Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

sutra startuje milinković. kakav užas. drago mi je što ne živim više pored stadiona, sad me ni najmanja stvar ne vuče više da odem na utakmicu. privatizacija!!!

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Pa urađena je privatizacija, sad ćemo uživati u rezultatima iste.

Posted

"На питање може ли његов тим да добије свих 10 утакмица до краја и освоји титулу Милинковић је рекао:

– Немогуће је да се победи на свим утакмицама до краја :o , то је на нивоу спекулкација. "

Posted

"На питање може ли његов тим да добије свих 10 утакмица до краја и освоји титулу Милинковић је рекао:

– Немогуће је да се победи на свим утакмицама до краја :o , то је на нивоу спекулкација. "

Realno, nije on Lalatovic.

Posted

Realno, nije on Lalatovic.

-1.

"Ne mogu da obećam svih deset pobeda do kraja sezone. Ne mogu da obećam titulu-jasan je Lalatović."

Posted

-1.

"Ne mogu da obećam svih deset pobeda do kraja sezone. Ne mogu da obećam titulu-jasan je Lalatović."

Lalatara je skroman decko, nece da obecava, ali mu je jasno da  bodove moze da prospe eventualno na derbiju, mada s obzirom kako stvari stoje kod nas i to tesko. 

Posted

sutrašnji scenario: mi nerešeno, komšije dobijju na praznom stadionu i onda smo egal.

pa onda za nedelju dana, posle sledećeg kola komšije na prvom mestu, vodiće za dva boda.

Posted

ma dobićemo sutra, ako ove ne pobedimo bićemo peti na kraju prvenstva

Posted

ajde ne sprdajte se tu, radnicki je najgora ekipa u ligi, x godina unazad nije bilo gore, jos ce i da se ugase uskoro, dobijate glatko bar 3:0

Posted

Čemu takav talas hejta? 

Posted

jedino što znam da sutra sve pare treba staviti na voždovac

:terzinatriagonala:

Posted

Dobijamo li NP pusti ti Vozdovac?

Posted

biće čupavo, vučićupederu ima trenutno ozbiljnijih problema

:unsure:

Posted

ma dobićemo sutra, ako ove ne pobedimo bićemo peti na kraju prvenstva

Bez skuntelara, lazovica i fofane ovo, ocigledno, nije isti partizan. Tri neresena rezultata su dovoljan razlog da covek posumnja da ovaj tim bez napadaca moze da dobije i tako neke poluraspade poput radnickog. Pa i vozdovac nas je dobio. Mozda i dobiju danas nekako, ali vec od sledeceg kola skoro sigurno krece serija neresenih rezultata i poraza.

Uprava napolje!

Posted

jedino što znam da sutra sve pare treba staviti na voždovac

:terzinatriagonala:

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...