Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

izbacujemo bilo koga od tih, lagano.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Kako je prošla Levadia sa Spartom u prvom meču? može li da ih izbaci?  :whistle:

Edited by BlackGeorge
Posted

za slučaj da se ne zezaš izgubili su 7:0

Posted

Kako je prošla Levadia sa Spartom u prvom meču? može li da ih izbaci?  :whistle:

prolazi sa 8:0

:(

Posted

za slučaj da se ne zezaš izgubili su 7:0

uhhhhh

nažalost ne zezam se :( nisam detaljno pratio, čitam šta piše pavle za steauu pa reko da vidim šta je sa spartom...

brate, čemu mi da se nadamo...đura neće ništa da kupi, ostaje nam samo nada u poslednje kolo lige evrope.

Posted

Ja opet kažem,sve ekipe su generalno blagi do veliki favoriti protiv nas. Makabi i Apoel nisu neke preterane jake ekipe. Evo Makabi je dobio samo 1:0 u Andori. Za Ludogorec sam ubeđen da bi nas zgazili kao i Steaua. Sparta,šta znam. Jesu dobili sad 7:0 al jbg,možda im se otvorilo :D U svakom slučaju nam prolaz dalje zavisi od spleta srećnih okolnosti,možda je rat u Izraelu tako nešto za početak :D

Posted (edited)

A taj apoel? sa kime je on igrao, kakvi su sada?

kopam na uefa.com i ne mogu da nađem da smo u grupi tih 5 ekipa kao potencijalni protivnik...još uvek se nadam da je to pogrešna vest. kako bi nam legao sada 1 helsinki kao protivnik umesto ovih aždaja (za nas).

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

APOEL krece od treceg kola (zbog koeficijenta zemlje, a njihov je 39,150 - kod nas najbolji Partizan sa 14,825) tako da nisu igrali jos u Evropi, a i prvenstvo im pocinje tek krajem Avgusta...

Imaju dobru ekipu, ne toliko poznatih imena, ali opet dosta kiparskih reprezentativaca, dosta Brazilaca, nekoliko Portugalaca (Nuno Morais najpoznatiji rekao bih) i jos par stranaca... Jedina mana im je sto verovatno nisu u takmicarskoj formi, jer im ni jedno takmicenje nije pocelo. Mada nikako nisu za potcenjivanje i mislim da bi ih tesko Partizan prosao...

Mada, nisam siguran da je iko sa onog spiska za pozeleti... mozda Makabi...

Edited by adasevic
Posted

Dajte ljudi, ne zanosite se. Bez trunke forumskog sarkazma, sve ove ekipe gaze Partizan kao plitak potok. Ta priča je završena.

Posted

A taj apoel? sa kime je on igrao, kakvi su sada?

kopam na uefa.com i ne mogu da nađem da smo u grupi tih 5 ekipa kao potencijalni protivnik...još uvek se nadam da je to pogrešna vest. kako bi nam legao sada 1 helsinki kao protivnik umesto ovih aždaja (za nas).

Izašlo je na našem zvaničnom sajtu. Oni su preneli sa nemačke verzije uefinog sajta,na engleskoj verziji još nema tih podgrupa.

Posted (edited)

Vreme je za plovidbu dobro poznatim vodama zaludjivanja, koja pocinje kod rta Bezrazlozne Nade, "Ako njih izvucemo, i prvi mec igramo na strani, imamo sanse", a zavrsava brodolomom kod ostrva Surove Realnosti, "Pa ovi da su hteli, uvalili bi nam sest komada".

Edited by Goranz
Posted

Dajte ljudi, ne zanosite se. Bez trunke forumskog sarkazma, sve ove ekipe gaze Partizan kao plitak potok. Ta priča je završena.

koji si ti partibrejker  <_<

pusti nas da se makar malko nadamo...

Posted

+koliko 'oćeš

Posted

slažem se, nažalost.

ne znam koji bunker stanojev bi ovo spasio (prvi put prizivam stanoja u istoriji). nikolić kako igra biće golova kolko voliš.

da nam je žuka i moreira pa da se nadamo. ovako bez formiranog vođe (saleta ne računam) ekipe i bez mateusa, možemo samo da se nadamo da će bog, allah, hari krišna i sveti mrata da budu milostivi u narednom kolu kvalifikacija za LE

Posted

Dajte tu Ludu Sumu pa nek ide zivot.  :s_p:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...