Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

Drug sudija zasluzio poduzu suspenziju

Ne znam samo zasto nije smeo da ga svira kad je jasno da bi uzeli titulu sve i da ste izgubili danas.

edit: jos je car bio blizu i jasno video sta se desilo.

Edited by katamaran
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

eh, a žuti su bili u fazonu zemlja-vazduh-voda

:fantom:

Posted

zaslužio i Mažić pa je nije dobio.....u vezi suđenja, Partizan i Zvezda imaju samo pravo da ćute

Posted (edited)

na derbiju je pomoćni suspendovan, biće i ovde i mirna bačka

:isuse:

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Sto se tice borbe za titulu potpuno nebitan penal jer je prvenstvo reseno al ovo mora da se svira.

Posted (edited)

sudije su nam na nivou timova u ligi. čak i mažić koji je daleko iznad ostatka mulja pravi onakve previde prošlo kolo

drugi umeju da budu smehotresni

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

A nesviran penal za večite ko nesviran penal za večite, šta ima da razvlačimo...i onako bilo 0:4 na kraju.

Nećemo sad valjda kukati za stranim sudijama jer naš blizanac nema dovoljno protekcije u jelenu  :lol:

Edit - ja inače smatram brata mažaru odličnim sudijom na sveckom 1 nivou, ali ajde kapiram da se vama zamerio

Edited by Ruxin
Posted

naravno da mora....kao sto prosle godine nije smeo da se svira penal za Vosu protiv nas....pa je sviran.....kao sto je Celziju danas sviran nepostojeci penal protiv CP

Posted

ja inače smatram brata mažaru odličnim sudijom na sveckom 1 nivou, ali ajde kapiram da se vama zamerio

dobar je mažara

Posted

ja sam uveren da bi primedbe na sudjenje bile iste da sude strane sudije.....onda bi bilo.....gde nadjose ovu budalu, gori je od nasih

Posted

dobar je mažara

..samo ga jebe objektivnost..  :fantom:

Posted

A nesviran penal za večite ko nesviran penal za večite, šta ima da razvlačimo...i onako bilo 0:4 na kraju.

Nećemo sad valjda kukati za stranim sudijama jer naš blizanac nema dovoljno protekcije u jelenu  :lol:

Edit - ja inače smatram brata mažaru odličnim sudijom na sveckom 1 nivou, ali ajd

strane sudije su potrebne za derbi, tu domaće sudije nemaju petlju da pošteno sude i time slučajno oštete fk državni projekat

Posted

grese i strane sudije....kao sto rekoh danas je Azar pao nicim izazvan, ocigledna gluma i dobio penal koji je i odlucio tekmu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...