twisted Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 sutra startuje milinković. kakav užas. drago mi je što ne živim više pored stadiona, sad me ni najmanja stvar ne vuče više da odem na utakmicu. privatizacija!!!
Muwan Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Pa urađena je privatizacija, sad ćemo uživati u rezultatima iste.
Apollo Creed Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 "На питање може ли његов тим да добије свих 10 утакмица до краја и освоји титулу Милинковић је рекао: – Немогуће је да се победи на свим утакмицама до краја :o , то је на нивоу спекулкација. "
ZokiAsov Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 "На питање може ли његов тим да добије свих 10 утакмица до краја и освоји титулу Милинковић је рекао: – Немогуће је да се победи на свим утакмицама до краја :o , то је на нивоу спекулкација. " Realno, nije on Lalatovic.
Apollo Creed Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Realno, nije on Lalatovic. -1. "Ne mogu da obećam svih deset pobeda do kraja sezone. Ne mogu da obećam titulu-jasan je Lalatović."
ZokiAsov Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 -1. "Ne mogu da obećam svih deset pobeda do kraja sezone. Ne mogu da obećam titulu-jasan je Lalatović." Lalatara je skroman decko, nece da obecava, ali mu je jasno da bodove moze da prospe eventualno na derbiju, mada s obzirom kako stvari stoje kod nas i to tesko.
Kreator Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 sutrašnji scenario: mi nerešeno, komšije dobijju na praznom stadionu i onda smo egal. pa onda za nedelju dana, posle sledećeg kola komšije na prvom mestu, vodiće za dva boda.
theanswer Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 ma dobićemo sutra, ako ove ne pobedimo bićemo peti na kraju prvenstva
darkonet Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 ajde ne sprdajte se tu, radnicki je najgora ekipa u ligi, x godina unazad nije bilo gore, jos ce i da se ugase uskoro, dobijate glatko bar 3:0
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 jedino što znam da sutra sve pare treba staviti na voždovac :terzinatriagonala:
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 biće čupavo, vučićupederu ima trenutno ozbiljnijih problema
Kreator Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 ma dobićemo sutra, ako ove ne pobedimo bićemo peti na kraju prvenstva Bez skuntelara, lazovica i fofane ovo, ocigledno, nije isti partizan. Tri neresena rezultata su dovoljan razlog da covek posumnja da ovaj tim bez napadaca moze da dobije i tako neke poluraspade poput radnickog. Pa i vozdovac nas je dobio. Mozda i dobiju danas nekako, ali vec od sledeceg kola skoro sigurno krece serija neresenih rezultata i poraza. Uprava napolje!
MiddleClass Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 jedino što znam da sutra sve pare treba staviti na voždovac :terzinatriagonala:
Recommended Posts