twisted Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 što li drinčić nije ni u protokolu nego iza gola sa markom šćepovićem i lolom smiljanićem?
Lord Stef Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Parni kartoni, i on i Volkov. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
twisted Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 imao je šansu umalo da strada prase u pečenjari na autokomandi...
Ted Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Utakmica je bila smor zahvaljujuci gostima koji su odlucili da ne igraju fudbala.....pa je tako bilo situacija da im je gotovo ceo tim u sesnaest metara. Mi smo bili solidni sto se tice zalaganja, agresije.....dali gol na vreme i priveli lagano kraju
ZokiAsov Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Nemam nameru da advokatišem za Milinkovića, ali mislim da je tim koji je izveo bio najbolji mogući trenutno. Taktički, nisam video da je nešto pogrešio. Utakmicu sam gledao tek naknadno, u snimku, tako da sam gledao opušteno, odnosno mogao sam da obratim pažnju na stvari koje mi inače promaknu usled bogaranja, skakanja, pominjanja familije, predinfarkta, depresije-euforije, alkohola isl. itd. Nije trener kriv što u ekipi ima jednog napadača u najavi i jednog u pokušaju. Ni jedan ni drugi nisu bili dobra opcija za ovu utakmicu, a Milinković očito nije retard i to mu je bilo jasno kao dan. Grbić mu dođe kao logično rešenje u postojećoj konstelaciji, daleko od idealnog ali najbolje moguće. U pitanju je igrač koji ima nekakvo iskustvo, pozicija mu nije nepoznata, brz je, upotrebljiv sa obe strane, plus protivnik to nije očekivao. Svakako da je najbolje bilo krenuti sa golgeterom napred, ali kad takvog nema ide se sa drugom najboljom opcijom. Šaponjić bi bilo veliki rizik. Naravno, moglo bi da se desi da dobro uđe u utakmicu, postigne gol, eksplodira itd. Verovatnoća da se tako nešto desi bila vrlo mala. Mnogo veća verovatnoća bila je da ne bi bio upotrebljiv, da bi ga prebili, oterali od gola, provocirali isl. Zato je i ostao na klupi. Slučaj Kojić ne treba ni razmatrati, osim dobre volje, njemu ništa u prilog ne ide. Sa napadačkim opcijama koje smo imali jesenas ovo bi bila pobeda kao vrata, verovatno i ubedljiva. Sa ovakvim kadrom, čak i najbolja postavka igre, čitanje protivnika, agresija i dominacija na sredini može da rezultira sa nula golova u mreži protivnika. To nam je naša uprava organizovala, "ojačavši tim" tokom januara. Ne slazemo se oko Grbica ocigledno. Popularni Kiza je cigane napao dosta visoko, i samim tim izgubio jedinu Grbicevu prednost, a to je ubacivanje iz drugog plana, i dugacka i brza istrcavanja. Pored te brzine i eksplozivnosti, Grba ne poseduje jos bog zna sta u svom igrackom arsenalu. Svakako nema ono sto treba da ima najistureniji igrac, fizicki je tanak, tehnicki takodje, u skoku nepostojeci itd... Ne vidim da je rizik pocinjanja sa Saponjicem bio veci nego kada su u vatru bacani Mitrara, Lazar i ostali tinejdzeri, s druge strane mu je igrao takodje vrsnjak Jovic. Grbic je pre mogao da udje oko 60 minuta kada se zvezdini igraci umore da proba nesto da uradi na svezinu i brzinu. Danas je moglo da bude cupavo da nismo dali gol na vreme. Nije lako probiti onakav dabldeker. Cini mi se da igramo dosta brze i srcanije nego pod celavim.
kud u maglu Simoviću Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) https://pbs.twimg.com/tweet_video/CDyOJb0VEAERo-6.mp4 Edited April 29, 2015 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 https://pbs.twimg.com/tweet_video/CDyOJb0VEAERo-6.mp4 Mažić delegat?
