Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Filipenko je Suarez ovog foruma. A nekad i Erik Kantona ...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Dve pobede ulivaju optimizam pred dvomeč sezone. Nikome ne pretimo ali se nikog ne plašimo. Pojačanja nam nisu potrebna, oslanjamo se na sopstvene snage koje dolaze iz jedne od najboljih omladinskih škola u Evropi. Stanković večeras najbolji na terenu i krajnje je vreme da mediji i navijači to počnu da cene. Idemo u Bugarsku da pokažemo da imamo kvalitetan tim koji može ravnopravno da igra sa bilo kojom evropskim ekipom. Očekujem četiri neizvesne utakmice i gol razliku 0:7.

Posted

ja se sećam onog dani abaloa, taj nas je izpolivao

Tu je i on, i Aleksandrov, plus su doveli jiš par nekih stranaca. Marselinjo je u napadu sa Holandjaninom Misindjanom, koga su doveli posle utakmice sa nama, solidan napadač.

Ne vidim kako će ona debla da sačuvaju njih dvojicu.

Posted

nikako, jedina nam je šansa da se ponovi ludilo sa anderlehtom, da dankara bude dvostruki strelac u bugarskoj ^_^

Posted

osim škuntelara ovi neće ni videti teren u bugarskoj, nadam se, valjda se vraćaju živkara i pantara, ilič i trajko su standardni štoperski par opet nadam se ^_^

trajković je po meni isti po (ne)kalitetu kao vranje i ostoja.

što se tiče mlađanih pantića i živkovića oni ostaju do kraja prvenstva, danas umalo da pobede nemačku koja je favorit za osvajanje tog istog. Što znači stižemo u polufinale a možda i u finale ...a pantić i živković tek za 4.kolo...videćemo kojeg takmičenja. Moje mišljenje LE.

da li zna neko kojeg štopera igra ovaj ilič, ovog do volkova ili onog do petrovića?

Posted (edited)

Prošle godine smo se provukli sa tankim porazom u Razgradu. Revanš sam gledao uživo, bili smo bliži golu nego oni, iako se videlo da su bolja ekipa. Mitra su teško čuvali, pogodio je prečku bilo je još nekih prilika, a onda je na kraju sevnula kontra, pa penal, pa dupli poraz.

Na papiru, oni su još jači nego prošle godine u ovo vreme. Ako hoćemo da prođemo, ne smemo da izgubimo u turskoj enklavi u  Bugarskoj.

Edited by Yoda
Posted

trajković je po meni isti po (ne)kalitetu kao vranje i ostoja.

što se tiče mlađanih pantića i živkovića oni ostaju do kraja prvenstva, danas umalo da pobede nemačku koja je favorit za osvajanje tog istog. Što znači stižemo u polufinale a možda i u finale ...a pantić i živković tek za 4.kolo...videćemo kojeg takmičenja. Moje mišljenje LE.

da li zna neko kojeg štopera igra ovaj ilič, ovog do volkova ili onog do petrovića?

Igra desnog stopera, danas je igrao beka.

Posted

@arslanagić

jel se vadi godišnja?

Posted (edited)

Igra desnog stopera, danas je igrao beka.

znači na levu stranu volkov i trajković...uhh...biće gadno na levoj strani.

pre bih stavio onog klinca stevanovića što igra tamo za u19 nego tog šabana trajkovića..

Edited by BlackGeorge
Posted

Imam jako gadan osecaj da ce Stankovic biti u prvih 11 u bugarskoj.

Posted

+1

Posted

Ninkara je pokazao znake zivota danas. Plus jos nikog nije udario, pljunuo, ujeo.

Posted (edited)

Ninkara je pokazao znake zivota danas. Plus jos nikog nije udario, pljunuo, ujeo.

Ček' samo da se primi Sukijev pelcer™...

Edited by Yoda
Posted

ko je preživeo 1 branimira bajića, stankara mu dodje lagana prehlada

Posted

Koliko se sećam, izvukosmo sa Savićem i Bajićem nulu sa Realom u Bgd. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...