July 22, 201410 yr Nema strimova, ni jedna tv ne prenosi Da li je moguce da RTS ne prenosi? Koji govnari...
July 22, 201410 yr umalo da primimo gol...i umalo da se lukač ponovo povredi a ona bruka od igrača nam kapiten šta je dočekao partizan..
July 22, 201410 yr Da li je moguce da RTS ne prenosi? Koji govnari... Jednom ne prenose i odmah govnari. Vosi ne pamtim da su ikada prenosili utakmice u Evropi.
July 22, 201410 yr Kad Vosa bude igrala kvalifikacije za LS, tada ce da zasluze taj komentar ;) Mada ja da se pitam, sve bi to islo na TV. A i sta se zalis, RTV prenosi sve to...
July 22, 201410 yr Kad Vosa bude igrala kvalifikacije za LS, tada ce da zasluze taj komentar ;) Mada ja da se pitam, sve bi to islo na TV. A i sta se zalis, RTV prenosi sve to... +1 ko god da je u ovim kvalifikacijama za ligu sampiona zasluzuje prenos na rts-u, pa makar to bio čukarički...druga stvar što mi se ne svidja što smo ovde jer nismo bili šampioni. edit: uspeli smo da primimo gol od ovih Edited July 22, 201410 yr by BlackGeorge
July 22, 201410 yr druga stvar što mi se ne svidja što smo ovde Kako je krenulo, necete biti jos dugo :P