kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 propade simović... Daj da skupimo neki dinarbez milion neću da pričam
MiddleClass Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Kakva je tekma? Vidim da fenjeraš rezultatski odoljeva...
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) ne znam sad sam se uključio, ali smo verovatno oštećeni za neki penal ili nepostojeći ofsajd Edited April 4, 2015 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) magijaaaaaa edit 1:1 Edited April 4, 2015 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) manirom iskusnog strelca edit kapiteeeen 2:1 Edited April 4, 2015 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ili te Arena mrzi ili nisi dobro video, KOJI penal za RKG? Nema ga u snimku uvek "objektivne" Arene!
ZokiAsov Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Lalatara je skroman decko, nece da obecava, ali mu je jasno da bodove moze da prospe eventualno na derbiju, mada s obzirom kako stvari stoje kod nas i to tesko. LMFAO, cigani me ekspresno demantovali taman kad je sve pocelo da lici na proslogodisnji kokezin niz. I dalje mislim da su vece sanse da titula ostane u njinom vlasnistvu. Danasanja utakmica je nastavak mucenja koje smo videli u svim mecevima drugog dela sezone. U prvom delu sezone smo se mucili da iskoristimo stvorene sanse, sada se mucimo da ih stvorimo. Nezavisno od protivnika, igramo lose i nepovezano na sredini a panicno i dekoncentrisano pozadi, sto najbolje oslikava doktorska reakcija nase odbrane kod gola Kragujevcana. Kojara je usao tek da nasmeje ono malo jada na tribinama, sa par fudbalskih poteza dok je Babo kao po obicaju carinio loptu, drvio, padao na dupe i sirio ruke.
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 bilo nešto pred kraj, valjali su se po 16m. al se nisu mnogo bunili <_<
ZokiAsov Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Tu guzvu oko penala nisam najbolje video jer sam na tribini bio skroz do severa, generalno cini mi se da su gosti jedna od korektnijih ekipa koja je gostovala na jna ove sezone.
Recommended Posts