Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Znači Genk nije pustio Milinković-Savića, Totenhem Veljkovića, a mi pustili našu dvojicu.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

da, navodno je pao dogovor da se vraćaju posle grupne faze, za nedelju dana, videćemo, čisto sumnjam da će ih govna iz saveza pustiti ako se plasiramo u 1/2 finale, a ako dođemo do finala definitivno će propustiti prvi meč protiv lude šume

Posted

Znači Genk nije pustio Milinković-Savića, Totenhem Veljkovića, a mi pustili našu dvojicu.

mi smo prvoklasni magarci

Posted

Uz to je Pantić i na klupi. Živković je u ovoj konkurenciji klasa od igrača,kako je centrirao za izjednačenje.

Posted

mi smo prvoklasni magarci

+1

Posted

Ludogorec izgubio na startu prvenstva od novog prvoligaša 1:0 u gostima.

U startnih 11, trojica Bugara samo. Golman,pominjani Diakov zadnji vezni i Zlatinski isto vezni koji je kasnije zamenjen. Startovao je i ovaj Angulo na levom beku.

Posted

Ok, sad sam se predomislio. Ipak prolazimo.

Posted (edited)

U startnih 11, trojica Bugara samo. Golman,pominjani Diakov zadnji vezni i Zlatinski isto vezni koji je kasnije zamenjen. Startovao je i ovaj Angulo na levom beku.

Zato su izgubili. Protiv Partizana od 0-2 Bugara i lagano prolaze...

Edited by MiddleClass
Posted

protiv koga su igrali? ima li neka reportaža?

evo ko hoće da odgleda prvi meč (kompletan) protiv dudelanža

Posted

Tim se zove Haskovo ako nešto znači. Nisam uspeo da nađem reportažu.

Posted

posle svega pročitanog i odgledanog, prognoziram 0:0 u bugarskoj, a rezultat u revanšu na jna direktno zavisi od količine kokaina koji se unese u svlačionicu našeg tima

Posted

dobro bi bilo da dobijemo farane i tamo. da dodamo neki bod za koeficijent koji nam se iovako srozao. koliko dobijamo bodova za koeficijent ako pobedimo tamo? 0,5 ?

Posted

Svakako bi bilo dobro, budući da u naredne četiri utakmice Partizan može da zabeleži pobedu jedino pod uslovom da se protivnički tim ne pojavi na terenu.

Posted

evo ko hoće da odgleda prvi meč (kompletan) protiv dudelanža

Zamišljam čoveka koji gleda snimak ove utakmice i zavidim mu na slobodnom vremenu...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted (edited)

dobro bi bilo da dobijemo farane i tamo. da dodamo neki bod za koeficijent koji nam se iovako srozao. koliko dobijamo bodova za koeficijent ako pobedimo tamo? 0,5 ?

samim prolaskom u 3 kolo dobijama 0,5 poena, sa pobedom bi dobili dodatnih  0,05, trenutno imamo 1,15 poena ove sezone, prolaskom u narednu rundu sa pobedom bi imali  1,7 poena (ukupno 13,88) i čekali šta će uraditi ostali domaći timovi u četvrtak

Edited by gone fishing
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...