Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ej, sjecate li se kako ste pljuvali Jokana svi redom na ovom topiku dok je bio vas trener? I mi i vi, ali mi sve vase pljujemo tako da smo izuzeti iz ove prozivke...

Sta sad mislite o njegovim trenerskim (ne)kvalitetima?

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Navijači Partizana pružili su podršku novom treneru crno-belih Zoranu Milinkoviću, posle sastanka u Zemunelu na kom je bio prisutan i direktor Miloš Vazura.

Ruka ruci... :Hail:

Posted

Ej, sjecate li se kako ste pljuvali Jokana svi redom na ovom topiku dok je bio vas trener? I mi i vi, ali mi sve vase pljujemo tako da smo izuzeti iz ove prozivke...

Mislimo™ da između Partizana i Watforda postoji određena razlika.

Lemur je prilagodljiv trener. U tololigi je igrao tolođoro fudbal i ne bi ga se odrekao taman da je imao Figa, Zidana i Ronalda u timu. Zato smo ga pljuvali. Kad je otišao tamo gde se igra nekakav fudbal, počeo je i on da ga igra. Izeš takvog trenera.

Posted

poluvreme protiv fenera u bg je možda najboljih 45 min kojih sam gledao. jebe nas što smo ih retko spajali sa drugih 45 min. lacio ovde, marselj tamo...

Posted

poluvreme protiv fenera u bg je možda najboljih 45 min kojih sam gledao. jebe nas što smo ih retko spajali sa drugih 45 min. lacio ovde, marselj tamo...

Amin.

Misljenja sam da smo tada trebali uci u LS, malo smo bili pokradeni u revansu.

Posted

a i kod kuće

:fantom:

Posted

plus vas pokrao djukara sto nije hteo da pusti bambaru, ako se dobro secam. :fantom:

Posted

:cry:

posle tole ovo, tole ono

Posted

Бољи је Тумба. Освојио коџа титула.

Е, ту ти је разлика између нас и њих. Њима је Тумба легенда.

Јој бре Васићу, коме је Тумба легенда?

Голац јесте фаца овако али је као тренер бушан куртон.

Posted

Tako smo se podelili. Mi pljujemo trenere pa posle postanu uspesni a vi igrace. i to funkcionise besprekorno! :)

Posted

Ја никада нисам пљувао Јокановића. Када је запевао са крова хотела Рубин, купио ме је за сва времена.

Posted (edited)

Nisam ni ja, ali secam se da je bilo nekog skandiranja Jokane odlazi.

Edited by *edited by mod
Posted

izgubio je onaj derbi na praznoj marakani 1-4, kad smo poveli 1-0 i nekom glupošću naterali sudiju da poništi drugi gol i onda je sve otišlo u kurac. to mu je bio ja mislim debi na klupi pfc-a. a u timu asprogenis, đorđe lazić, maletić...

Posted

То је била прва утакмица на клупи, а и та је могла другачије да се заврши да је Малетић искористио мртву шансу за 0:2.

Гробари су генерално говна, испао од Апоела и одмах Јокане одлази. А он онда прође Жилину за учешће у ЛЕ (са факин Браном Илићем у првом тиму) и поднесе оставаку.

Posted

žilina beše? pa znači još je mamba bila u ekipi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...