Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Mene sa tenisa poslali ovde, pa imam par pitanja, da bih se bolje ukljucio...

Kolike su nam realne sanse za prolaz? Kontam da su oni favoriti, al imamo li se bar cemu nadati? Mislim, Ludogorec je, nije Bajern. Ili je za nas ipak Bajern?

I kakvi su bili ostali potencijalni protivnici, videh spisak od 5, jel ovo los zdreb?

Hvala na odgovorima :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Bio na live strimu na uefa.com i strim mi nikada nije ni otvorio,stalno pise da se ceka pocetak izvlacenja.lupao refresh desetak puta i nista...znaci dobro je da znam,preko androida ne moze da se prati izvlacenje.

Može, ali preko nekog browsera u koji je instaliran flash, pošto ga više nema regularno.

Recimo preko FlashFoxa radi

Posted

Kolike su nam realne sanse za prolaz? Kontam da su oni favoriti, al imamo li se bar cemu nadati? Mislim, Ludogorec je, nije Bajern. Ili je za nas ipak Bajern?

I kakvi su bili ostali potencijalni protivnici, videh spisak od 5, jel ovo los zdreb?

prolazimo

:fantom:

Posted

Koji ste vi defetisti... Ne secam se da su nas nesto naduli prosli put, bili smo u igri, dok Gulan nije uzeo stvar u svoje ruke. 

Posted

Ko je gledao žreb video je da je Ludogorec. Ko nije jbg nek se informiše u blicu.

Sinoc javili da Jagodina ide dalje uz bilo koji remi sa golovima kod kuce posle 0:0 na strani.

Posted

Ako kanis pobjediti, ne smijes izgubiti.

Posted

Da li postoji neka varijanta da prodjemo a da imamo manji broj postignutih golova od protivnika? Postoji li neka fora?

Posted

Kako je moglo zreb je jos i dobar. Ali ne prolazimo. Ovi su nas nakantali prosle godine tako da ce sada da jebu bez pardona. Plus tu je i tradicionalni sastojak za ispadanje koji se zove revans na JNA.

Posted

Rekao bih da su se ipak provukli prosle godine na JNA.Pobjedili su penalom u 88mn ali prije toga se Partizan posteno ispromasivao. 

Posted (edited)

Nisam siguran da je ovo dobar žreb za Partizan. Ludogorets je prilično uigran tim sa svega nekoliko manjih promena u sastavu. Trojica rezervista su otišla, a došao je jedan od boljih igrača iz njihove lige Abel, prvi levi bek Granade Kolumbijac Angulo i meni nepoznati Brazilac Wanderson. Ogromna većina igrača od najmanje prošle sezone je tu, prošli su grupu LE sa 16 bodova i nakon toga na proleće izbacili Lazio. Prava legija stranaca koja pošteno zarađuje novac. Kao APOEL ili Cluj pre par godina.

Prvi meč u Bugarskoj mi se čini kao prednost za Partizan, ali... Buker, pa kontra. Promenjene su uloge u odnosu na pre godinu dana, Ludogorets je favorit, uigraniji tim, ali to donosi sasvim drugu percepciju meča sa obe strane.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Da li postoji neka varijanta da prodjemo a da imamo manji broj postignutih golova od protivnika? Postoji li neka fora?

Postoji ako gomila krvi zednih Bugara nasrne sa tribina i krene da pravi rusvaj po terenu i opsti sa korner-zastavicom. 

Posted

Znači, gomila solidnih stranaca i nešto domaćih koji pošteno trče, znaju nešto lopte i mogu da svrstaju svoju ekipu u neki npr. treći evropski ešalon po kvalitetu.

U poređenju sa Partizanom to je Bajern, iz čega proizilazi i kolike su šanse da se prođe dalje. Dva glatka poraza bez postignutog gola, recimo 0-2 i 0-1.

Posted

Ja ne vidim razlog za optimizam. Možda zato što su nam ostali oni i Sparta pa daj šta daš,ali bih više voleo i Apoel i Makabi pogotovo. Jedina naša prednost u odnosu na prošlu godinu je što recimo mi imamo bolji tim realno nego onaj koji je igrao u Bugarskoj tamo i to je to. Nije da su nas baš lagano izbacili ali nije ni da je 2:1 u Bugarskoj bio realan rezultat,imali su brdo šansi oni tamo ako se dobro sećam. Revanša se ne sećam već tako dobro.

Posted

Znači, gomila solidnih stranaca i nešto domaćih koji pošteno trče, znaju nešto lopte i mogu da svrstaju svoju ekipu u neki npr. treći evropski ešalon po kvalitetu.

U poređenju sa Partizanom to je Bajern, iz čega proizilazi i kolike su šanse da se prođe dalje. Dva glatka poraza bez postignutog gola, recimo 0-2 i 0-1.

Vrlo verovatno dva igrača iz Bugarske će startovati protiv Partizana. Golman Stoyanov (bivši golman Sheriffa) i kapiten tima zadnji vezni Dyakov. Protiv Dudelange-a je igrao i Minev na levom beku, mada verujem da će Angulo da preuzme tu obavezu, jer ne bi platili obeštećenje da bi sedeo. Nisam proveravao, ali verujem da je Angulo povređen, jer nije bio ni na klupi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...