Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Meni je ta utakmica bila sudar sa realnoscu, koliko smo mi losi a oni prosecni. Posle tog dvomecha sam definitivno bio ubedjen da bez ulaganja u kupovinu igraca solidnog kvaliteta nema ulaska ni u ligu evrope a kamoli u ligu shampiona.

Ako ovi nasi kreteni hitno ne kupe tri solidna igraca,u svakoj liniji po jedan,onda nema nista ni od lige evrope u zadnjem kolu. Mozemo do beskonacno da tragamo za igracima koji bi doshli za dzabe, toga nema,nema,nema...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Meni je ta utakmica bila sudar sa realnoscu, koliko smo mi losi a oni prosecni. Posle tog dvomecha sam definitivno bio ubedjen da bez ulaganja u kupovinu igraca solidnog kvaliteta nema ulaska ni u ligu evrope a kamoli u ligu shampiona.

Ako ovi nasi kreteni hitno ne kupe tri solidna igraca,u svakoj liniji po jedan,onda nema nista ni od lige evrope u zadnjem kolu. Mozemo do beskonacno da tragamo za igracima koji bi doshli za dzabe, toga nema,nema,nema...

2010. smo ušli u LŠ sa jednim prosečnim igračem i najgorim golmanom u univerzumu ikada. Đura i ekipa se svake godine nadaju tako nekom useru.

Posted

2010. smo ušli u LŠ sa jednim prosečnim igračem i najgorim golmanom u univerzumu ikada. Đura i ekipa se svake godine nadaju tako nekom useru.

Eh kada bi smo sad iskopali od negde novog zuku, moreiru i diaru...

Tad nas sjebashe kreteni na tribinama a mislim da bi smo solidno prosli u evropi te sezone,liga evrope i eventualno prezimljavanje u istoj.

A taj briselski user se izuzetno retko deshava,realno anderleht je i tada imao vise sansi od nas,cak su im i regularni gol ponistili, mislim da je bio lukake...pa penali, a onaj njihov malisha shto je postio shutne busen umesto loptu i eto nas u ligi sampiona.

Posted (edited)

Porazom od Bugara zavrsavamo evropsku pricu ili upadamo u neke kvalifikacije za LE? Vise  ne mogu da pohvatam ta pretkola i sesire ...

Edited by Geograf
Posted

Porazom od Bugara zavrsavamo evropsku pricu ili upadamo u neke kvalifikacije za LE? Vise se ne mogu da pohvatam ta pretkola i sesire ...

idemo u 4,kolo kvalifikacija za LE ako nas Bugari operu.

Posted

Jesu li Bugari nosioci i u cetvrtom kolu?

Posted (edited)

To je nebitno, jer je zreb za 4. kolo tek kad se zavrse mecevi 3. kola, a ne kao ovaj izmedju 2 kola. Dakle ako prodjete Bugare u zreb idete sa vasim koeficijentom, a ne njihovim... a njihov je  nesto preko 18.

EDIT: Ako svi favoriti prodju, Bugari bi bili 3. ispod crte da ne budu nosioci. Ako ispadnu 3 od sledecih 7 timova, onda Bugari postaju nosioci - Salcburg, Steaua, APOEL, Seltik, BATE, Sparta* i Dinamo* (Sparta i DInamo takodje nisu nosioci)... 

Edited by adasevic
Posted

Necemo izbaciti Bugare , tako da je najbitnije da li smo nosioci u 4. kolu kvalifikacija za LE ...

Posted (edited)

Tu ste poslednji na spisku nosilaca, ali u slucaju da ne bude izenadjenja... To znaci, da ako npr. Dinamo ispadne od Alborga (koji ima losiji koeficijent od vas), Dinamo ide u EL i spusta vas ispod crte jer imaju bolji koeficijent. TO vazi i za sve one ekipe koje ispadnu iz 3. kola kvalifikacija. Dakle ako to prizeljkujete, navijate da favoriti pobedjuju... 

EDIT: ISto tako navijate da ekipe koje dolaze iz kvalifikacija za LE, a koje su ispred vas po koeficijentu, ispadnu pre 4. kola. Tako npr. navijate za Jagodinu jer je Kluz ispred vas na listi, pa bi njegovim ispadanjem vi napredovali na gore jedno mesto...

Edited by adasevic
Posted

99% bi bili nosioci u playoff-u za le, od 30 ekipa iznad partizana 14 tek treba da se kvalifikuju za playoff, a realno je da ispadne 1/3 tih timova u 3 rundi kv. za le, barem je tako bilo prethodnih godina

Posted

Šansa Partizana je da se zarati u što više zemalja, ne samo u Izraelu i Ukrajini, pa da njegovi protivnici domaćinstva moraju da odrade na neutralnom terenu ...

Posted

Kako je to nasa sansa, i dalje bi se igrala utakmica?!

Posted

Rutinski prolazi Partizan

Posted

Rutinski prolazi Partizan

toooo brate

:Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...