Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Malo preterujes , zadnjih dvadeset minuta smo ih stisli i stvorili bas dosta sansi i prekida (posed bio sigurno 70:30) , gol stigao zasluzeno ...

p.s. Penal ko vrata , mnogo glupo uklizavanje ...

jesmo....poslednjih 15....zato i kazem za prvih pola sata

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

kompenzacija za krađu mažića na derbiju

- uzbudljiva tekma, voša nije izašla spuštenih gaća kao protiv ganchestera pre par nedelja, igraju kao i uvek u zadnjih deset godina kukavički na kontre

pfc očajan, šaponja je redak antitalenat, bar da je jak pa da se bunari na njega ovako igra kao omladinac protiv seniora

Posted

jesmo....poslednjih 15....zato i kazem za prvih pola sata

Pre ce biti pola sata nase dominacije i 15 njihove , ali ajd da natezem vise ... 

p.s.Saponjic je usrao i onu lepu priliku kada je hteo da doda Babovicu .

Posted

e sad ga pretera....kakav antitalenat, klinac je......za ovakve tekme treba i iskustva.....zato sam i rekao ranije da je ispravno sto nije poceo derbi, nije ni ovo trebao da pocinje

Posted

pa kada će da počne da igra važne mečeve, srboteli je u njegovim godinama već bio dominantan centarfor, markec je istoj ovoj vojvodini dao spektakularan gol itd

Posted (edited)

Pre ce biti pola sata nase dominacije i 15 njihove , ali ajd da natezem vise ...

p.s.Saponjic je usrao i onu lepu priliku kada je hteo da doda Babovicu .

se nadjemo na pola :)

moguce, ne stopam vreme, nervozan sam i svaki sekund nase ocajne igre mi izgleda kao vecnost

Edited by Ted
Posted

pa kada će da počne da igra važne mečeve, srboteli je u njegovim godinama već bio dominantan centarfor, markec je istoj ovoj vojvodini dao spektakularan gol itd

sledeca sezona moze da bude njegova....ako ga ne zavaljaju kao sto se prica

Posted

ćirković umesto slovenca II

biće veselo

Posted

Retko glupa izmena, Balazic korektan do onog nepotrenog uklizavanja(koje tesko da ce da ponovi dva puta na jednom mecu)... Cirkovic ,tempirana bomba + neiskustvo 

Posted

vadi malog napolje, dosta je bilo.

Posted

Drincic bi trebao da prestane da pokusava da zabode iz kornera, vec drugi ili treci put to radi

Posted (edited)

:fantom:

e

a taman sam pisao kako ni iz 5 kornera ne možemo ni blizu gola da priđemo

<_<

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

GOL BRE GOL

volkov igra utakmicu karijere :)

Edited by twisted
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...