Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

On 31. 3. 2015. at 16:14, Dr Arslanagić said:

То је била прва утакмица на клупи, а и та је могла другачије да се заврши да је Малетић искористио мртву шансу за 0:2.

Гробари су генерално говна, испао од Апоела и одмах Јокане одлази. А он онда прође Жилину за учешће у ЛЕ (са факин Браном Илићем у првом тиму) и поднесе оставаку.

Dvostukim strelcom Branom Ilicem! bese nereseno ovde pa onda rutinski 2-0 u gostima?

• Replies 6.7k
  • Views 445.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ma diarra je dao jedan sigurno

Sad guglam i u pravu si. Brana postigao drugi. a recimo uopste se nesecam dva penala na JNA

On 31. 3. 2015. at 16:14, Dr Arslanagić said:

То је била прва утакмица на клупи, а и та је могла другачије да се заврши да је Малетић искористио мртву шансу за 0:2.

Гробари су генерално говна, испао од Апоела и одмах Јокане одлази. А он онда прође Жилину за учешће у ЛЕ (са факин Браном Илићем у првом тиму) и поднесе оставаку.

to jokane odlazi je skandiranje na nagovor uprave, tako je svo vreme radila ta đurićeva uprava. kad zagusti malo nađe se žrtveni jarac uglavnom na mestu trenera i to je to.

On 31. 3. 2015. at 15:59, MocaVukotic said:

izgubio je onaj derbi na praznoj marakani 1-4, kad smo poveli 1-0 i nekom glupošću naterali sudiju da poništi drugi gol i onda je sve otišlo u kurac. to mu je bio ja mislim debi na klupi pfc-a. a u timu asprogenis, đorđe lazić, maletić...

Mrtvi Maletic sam pred golmanom salje loptu Moreiri koji je ispred njega i koji ga gleda u fazonu zasto se drogiras? Pre toga golcina Dj.Lazica. Inace Jokan je bio ziheras, i ja ga kao takvog nijesam volio. 

01:48

On 31. 3. 2015. at 16:58, theanswer said:

to jokane odlazi je skandiranje na nagovor uprave, tako je svo vreme radila ta đurićeva uprava. kad zagusti malo nađe se žrtveni jarac uglavnom na mestu trenera i to je to.

Истина, али су јебачи мртвих мајкиТМ са истока једва дочекали да се придруже.

On 31. 3. 2015. at 20:31, ZokiAsov said:

Mrtvi Maletic sam pred golmanom salje loptu Moreiri koji je ispred njega i koji ga gleda u fazonu zasto se drogiras? Pre toga golcina Dj.Lazica. Inace Jokan je bio ziheras, i ja ga kao takvog nijesam volio. 

Сви Партизанови тренери од Осима су зихераши.

On 31. 3. 2015. at 20:57, katamaran said:

01:48

Јој, немој, мука ми је кад се сетим.

meni nije  :s_d:

au kakva je mislena imenica ova igra za danasnje standarde

03:40 Bronovicki

sad i meni muka

On 31. 3. 2015. at 21:11, yolo said:

au kakva je mislena imenica ova igra za danasnje standarde

Чуј, сваки Партизанов тим из 90-их је за овај данашњи мађарска лака коњица. Дамир Чакар би у овом првенству дао 40 голова. А у оно време нисам био импресиониран.

On 31. 3. 2015. at 21:15, Dr Arslanagić said:

Чуј, сваки Партизанов тим из 90-их је за овај данашњи мађарска лака коњица. Дамир Чакар би у овом првенству дао 40 голова. А у оно време нисам био импресиониран.

pa ja gledam ove moje i isto to razmisljam, onda sam sa prezirom citao imena igraca a danas bi ladno isao da gledam tim u kome igraju milijas, bronovicki, kastiljo, basta, gaj, milovanovic pa cak i koroman i ovaj cobanin jestrovic

Edited by yolo

On 31. 3. 2015. at 21:13, katamaran said:

03:40 Bronovicki

sad i meni muka

I meni, ali zbog Raskovica, Randjelovica...

+ Kastiljo

Randjelovic je na ovom derbiju dobro branio...a koliko je lud Ibrahim na svakoj utakmici sam mislio da ce da popije crveni kad ukliza i pokupi igraca i loptu, bas je umeo da kiksira

Cini mi se da je na ovom derbiju neko iz Partizana dobio i crveni, mogla je i petarda da pukne. Jankara je uvek igrao derbije sa dosta golova

Partizan je i 1996.god imao opasnu ekipu gde su nas dobii u svakom derbiju, vratili smo to u onoj Arkanvoj sezoni sa Obilicem sto je uz ono Sajberovo kolo najveci bezobrzluk naseg fudbala ne racunajuci ovo danas

On 31. 3. 2015. at 21:17, yolo said:

pa ja gledam ove moje i isto to razmisljam, onda sam sa prezirom citao imena igraca a danas bi ladno isao da gledam tim u kome igraju milijas, bronovicki, kastiljo, basta, gaj, milovanovic pa cak i koroman i ovaj cobanin jestrovic

Pa sta, bio je Milijas i prosle godine pa mu je 90% psovalo sve po spisku :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout