Kreator Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Sta ne dade ofka... nema veze, dade ga partizan. ako je to ok?
Kreator Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 jel lukač povređen ili je u nemilosti... pa bio je povredjen. međutim kako je branio do povrede živković brani za nijansu bolje (moja procena) tako da je svejedno. neka se oporavi skroz a živković neka brani ovako kako je do sada i bićemo svi zadovoljni :)
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Sta ne dade ofka...evo dao ga jejel ok?
Kreator Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Ситан вез и убојита контра... odgledao sve mečeve od kada nam je milinković novi trener (jagodinu preko jutjub snimka, ima ceo meč)...pa priznajem da igramo malo bolje, ruku na srce. greške se svele na minimum, odbrana jaka, doduše protivnik je loš. medjutim kao da igramo malo iskusnije, vrebamo greške pa ubojite kontre...sale ilić kod kize igra bliže golu, što mi se posebno svidja . i još više mi se svidja što gura ovog malog šaponjića a kojića prikovao za klupu. sve u svemu, ne žalim za nikolićem nimalo. ovo što imamo i igra u prvih 11..to je to. bolje od ovoga ne može, jer je ovo možda i limit što se tiče kvaliteta ekipe. nadam se da ćemo i derbi da pregrmimo pa da slavimo titulu. :)
twisted Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 pa bio je povredjen. međutim kako je branio do povrede živković brani za nijansu bolje (moja procena) tako da je svejedno. neka se oporavi skroz a živković neka brani ovako kako je do sada i bićemo svi zadovoljni :) jbg sad, lukač kad stane na gol nekako mirno gledam utakmicu. ovaj mi nekako kritičan
Geo Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Kako se cini Balazic ? Nisam odgledao ni jednu utakmicu od kada je zaigrao ....
Kreator Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 (edited) odličan je. bane ivanović za siromašne :D bez zezanja, ovog proleća imamo makar solidnu zadnju liniju, koju napokon ne čine uplašeni igrači kiksare tipa stankovića ili ostojića. svi imaju i ofanzivna svojstva, opasni su i u napadu. balažić baš voli da ide napred, imao je i nekoliko dobrih šansi. bandalovski nije takav kreten kako se pričalo, danas sam video njegovu prvu grešku iz koje smo primili gol...ali nisam video takve kikseve ranije. i on je dosta ofanzivan, međutim nije rupa pozadi kako se priča. možda je volkov najbušniji pozadi, ali ni to nije toliko strašno, barem za JSL. za igranje u evrokupovima moramo naravno da se pojačamo napred, medjutim za domaćicu ovo deluje da je dovoljno.. Edited April 13, 2015 by BlackGeorge
Ted Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 odgledao sve mečeve od kada nam je milinković novi trener (jagodinu preko jutjub snimka, ima ceo meč)...pa priznajem da igramo malo bolje, ruku na srce. greške se svele na minimum, odbrana jaka, doduše protivnik je loš. medjutim kao da igramo malo iskusnije, vrebamo greške pa ubojite kontre...sale ilić kod kize igra bliže golu, što mi se posebno svidja . i još više mi se svidja što gura ovog malog šaponjića a kojića prikovao za klupu. sve u svemu, ne žalim za nikolićem nimalo. ja nisam gledao niti jednu od kad je nikolić oteran. ne zato što bojkotujem ili nešto slično, već se tako namestilo. elem, sigurno je da nije mogao za dve nedelje da uradi ništa epohalno niti bitno. mogao je da usere skroz da je pokušavao da menja nešto iz korena u sred sezone ili da eksperimentiše i fantazira, ali očigledno nije mentol, odnosno jasno mu je da može da postigne nešto samo ako nastavi tamo gde je prethodnik stao. za razliku od prethodnika ima lakšu situaciju zato što, trenutno, nema na grbači gomilu besnih naprednjačkih džukaca koja gleda kao će da ga prikolje. a pošto očito nije mentol, valjda mu je jasno da je samo pitanje vremena kada će se i on naći u takvoj situaciji.
Kreator Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 (edited) ja nisam gledao niti jednu od kad je nikolić oteran. ne zato što bojkotujem ili nešto slično, već se tako namestilo. elem, sigurno je da nije mogao za dve nedelje da uradi ništa epohalno niti bitno. mogao je da usere skroz da je pokušavao da menja nešto iz korena u sred sezone ili da eksperimentiše i fantazira, ali očigledno nije mentol, odnosno jasno mu je da može da postigne nešto samo ako nastavi tamo gde je prethodnik stao. za razliku od prethodnika ima lakšu situaciju zato što, trenutno, nema na grbači gomilu besnih naprednjačkih džukaca koja gleda kao će da ga prikolje. a pošto očito nije mentol, valjda mu je jasno da je samo pitanje vremena kada će se i on naći u takvoj situaciji. jebi ga tede, ništa epohalno nije smislio ali ipak igramo za nijansu uigranije rekao bih. evo i drinčić to priča, kaže da im odgovara neka taktika 4-1-4-1...ne razumem se u te taktike, nisam stručnjak, samo volim fudbal i partizan :). deluje mi malo bolje i sa manje grešaka i panike. dokle će da potraje videćemo, možda prikolju trenera do prvog kiksa (derbi?). "...S druge strane, ono što raduje ne samo Nikolu, već i sve u Partizanu je činjenica da na osam kola pre kraja imaju pet bodova više od prvog pratioca i da od dolaska Zorana Milinkovića igraju brže, a u novoj formaciji 4-1-4-1 i efikasnije. „Možda nije moje da komentarišem, ali ovakva igra je recept za povratak titule u Humsku. Ako ostanemo složni do kraja prvenstva imaćemo šansu za uspeh. U suprotnom - biće velikih problema. Kad napadamo igramo sa jednim zadnjim veznim, kad se branimo onda smo dvojica u bloku. Menjamo ritam tokom utakmice. A što se mene tiče prihvatam da ne igram nijednom do kraja ako će to da znači da ćemo pobediti svaku utakmicu i osvojiti titulu“..." http://www.mozzartsport.com/vesti/kako-su-igraci-ofk-beograda-iznervirali-nikolu-drincica-ne-postuju-nas-a-svasta-su-pricali-po-novinama/102806 Edited April 13, 2015 by BlackGeorge
Recommended Posts