Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

hvala pecaroš!

eh kada bi se đura sad nadrogirao ili napio i izvukao iz svog lopovskog džepa 200-250 hiljada evra za jednog ovakvog ponovo..

http://www.youtube.com/watch?v=0PMdKySdxQ8

ili ovakvog:

...onda bi smo imali neke šanse protiv ludošumeca. ali ne, on ne da pare ni za poljskog gruzijca...

Edited by BlackGeorge
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Ponekad mi se čini da ste pali s Marsa.

Para nema, ni kod utamničenog Đure ni bilo gde drugde. Kod nas igrač može doći jedino ako je nekom menadžeru potrebna promocija za igrača ili ako Veskobar da pare da mu igra rodbina.

Nismo mi Crvena zvezda.

Posted

Pa i kod nas se igra za džabe. Upravo je napisano.

Posted

igra se kod vas za džabe a kod nas se čak i plaća, sa kašnjenjem doduše, nije to poenta.

mi smo blokirani za domaće igrače a za strance nemamo para.

Posted

Ne samo sto nisu skinuli onih 300k blokade nego su nakrcali ozbiljnu cifru

62,294,866.91

Mi se postojano drzimo na dva miliona evra blokade pa me ne bi previse ni cudilo da carevi izduvaju za licencu za TSL

Posted

igra se kod vas za džabe a kod nas se čak i plaća, sa kašnjenjem doduše, nije to poenta.

mi smo blokirani za domaće igrače a za strance nemamo para.

Ma da, niste ni pola vojvodine zimus doveli...

Posted

Mogli su da sacekaju da se zavrsi sutrasnja utakmica. Debili. A za cene verovatno kapiraju da im je to poslednja utakmica uz derbi u kojoj ce moci da uzmu neku kintu. Naravno ako nas bvlgari ne rasrafe u prvom mecu.

Posted (edited)

Ma da, niste ni pola vojvodine zimus doveli...

Baš zato što lešinarimo klubove na izdisaju niko neće sa nama da posluje osim ako baš ne mora.

Edited by Dr Arslanagić
Posted

Mogli su da sacekaju da se zavrsi sutrasnja utakmica. Debili. A za cene verovatno kapiraju da im je to poslednja utakmica uz derbi u kojoj ce moci da uzmu neku kintu. Naravno ako nas bvlgari ne rasrafe u prvom mecu.

Biće još dve utakmice posle ispadanja od ovih, tu će protivnik na papiru™ biti slabiji od Bugara pa će trener izjaviti da su šanse 50-50 i eto juga za 800 dinara.

Posted

prenosi li neka nasa televizija ovaj hepening u 20h ili da jurimo farske strimove?

Posted

prenosi li neka nasa televizija ovaj hepening u 20h ili da jurimo farske strimove?

Nema strimova, ni jedna tv ne prenosi
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...