Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Cek a sta bi sa onim da je nova uprava dosla kako bi se Zvezdi poklonila titula? Nemoj ste pederi ispunite obecano.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

sjebo ih helikopter, nisu multitasking pa ne mogu da vode dve igre

:(

jbg. sledeće sezone

edit

a nije da se nisu trudili

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Cek a sta bi sa onim da je nova uprava dosla kako bi se Zvezdi poklonila titula? Nemoj ste pederi ispunite obecano.

pa u derbiju valjda stižu bodovi...pa onda panika, samo + 2 kiks i to je to..

Posted

Aaaaa dobro znaci ipak osvajamo ja reko zajebase ovi iz SNS-a stvar, kakvi su i kliker bi pokvarili.

Posted

uprave par i czv posmatram kao jednu....čitav taj govnotok dolazi sa istog mesta, na koje će valjda i da se vrati, kad neko povuče vodu. 

Posted

od dolaska Zorana Milinkovića igraju brže, a u novoj formaciji 4-1-4-1 i efikasnije.

Ko je zadnji bezvezni™ u ovoj novoj formaciji  , Brasanac?

Posted

Aaaaa dobro znaci ipak osvajamo ja reko zajebase ovi iz SNS-a stvar, kakvi su i kliker bi pokvarili.

Nama™ je jedina nada upravo to što su u pitanju imbecili koji ništa nisu u stanju da sprovedu kako treba. Ali to je i dalje mršava nada, možda nekih 10%.

Posted

uprave par i czv posmatram kao jednu....čitav taj govnotok dolazi sa istog mesta, na koje će valjda i da se vrati, kad neko povuče vodu.

Naravno. Ja to pričam nonstop al ispade da je to neka teorija zavere.

Posted

Pa aj javite šta je ta naša™ uprava smislila za derbi, da uzmemo i mi koji dinar.

Posted

Šta god da su smislili, uvek treba poći od toga da su preveliki moroni da to i sprovedu u delo tako da je bolje ne rizikovati svoje pare.

Posted (edited)

E jbg sad. Znači da nisu rešili da nam tako brutalno poklone tu titulu možda bi je čak stvarno i uzeli. :(

Vučiću pederu, ne daj nam titulu! 

Edited by Ruxin
Posted

Dobro je! Pokrili su grobari sve opcije i na kraju sezone će biti - jesmo vam lepo kazali!

Posted (edited)

Ma krademo mi za sve pare, ali ne da mudonja Stanoje, Marko, Kiza. Kud ga i postavišmo. :(

Edited by Ruxin
Posted

Dobro je! Pokrili su grobari sve opcije i na kraju sezone će biti - jesmo vam lepo kazali!

ja sam ti verovao, zato čekam pavlla da mi plati ćevape

:)

Posted

Pa aj javite šta je ta naša™ uprava smislila za derbi, da uzmemo i mi koji dinar.

0:0

ili x ko soliter

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...