*edited by mod Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 То је била прва утакмица на клупи, а и та је могла другачије да се заврши да је Малетић искористио мртву шансу за 0:2. Гробари су генерално говна, испао од Апоела и одмах Јокане одлази. А он онда прође Жилину за учешће у ЛЕ (са факин Браном Илићем у првом тиму) и поднесе оставаку. Dvostukim strelcom Branom Ilicem! bese nereseno ovde pa onda rutinski 2-0 u gostima?
*edited by mod Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Sad guglam i u pravu si. Brana postigao drugi. a recimo uopste se nesecam dva penala na JNA
theanswer Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 То је била прва утакмица на клупи, а и та је могла другачије да се заврши да је Малетић искористио мртву шансу за 0:2. Гробари су генерално говна, испао од Апоела и одмах Јокане одлази. А он онда прође Жилину за учешће у ЛЕ (са факин Браном Илићем у првом тиму) и поднесе оставаку. to jokane odlazi je skandiranje na nagovor uprave, tako je svo vreme radila ta đurićeva uprava. kad zagusti malo nađe se žrtveni jarac uglavnom na mestu trenera i to je to.
ZokiAsov Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 izgubio je onaj derbi na praznoj marakani 1-4, kad smo poveli 1-0 i nekom glupošću naterali sudiju da poništi drugi gol i onda je sve otišlo u kurac. to mu je bio ja mislim debi na klupi pfc-a. a u timu asprogenis, đorđe lazić, maletić... Mrtvi Maletic sam pred golmanom salje loptu Moreiri koji je ispred njega i koji ga gleda u fazonu zasto se drogiras? Pre toga golcina Dj.Lazica. Inace Jokan je bio ziheras, i ja ga kao takvog nijesam volio.
Dr Arslanagić Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 to jokane odlazi je skandiranje na nagovor uprave, tako je svo vreme radila ta đurićeva uprava. kad zagusti malo nađe se žrtveni jarac uglavnom na mestu trenera i to je to. Истина, али су јебачи мртвих мајкиТМ са истока једва дочекали да се придруже. Mrtvi Maletic sam pred golmanom salje loptu Moreiri koji je ispred njega i koji ga gleda u fazonu zasto se drogiras? Pre toga golcina Dj.Lazica. Inace Jokan je bio ziheras, i ja ga kao takvog nijesam volio. Сви Партизанови тренери од Осима су зихераши. 01:48 Јој, немој, мука ми је кад се сетим.
yolo Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 au kakva je mislena imenica ova igra za danasnje standarde
Dr Arslanagić Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 au kakva je mislena imenica ova igra za danasnje standarde Чуј, сваки Партизанов тим из 90-их је за овај данашњи мађарска лака коњица. Дамир Чакар би у овом првенству дао 40 голова. А у оно време нисам био импресиониран.
yolo Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) Чуј, сваки Партизанов тим из 90-их је за овај данашњи мађарска лака коњица. Дамир Чакар би у овом првенству дао 40 голова. А у оно време нисам био импресиониран. pa ja gledam ove moje i isto to razmisljam, onda sam sa prezirom citao imena igraca a danas bi ladno isao da gledam tim u kome igraju milijas, bronovicki, kastiljo, basta, gaj, milovanovic pa cak i koroman i ovaj cobanin jestrovic Edited March 31, 2015 by yolo
Milosh76 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 03:40 Bronovicki sad i meni muka I meni, ali zbog Raskovica, Randjelovica...
darkonet Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 + Kastiljo Randjelovic je na ovom derbiju dobro branio...a koliko je lud Ibrahim na svakoj utakmici sam mislio da ce da popije crveni kad ukliza i pokupi igraca i loptu, bas je umeo da kiksira Cini mi se da je na ovom derbiju neko iz Partizana dobio i crveni, mogla je i petarda da pukne. Jankara je uvek igrao derbije sa dosta golova Partizan je i 1996.god imao opasnu ekipu gde su nas dobii u svakom derbiju, vratili smo to u onoj Arkanvoj sezoni sa Obilicem sto je uz ono Sajberovo kolo najveci bezobrzluk naseg fudbala ne racunajuci ovo danas
Blud Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 pa ja gledam ove moje i isto to razmisljam, onda sam sa prezirom citao imena igraca a danas bi ladno isao da gledam tim u kome igraju milijas, bronovicki, kastiljo, basta, gaj, milovanovic pa cak i koroman i ovaj cobanin jestrovic Pa sta, bio je Milijas i prosle godine pa mu je 90% psovalo sve po spisku :)
Recommended Posts