Ted Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Malo preterujes , zadnjih dvadeset minuta smo ih stisli i stvorili bas dosta sansi i prekida (posed bio sigurno 70:30) , gol stigao zasluzeno ... p.s. Penal ko vrata , mnogo glupo uklizavanje ... jesmo....poslednjih 15....zato i kazem za prvih pola sata
gone fishing Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 kompenzacija za krađu mažića na derbiju - uzbudljiva tekma, voša nije izašla spuštenih gaća kao protiv ganchestera pre par nedelja, igraju kao i uvek u zadnjih deset godina kukavički na kontre pfc očajan, šaponja je redak antitalenat, bar da je jak pa da se bunari na njega ovako igra kao omladinac protiv seniora
Geo Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 jesmo....poslednjih 15....zato i kazem za prvih pola sata Pre ce biti pola sata nase dominacije i 15 njihove , ali ajd da natezem vise ... p.s.Saponjic je usrao i onu lepu priliku kada je hteo da doda Babovicu .
Ted Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 e sad ga pretera....kakav antitalenat, klinac je......za ovakve tekme treba i iskustva.....zato sam i rekao ranije da je ispravno sto nije poceo derbi, nije ni ovo trebao da pocinje
gone fishing Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 pa kada će da počne da igra važne mečeve, srboteli je u njegovim godinama već bio dominantan centarfor, markec je istoj ovoj vojvodini dao spektakularan gol itd
Ted Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Pre ce biti pola sata nase dominacije i 15 njihove , ali ajd da natezem vise ... p.s.Saponjic je usrao i onu lepu priliku kada je hteo da doda Babovicu . se nadjemo na pola :) moguce, ne stopam vreme, nervozan sam i svaki sekund nase ocajne igre mi izgleda kao vecnost Edited May 3, 2015 by Ted
Ted Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 pa kada će da počne da igra važne mečeve, srboteli je u njegovim godinama već bio dominantan centarfor, markec je istoj ovoj vojvodini dao spektakularan gol itd sledeca sezona moze da bude njegova....ako ga ne zavaljaju kao sto se prica
Geo Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Retko glupa izmena, Balazic korektan do onog nepotrenog uklizavanja(koje tesko da ce da ponovi dva puta na jednom mecu)... Cirkovic ,tempirana bomba + neiskustvo
Ted Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Drincic bi trebao da prestane da pokusava da zabode iz kornera, vec drugi ili treci put to radi
kud u maglu Simoviću Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) e a taman sam pisao kako ni iz 5 kornera ne možemo ni blizu gola da priđemo <_< Edited May 3, 2015 by kud u maglu Simoviću
twisted Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) GOL BRE GOL volkov igra utakmicu karijere :) Edited May 3, 2015 by twisted
Recommended Posts