Pokojni Ruxin Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) Simoviću baš teško pada što kiza dominira i lagano se šeta do titule unatoč hejterima. :(Opusti se kumse, pokrašćemo vas sledeće godine dao bog i vučić. Edited April 30, 2015 by Ruxin
kud u maglu Simoviću Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 (edited) kako bre teško pa jedini sam prihvatio opkladu da smo budući šampioni #vučićupederu edit kradete i ove, al nedovoljno Edited April 30, 2015 by kud u maglu Simoviću
*edited by mod Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 kako bre teško pa jedini sam prihvatio opkladu da smo budući šampioni #vučićupederu edit kradete i ove, al nedovoljno Oni su verovali: Kud u maglu Simovicu.
Ted Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Ne slazemo se oko Grbica ocigledno. Popularni Kiza je cigane napao dosta visoko, i samim tim izgubio jedinu Grbicevu prednost, a to je ubacivanje iz drugog plana, i dugacka i brza istrcavanja. Pored te brzine i eksplozivnosti, Grba ne poseduje jos bog zna sta u svom igrackom arsenalu. Svakako nema ono sto treba da ima najistureniji igrac, fizicki je tanak, tehnicki takodje, u skoku nepostojeci itd... Ne vidim da je rizik pocinjanja sa Saponjicem bio veci nego kada su u vatru bacani Mitrara, Lazar i ostali tinejdzeri, s druge strane mu je igrao takodje vrsnjak Jovic. Grbic je pre mogao da udje oko 60 minuta kada se zvezdini igraci umore da proba nesto da uradi na svezinu i brzinu. Danas je moglo da bude cupavo da nismo dali gol na vreme. Nije lako probiti onakav dabldeker. Cini mi se da igramo dosta brze i srcanije nego pod celavim. da, ne slažemo se. mislim da je trener u ovom slučaju dobro posložio ekipu.....druga je priča što Baboviću ni 100% šansa ne znači mnogo i što su uspeli da vade loptu sa gol linije itd. nemamo ekipu koja može da nakanta bilo koji profi klub, jer nam je radno mesto izvršioca u protivničkih 16 upražnjeno. sad možemo da teoretišemo šta bi uradio Šaponjić od prvog minuta, moje je uverenje.....ništa.
twisted Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 delim mišljenje. šaponjića bi dvojica krštenih odbrambenih igrača ukrstili sa travom toliko puta da bi ga odučili od fudbala dok ne poraste
Ted Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Kiza Milinković o forumašima: Nisam pijanac, cigarete su mi jedini porok! 30.04.2015 09:34 | mozzartsport.com, Sport „Žao mi je što otac Miladin nije dočekao da me vidi na klupi Partizana“, poručio iskusni stručnjak Veličina slova A A A Dugo je trener Partizana Zoran Kiza Milinković prisutan u ovdašnjem fudbalu. Od 2004. godine kada je seo na klupu Obilića, iskusni stručnjak je imao mnogobrojne uspone i padove, ali je na kraju ispunio cilj i postao šef stručnog štaba crno-belih. Nisu svi navijači podržali izbor Milinkovića posle prvih prolećnih kola. Prvi su govorili da neguje defanzivnu igru koja ne priliči klubu svetle tradicije, drugi su na brojnim internet forumima imali „proverene informacije“ o tome da je Kiza običan pijanac.„Tako je to, skloni smo da izvrnemo istinu i donosimo zaključke na osnovu priča „rekla-kazala“. Niti uživam u alkoholu, niti sam pijanac. Zar mislite da čovek ozbiljno može da se bavi ovim poslom sa takvim porokom?! Mogu da kažem da volim kafu, tu su i cigarete, iako to ne preporučujem sportistima“, rekao je Milinković u prazničnom razgovoru za dnevnik Sport. Čovek koji ima veliku priliku da osvoji prve trofeje u karijeri kaže da mu najviše nedostaje pokojni otac.„Žao mi je što otac Miladin nije dočekao da me vidi na klupi Partizana. Znao je koliko sam želeo da se vratim, radovao se i pre četiri godine kada se prvi put pojavila mogućnost da se vratim u Partizan. Strašno mi nedostaje da popijem kafu sa njim, da podelim sreću, utiske iz Humske“, dodao je Milinković
Recommended Posts