Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ajde sad izvuci i onu foru da, bez obzira na ovo, ima pravo na nekih 5% kao klub u kojem se razvijao kao maloletan fudbaler smanjen za broj godina koje je ovde proveo...i na taj nachin nam (djuri) daj kakvu/takvu utehu. :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Foru cu ti rado pojasniti

Od svakog transfera 5% ide klubovima gde je igrac bio od dvaneste do dvadesettrece godine.

http://en.wikipedia.org/wiki/Transfer_(association_football)#Solidarity_contribution

Markovic nije bio u Partizanu ceo taj period pa naravno ne dobijate celih 5%

Po wiki bio je kod vas od dvaneste do sedamneste godine.

5+5+5+5+10+10=40% od onih 5% ukupnog transfera.

Ako je ceo transfer bio 25 miliona evra 5% od toga je 1 250 000

40% od toga je 500 000

Nadam se da sam bar malo utesio tebe i Djuru

Posted (edited)

Jesi, samo sam te malo chikao da izbacish tu matematiku. Ne bi bilo ok da je precutish kad vec znash :)

Edited by BlackGeorge
Posted

Zahvaljujem na matematici ... Jedino mi nije jasno zasto je za Partizantih 500k nesto oko cega se ne treba cimati ?! Djurinu izjavu da ne treba nista vise cackati oko toga(njegovog i Ramadanijevog dila) u potpunosti razumem ...

p.s. Jbt. i tih sada zvanicnih 8 miliona je  pre dve godine bilo 6-7 ako se dobro secam ...  Za ove su Kosmajac i Saric slikari naivci ..,.

Posted (edited)

Niko ne kaze da se ne treba cimati. Tih 500k plus trening kompenzaciju apsolutno sigurno dobijate sta god da su ovi napisali u ugovoru. Te procente dobijate od svakog njegovog transfera do kraja karijere.

Djura je u jednom trenutku rekao da Partizan ima 20% od sledeceg trensfera ali je to brzo porekao kad je Ramadani rekao da nema procente. Sad Zurnal smislio 10%...

p.s. Jbt. i tih sada zvanicnih 8 miliona je  pre dve godine bilo 6-7 ako se dobro secam ...  Za ove su Kosmajac i Saric slikari naivci ..,.

mala deca za ove sto su prodefilovali kroz Zvezdu

Edited by katamaran
Posted (edited)

želje za sutra....pre seltik nego dinamo zagreb:

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:501349-Partizan-bi-pre-u-Glazgov-nego-u-Zagreb-Gruzijac-sve-dalje-od-Humske

gruzijac ne dolazi:

....A onda kada se očekivao njegov dolazak u Beograd i potpis na dvogodišnji ugovor, usledio je neočekivani odgovor. Dvališvili je preko menadžera poručio da njegov dotadašnji zahtev za godišnjim primanjima ne važi i da će Partizan morati da „pojača“ cifru ukoliko želi da ga vidi u svojim redovima.

Imajući u vidu aktuelnu finansijsku situaciju u Humskoj, nerealno je očekivati da će pojačani zahtev Gruzijca naići na odobravanje, pa se predsednik Đurić i trener Marko Nikolić polako okreću drugim solucijama...

Edited by BlackGeorge
Posted

makedonac™

Posted

određene su grupe

steaua

ludogorec

apoel

makabi

sparta

Posted

Jedino da kiksne Steaua pa da dobijemo Stromgodset, mada kada se setim Thuna i tu pisi propalo...

Posted

Ja se ne bih bojao Makabija i Apoela,što naravno ne znači da nas ne bi izbacili :D

Ludogorec bi nas opet pokidao,Steaua i Sparta takođe. Ako bih od ta 3 morao jedan da biram onda Sparta.

Posted

mislim da je ael limasol, a ne apoel

Posted

Makabi ne igra utakmice u Izraelu dok je tamo frka. Tu bi tražili šansicu za prolaz.

Posted

Makabi ne igra utakmice u Izraelu dok je tamo frka. Tu bi tražili šansicu za prolaz.

+1

Posted

mislim da je ael limasol, a ne apoel

Apoel je. Igra i AEL kvalifikacije ali u onoj drugoj stazi "ne šampiona"

Posted

određene su grupe

steaua

ludogorec

apoel

makabi

sparta

e jebi ga ako je ovo tačno.. :(

ovde jedino ako izvučemo makabi imamo neke šanse.

nama su hitno potrebna pojačanja..ali toga neće biti, nema dobrih fudbalera koji bi igrali za džabe na tržištu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...