levi Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Eeh pa nisu Ser Alex i ostali dinosaurusi dugotrajni /samo/ zato što su šmekeri i zabavni, nego zato što su uvek ispred svog vremena. Avangarda i sa 70 god. Golac je nažalost ostao u vremenu u kome se poteže burbon iz pljoske pre utakmice Edited March 28, 2015 by levi
kud u maglu Simoviću Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 takve avangardne dinosauruse smo imali samo u basketu, na žalost ljubitelja fudbala sa ajvanom kao trenerom nismo igrali ništa spektakularno, koliko se sećam, kad smo pobedjivali uglavnom je to bilo sa golom prednosti, ali će se pamtiti uvek one spektakularne utakmice sa seltikom, osjekom i(ili) vojvodinom. naravno ne vredi ga ni pokušati upoređivati sa bata đorinim trenerskim mediokritetima koji su ga nasleđivali decenijama posle. sa đukom smo igrali lepo, sale stanojević i ulazak u lš su za respekt i jokan koji se potvrđuje u engleskoj, bio i ostao gospodin i dobar trener. i to je to.
Goranz Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Tumbaković ispred većina njih, uvek se igralo atraktivno i dinamično, daš jedan, primiš pet.
harper lee Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 da i pride trazim od 'suprotnog tabora' u opkladi da casti piramidu mesa 'kod nese' na belim vodama. nije skupo. ako vec verujete u te bajke Daj adresu, keva mi zivi tamo a ja ne znam za tu blagoslovenu instituciju. <_<
fandorin Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Tumbaković ispred većina njih, uvek se igralo atraktivno i dinamično, daš jedan, primiš pet. Ako se ne varam i gorepomenuti Ajvan je imao takve epizode, recimo u Ljubljani. Mislim da je posle utakmice upotrebio svoju karakterističnu opasku- ko zna zašto je to dobro.
twisted Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Daj adresu, keva mi zivi tamo a ja ne znam za tu blagoslovenu instituciju. <_< https://www.google.rs/search?q=kod+ne%C5%A1e&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=Np8XVerWHoTDPZSngAg#lrd=0x475a6e031ea2c4a3:0x337ec9813679dfab,1 https://sr-rs.facebook.com/pages/Kafana-Kod-Nese/101285409977459 obzirom da je stvarno džabalesku, mogli bi organizovati jedno omanje okupljanje pobednika ove opklade kad za to dođe vreme
April Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 takve avangardne dinosauruse smo imali samo u basketu, na žalost ljubitelja fudbala sa ajvanom kao trenerom nismo igrali ništa spektakularno, koliko se sećam, kad smo pobedjivali uglavnom je to bilo sa golom prednosti, ali će se pamtiti uvek one spektakularne utakmice sa seltikom, osjekom i(ili) vojvodinom. naravno ne vredi ga ni pokušati upoređivati sa bata đorinim trenerskim mediokritetima koji su ga nasleđivali decenijama posle. sa đukom smo igrali lepo, sale stanojević i ulazak u lš su za respekt i jokan koji se potvrđuje u engleskoj, bio i ostao gospodin i dobar trener. i to je to. Pamtimo i Osimov Partizan, verovatno jači i od originalnih Beba iz šezdesetih. Jebeni rat ih je rasuo po svetu.
kapetanm Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) meni najbolji bio sa Mladinicem, brutalna nadmoc Golac je imao jednostavan pristup dati gol vise i to je to bez mnogo teorije Edited March 29, 2015 by kapetanm
Yoda Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Pamtimo i Osimov Partizan, verovatno jači i od originalnih Beba iz šezdesetih. Jebeni rat ih je rasuo po svetu.Taj Partizan u sezoni 1991/92 nije izgubio nijedan od 4 derbija, uzeo je Kup (1:0 na Marakani pa 2:2), bio jesenji prvak ispred svetskog prvaka i samo zahvaljujuci nekim kiksevima i raspadu lige (pa CZ nije isla u BiH na tekme) nije uzeo titulu. Ostao je kostur tima sledece godine pod Tumbom kada su sve demolirali, ali i blam sto ih je Ziva dobio na penale u Kupu. To je ostala nasa najveca blamaza kad su derbiji u pitanju.
MocaVukotic Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 To je ostala nasa najveca blamaza kad su derbiji u pitanju. imali smo negde u to vreme i jedan poraz 0:4, mislim u prvenstvu, stanković, ognjenović ekipa.
Yoda Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 imali smo negde u to vreme i jedan poraz 0:4, mislim u prvenstvu, stanković, ognjenović ekipa.Jeste, 1998. kad smo trgovali sa Arkanom. Izgubili smo na JNA, a on izveo drugi tim u finalu Kupa. Nije taj poraz bio toliki blam, bila je Zvezda dosta bolja te sezone.
porucnik vasic Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 takve avangardne dinosauruse smo imali samo u basketu, na žalost ljubitelja fudbala sa ajvanom kao trenerom nismo igrali ništa spektakularno, koliko se sećam, kad smo pobedjivali uglavnom je to bilo sa golom prednosti, ali će se pamtiti uvek one spektakularne utakmice sa seltikom, osjekom i(ili) vojvodinom. naravno ne vredi ga ni pokušati upoređivati sa bata đorinim trenerskim mediokritetima koji su ga nasleđivali decenijama posle. sa đukom smo igrali lepo, sale stanojević i ulazak u lš su za respekt i jokan koji se potvrđuje u engleskoj, bio i ostao gospodin i dobar trener. i to je to. Бољи је Тумба. Освојио коџа титула. gledam ajvana golca na studiju b. pa kakav car. da je ovo engleska, covek bi bio vas ferguson ili venger. koliko je zabavno slusati i gledati ga, jedan od poslednjih velikih. a bio je i smeker i igracina. zasluzio da vas vodi 20 godina. nazalost zapalo mu da vam bude trener u godini nase brutalne dominacije a i ko da ovo sto pisem nije sajens fiksn za ovu barustinu. Е, ту ти је разлика између нас и њих. Њима је Тумба легенда.
kud u maglu Simoviću Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 leba ti poručniče na osnovu čega si to zaključio? ako je pokušaj navlake na patkometriju i potom ban, naivan si kao francuska sobarica. @april osim mi je nekako promako ispod radara
Apollo Creed Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Taj Partizan u sezoni 1991/92 nije izgubio nijedan od 4 derbija, uzeo je Kup (1:0 na Marakani pa 2:2), bio jesenji prvak ispred svetskog prvaka i samo zahvaljujuci nekim kiksevima i raspadu lige (pa CZ nije isla u BiH na tekme) nije uzeo titulu. Ostao je kostur tima sledece godine pod Tumbom kada su sve demolirali, ali i blam sto ih je Ziva dobio na penale u Kupu. To je ostala nasa najveca blamaza kad su derbiji u pitanju. Najbolja generacija FKP je ona koja je izgubila od Zive u finalu Kupa? :o
MocaVukotic Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 najbolja generacija fkpa je ona iz 65/66, nema tu šta da se mrsomudi. 4 titule za 5 godina i finale keš.
Recommended Posts