meca sa Faranima uspele da valjda prvi put u istoriji ukinu mix zonu u evro utakmicama, pa kad su shvatile sta su uradile pravdale se da nemaju pojma ko je novinarima zabranio da pridju igracima. Sad Sneska objavljuje cene karata za trece dok nismo jos ni prosli drugo kolio. Imaju prosek sranje nedeljno. Zao mi je sto ne mozete da vidite zvanicna obavestenja medijima kroz sms-ove. Kolicina nepismenosti je ogromna.
ZokiAsov Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nije valjda da ovi matori udbasi njoj zaista daju nesto da radi. Ja sam mislio da je ona u fazonu, dok obrcu se repa ti samo budi lepa...
dranata Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 mislis da Rasa odredjuje cene karata i organizuje utakmice? To je radio Grubor, sad je stvarno spalo na nju.
ZokiAsov Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 mislis da Rasa odredjuje cene karata i organizuje utakmice? To je radio Grubor, sad je stvarno spalo na nju. Pa lepo ako je avanzovala devojka. Ono sa kartama je bila bas svinjarija, idiotsko omalovazavanje protivnika.
dig_chohano Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Čekaj, kakvo je to zvanično sapoštenje SMS-om? Jel to onaj Tesla projekat?
dranata Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 ma jok. Nego kad salju poziv na konferenciju za medije ili neku obavjest. Za mail niko u Partizanu nije cuo godinama, to sve stize sms-om. Tesla projekat je prica za sebe. Jos jedan u nizu bisera.
Recommended Posts