MiddleClass Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ej, sjecate li se kako ste pljuvali Jokana svi redom na ovom topiku dok je bio vas trener? I mi i vi, ali mi sve vase pljujemo tako da smo izuzeti iz ove prozivke... Sta sad mislite o njegovim trenerskim (ne)kvalitetima?
MiddleClass Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Navijači Partizana pružili su podršku novom treneru crno-belih Zoranu Milinkoviću, posle sastanka u Zemunelu na kom je bio prisutan i direktor Miloš Vazura. Ruka ruci...
Muwan Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ej, sjecate li se kako ste pljuvali Jokana svi redom na ovom topiku dok je bio vas trener? I mi i vi, ali mi sve vase pljujemo tako da smo izuzeti iz ove prozivke... Sta sad mislite o njegovim trenerskim (ne)kvalitetima? Mislimo da između Partizana i Watforda postoji određena razlika. Lemur je prilagodljiv trener. U tololigi je igrao tolođoro fudbal i ne bi ga se odrekao taman da je imao Figa, Zidana i Ronalda u timu. Zato smo ga pljuvali. Kad je otišao tamo gde se igra nekakav fudbal, počeo je i on da ga igra. Izeš takvog trenera.
kud u maglu Simoviću Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 poluvreme protiv fenera u bg je možda najboljih 45 min kojih sam gledao. jebe nas što smo ih retko spajali sa drugih 45 min. lacio ovde, marselj tamo...
crosman Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 poluvreme protiv fenera u bg je možda najboljih 45 min kojih sam gledao. jebe nas što smo ih retko spajali sa drugih 45 min. lacio ovde, marselj tamo... Amin. Misljenja sam da smo tada trebali uci u LS, malo smo bili pokradeni u revansu.
Кристофер Лумумбо Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 plus vas pokrao djukara sto nije hteo da pusti bambaru, ako se dobro secam.
Dr Arslanagić Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Бољи је Тумба. Освојио коџа титула. Е, ту ти је разлика између нас и њих. Њима је Тумба легенда. Јој бре Васићу, коме је Тумба легенда? Голац јесте фаца овако али је као тренер бушан куртон.
*edited by mod Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ej, sjecate li se kako ste pljuvali Jokana svi redom na ovom topiku dok je bio vas trener? I mi i vi, ali mi sve vase pljujemo tako da smo izuzeti iz ove prozivke... Sta sad mislite o njegovim trenerskim (ne)kvalitetima? Tako smo se podelili. Mi pljujemo trenere pa posle postanu uspesni a vi igrace. i to funkcionise besprekorno! :)
Dr Arslanagić Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ја никада нисам пљувао Јокановића. Када је запевао са крова хотела Рубин, купио ме је за сва времена.
*edited by mod Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) Nisam ni ja, ali secam se da je bilo nekog skandiranja Jokane odlazi. Edited March 31, 2015 by *edited by mod
MocaVukotic Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 izgubio je onaj derbi na praznoj marakani 1-4, kad smo poveli 1-0 i nekom glupošću naterali sudiju da poništi drugi gol i onda je sve otišlo u kurac. to mu je bio ja mislim debi na klupi pfc-a. a u timu asprogenis, đorđe lazić, maletić...
Dr Arslanagić Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 То је била прва утакмица на клупи, а и та је могла другачије да се заврши да је Малетић искористио мртву шансу за 0:2. Гробари су генерално говна, испао од Апоела и одмах Јокане одлази. А он онда прође Жилину за учешће у ЛЕ (са факин Браном Илићем у првом тиму) и поднесе оставаку.
MocaVukotic Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 žilina beše? pa znači još je mamba bila u ekipi
Recommended Posts