Kreator Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) Sad si i mene iznenadio da idu. Koliko sam pratio oko toga, zadnje sto sam video, odnosno procitao o tome, nece da ih puste na to takmicenje, hvala bogu. Edited July 16, 2014 by BlackGeorge
theanswer Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) Idu,gledao sam malopre izveštaj sa utakmice na SOS-u i ovaj reče da idu i da nisu tu za revanš. Pitanje je koliko ostaju. Edited July 16, 2014 by theanswer
Kreator Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Eto, toliko o tome...a nisu hteli da ih puste. Svake godine isto..
Geo Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Meni su dresovi sasvim pristojni (cak i ovaj rezervni je simpa) ... a ako bih uporedio sa komsijskim novim , mogao bih reci i da sam odusevljen :D
Geo Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Ima li negde snimak sinocnje KZS posle utakmice? http://www.sr.partizan.rs/90761-partizan-i-malme-odlicno-za-pocetak-sezone-2/ (na dnu) p.s. Moram da te pitam , sta ce ti to ?
Ted Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Igraci pokazali voljni momenat, izasli da se nadigravaju, zalaganje i htenje bili na najvisem nivou, igralo se u visokom ritmu, iz prve, na stos, precesto i umiralo u lepoti, objektivna beogradska publika, ona koja ume da prepozna i ceni vrhunske vrednosti, nagradila ih zasluzenim aplauzom na otvorenoj sceni. međutim, ništa nije gotovo jer ovo je bilo samo prvo poluvreme. maksimalna koncentracija u revanšu je neophodna i ne treba se obazirati na žreb. usudiću se da kažem nešto što može zvučati radikalno i što ljudi izbegavaju da govore - danas svi igraju fudbal. a 3-0 je samo za gol više od rezultata koji je najopasniji i predstavlja noćnu moru svakom stručnjaku.
Kreator Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 ma opušteno, gotovo je ovo. ovi jedva da su šut prema golu uputili.
Geo Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Izgleda da od transfera Markeca u Liverpul , dobijamo za jos jednu kauciju Mutavom ...
Muwan Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Bolje za to nego za nekog preplaćenog stranca koji bi uzeo mesto Ostojiću našoj deci.
Kreator Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Izgleda da od transfera Markeca u Liverpul , dobijamo za jos jednu kauciju Mutavom ... Sad ce katamaran da ti objasni da partizan od tog transfera dobija 25.436 dinara.
katamaran Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) Objasnice ti BlackGeorge da dobijate 856 milijardi. Djura mu rekao u poverenju. http://mondo.rs/a646143/Sport/Fudbal/Ramadani-Partizan-nema-nista-od-prodaje-Markovica.html "Što se tiče vlasništva nad nji, on 50 odsto pripada Benfiki, a 50 odsto je vlasništvo Investicionog fonda Pinija Zahavija. U slučaju buduće prodaje, samo oni će imati pravo da dele profit od Markovića". "Ne znam zašto je Đurić tako pričao. Taj transfer je bio potpuno čist, bez procenata. Partizan je Markovića prodao Investicionom fondu Pinija Zahavija, dobio je novac i nema više nikakva prava nad njim", pojasnio je Ramadani. "Ne, ne... Nikad ja nisam rekao da ćemo dobiti novac od Markovića. Mi smo njega prodali fondu za osam miliona i ostao je još godinu dana u Partizanu. To je odličan posao. Daj Bože da još neki takav transfer napravimo. Da nije ostao godinu dana kod nas, dobili bismo procenat od naredne prodaje. Ovako ga nemamo...", rekao je Đurić, koji je istakao i da to nije slučaj sa Aleksandrom Mitrovićem. Edited July 17, 2014 by katamaran
Recommended Posts