Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Mi imamo Srem, Rad i Cuku u 10 dana, tesko da moze tu da se uzme vise od 6 bodova.

Titula je vasa skoro sigurno.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

ove prve dve su odlučujuće, ako tu nešto prokockate titula se vraća na pravu stranu brda

:)

Plan je bio da i večiti derbi odigramo kao susrete sa slabijim rivalima, koji su lošije pozicionirani na tabeli.

Brašanac

:Hail:
Posted (edited)

Detalj po kojem ce se sigurno pamtiti ovaj 148. derbi. 

p.s. Iz drugog ugla  se najbolje vidi majstrostvo ovog promasaja

Edited by Geo
Posted

Golovi iz takvih šansi se daju na osećaj gde napadač tačno zna "na slepo" gde su stative u svakom trenutku tokom kretanja, a ovaj taj osećaj nema. Špic igrači to imaju (ne svi, naročito ne iz naše lige).

Posted

On je u mlađim kategorijama bio napadač i davao je neke nenormalne količine golova.

Posted

davao golove jer bio projekat na koji se zasnivalo sponzorisanje kluba

i sad je napadač, ali ne i špic

ma koliko se ovo ličilo kao 100% zicer, ovo je bila malo teža situacija nego ono kad je Ringla promašilo protiv Nefčija. Babinjo je imao nepovoljniji ugao dodavanje nego Ringla onomad.

Posted

Prica  se o nekakvoj taktickoj pobedi Milinkovica... po meni je ishod s obzirom na sve vidjeno pre poraz nego pobeda.  Ne pamtim kad sam gledao losiju i anemicniju zvezdu. Delovali su kao potpuno razbijena banda u prvom delu. Morao je kiza vinjak da skupi muda i krene sa spicem makar se on zvao i Kojic Nemanja. U drugom smo nesto posustali, ali smo ponovi imali 10 ak minuta totalne dominacije gde bismo mozda i dali gol da inicijativa i sanse nisu prekinute debilskom bakljadom grobara. Zivkara je u vidljivom usponu forme u poslednjih par utakmica, radio je  bukvalno sta je hteo.Steta propustena je sansa da se resi prvenstvo, ovako ima jos dosta da se igra. Ocekujem mucenje vec u sredu sa komisijama nesto naklonjenijom jagodinom. 

Posted

Necemo ni da kukamo na sudjenje, sto bi rekao Pantela™ gospoda  :nobles:

penal_148.jpg

Posted

Kojic Nemanja nije spic, Kojic Nemanja je vo.

Bas kao i zamenik mu kapitena, koji s 5m prazan go ne moze da potrefi.

Bas kao i Brasanac Darko koji leti ko muva bez glave, koja nit ume da utera nit da doda nekomu.

Bas kao i (dodati po zelji)

Bas kao i Grobari, koji usred nasih napada, iste prekidaju da bi izazvali unapred pripremljeni spektakl. Kuce im gorele spektakularno, dabogda.

Pa i pored ovolike priplodne stoke, mi smo ih oducili od loptanja, zamenik kapitena je za njih izmislio 1fudbal, sto samo dokazuje u kakvom su stanju ovi Premijerovi s druge strane Hila. 

A JagodinkaS. je zrela za mesenje. 

@Geo

ajde, de, otkad se svira penal za rukomet u 3m? Nemoj si naivan, nisi znao da je Mazekara najbolji srBski sudac? 

Posted (edited)

Prica  se o nekakvoj taktickoj pobedi Milinkovica... po meni je ishod s obzirom na sve vidjeno pre poraz nego pobeda.  Ne pamtim kad sam gledao losiju i anemicniju zvezdu. Delovali su kao potpuno razbijena banda u prvom delu. Morao je kiza vinjak da skupi muda i krene sa spicem makar se on zvao i Kojic Nemanja. 

Nemam nameru da advokatišem za Milinkovića, ali mislim da je tim koji je izveo bio najbolji mogući trenutno. Taktički, nisam video da je nešto pogrešio. Utakmicu sam gledao tek naknadno, u snimku, tako da sam gledao opušteno, odnosno mogao sam da obratim pažnju na stvari koje mi inače promaknu usled bogaranja, skakanja, pominjanja familije, predinfarkta, depresije-euforije, alkohola isl. itd.

Nije trener kriv što u ekipi ima jednog napadača u najavi i jednog u pokušaju. Ni jedan ni drugi nisu bili dobra opcija za ovu utakmicu, a Milinković očito nije retard i to mu je bilo jasno kao dan. Grbić mu dođe kao logično rešenje u postojećoj konstelaciji, daleko od idealnog ali najbolje moguće. U pitanju je igrač koji ima nekakvo iskustvo, pozicija mu nije nepoznata, brz je, upotrebljiv sa obe strane, plus protivnik to nije očekivao. Svakako da je najbolje bilo krenuti sa golgeterom napred, ali kad takvog nema ide se sa drugom najboljom opcijom.

Šaponjić bi bilo veliki rizik. Naravno, moglo bi da se desi da dobro uđe u utakmicu, postigne gol, eksplodira itd. Verovatnoća da se tako nešto desi bila vrlo mala. Mnogo veća verovatnoća bila je da ne bi bio upotrebljiv, da bi ga prebili, oterali od gola, provocirali isl. Zato je i ostao na klupi. Slučaj Kojić ne treba ni razmatrati, osim dobre volje, njemu ništa u prilog ne ide.

Sa napadačkim opcijama koje smo imali jesenas ovo bi bila pobeda kao vrata, verovatno i ubedljiva. Sa ovakvim kadrom, čak i najbolja postavka igre, čitanje protivnika, agresija i dominacija na sredini može da rezultira sa nula golova u mreži protivnika. To nam je naša uprava organizovala, "ojačavši tim" tokom januara.

Edited by Ted
Posted

ima još kruševac i novi sad da se preskoče. da ne pravimo još ražanj.

Ma, mi ako nismo zatvorili Cukaricki ima da nas opeglaju sa tri gola razlike jer su za toliko bolji. Nije do vas, mozda i kiksnete negde, ali nama je svaka pobeda sa ovim idiotom na klupi premija.

Posted

Ma, mi ako nismo zatvorili Cukaricki ima da nas opeglaju sa tri gola razlike jer su za toliko bolji. Nije do vas, mozda i kiksnete negde, ali nama je svaka pobeda sa ovim idiotom na klupi premija.

mi jedva izvukosmo 2:2 na banovom hilu.

Posted

Nemamo para za deterdzent, a kamoli za zatvaranje. :D

Posted (edited)

Najveca fora je sto cete vi "spontano" kiksnuti protiv Vose/Pazara, i onda cemo se kao juriti do kraja za jos jedan vas poraz, koji se nece desiti. Cisto da bude "zapetljano" do kraja.

Edited by Milosh76
Posted

kakva je ovo tišina pred tekmu? hoćemol jebati il biti jebeni?

Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Petrović Nemanja, Balažic, Ilić Branko, Marković, Brašanac, Babović, Ilić Saša, Šaponjić, Živković Andrija. Klupa: Lukač, Ćirković, Marinković, Ninković, Grbić, Kojić, Luka.

Trener: Zoran Milinković

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...