Кристофер Лумумбо Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 toooo brate Ni djedovi se nisu plasili Bugara a ovde kukaju kao devojcice. Udri Bugarina kad god uzmognes!
Kreator Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 (edited) Da se podsetimo kako je bilo prosle godine: i revans i jos nerealne izjave trenera nikolica: " sanse 50-50" http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:501427-Nikolic-Sanse-protiv-Ludogoreca-su-nam-polovicne Edited July 18, 2014 by BlackGeorge
*edited by mod Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Pa tehnicki jesu 50-50. ili cemo mi da prodjemo ili ce oni. A super mi je sto ih ovako unizava pa onda doda da su prosli Lacio prosle godine. Da je pametan rekao bi da su oni favoriti pa sta god da bude da mu ne leti glava.
Muwan Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 A, pa da, i garantovan crveni karton u obe utakmice. To je već postao svih Tolotimova u evropskim takmičenjima.
Nikodije Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Prošle godine vas prodao bugarski uljez u vašim redovima, bez tog remetilačkog faktora šanse su vam veće. Zapravo nisu.
Ted Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 i jos nerealne izjave trenera nikolica: " sanse 50-50" http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:501427-Nikolic-Sanse-protiv-Ludogoreca-su-nam-polovicne pa dobro, ne može trener da kaže "ma ispadamo garant"....a ne može da kaže ni da prolazimo sigurno....tako da mu jedino ostaje da kaže nešto ovako ili tome slično....tipa biće neizvesno, protivnik za respekt, postoje šanse ako odigramo na gornjoj granici itd isl.
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 da budemo iskreni rekao je "za mene su šanse 50:50" fajter
MocaVukotic Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 u jebem ti, jesu to počele kvalifikacije? štas dešava, koje je kolo, s kim igramo?
Њујоркер Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 sa leđa, a kako drugačije, Bugari... Ni djedovi se nisu plasili Bugara a ovde kukaju kao devojcice. Udri Bugarina kad god uzmognes! udri tutu!
Milosh76 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Jedva cekam da Strajnic ili Kovinjalo izgovore ime igraca Ludogoreca.. Vrsni poznavaoci kladionice ga znaju kao Abel Aniset jer većina sajtova ga tako i piše, ali napadač sa Madagaskara možda ima i najduže prezime u istoriji fudbala. Puno ime mu je Aniset Abel Andrianantenaina :D
Geo Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je poslednji trenutak da njegov klub reaguje i pojača se pred domaće prvenstvo i evropske utakmice. "Moraćemo da nađemo neki način da reagujemo, jer vremena više nema. Domaće prvenstvo počinje za 20 dana, najvažnije utakmice u Evropi su ispred nas. Ako mislimo da se pojačamo, mislim da je poslednji momenat", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu. Nikolić je naveo da postoje ideje o nekim rešenjima, ali da je "realizacija malo teža u zadatim okolnostima". "Neću odustati od onoga što sam govorio čitavog leta, koji su to profili igrača koji su potrebni Partizana", dodao je on. Trener crno-belih je kazao da je dobro što je prošlosezonski tim ostao na okupu. "Ono što je dobro i zbog čega nema razloga za paniku je što je tim na okupu od prošle godine i što su svi zdravi prošli pripreme", istakao je Nikolić. Prema njegovim rečima, Partizanu su potrebna pojačanja u svim linijama tima. "Ima mesta u timu gde bi bilo dobro da imamo još jaču konkurenciju, ali to nije vezano za pozicije, bilo bi dobro da nas u svakoj liniji pojača po jedan iskusan igrač", rekao je Nikolić. Partizan je u letnjem prelaznom roku do sada doveo slovenačkog defanzivca Branka Ilića. Ovaj barem javno trazi pojacanja na konferenciji za stampu, odnosno ogradjuje sebe od neupsha bez istih ...
Kreator Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dobro je da makar rekao uopste...da je rasovic na njegovom mestu cutao bi kao zaliven.
Ted Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 čovek jasno poručuje da će biti pušagija u Evropi ako se krene sa postojećim kadrom....šansa da mu dozvole da dovede iskusnog igrača u svakoj liniji jednaka je šansi da ja oborim svetski rekord u skoku u vis.
Kreator Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Prica se da si vezbao neko vreme sa dragutinom topicem, tako da nada umire poslednja... :)
Recommended Posts