Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Kad Partizan osvoji titulu pravice se Milogledi i negirati da su ovakve stvari pisali...

hoces da se opkladimo da milinkovic neosvaja titulu? isto nudim i ostalim kizinim fanovima sa druge strane brda.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

evo ja prihvatam opkladu

Posted (edited)

dogovoreno!

edit

u kaleniću

+

daleko da sam kizin fan

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

braco grobari ako boga znate nemojte cevape u kalenicu.

Posted

Kad Partizan osvoji titulu pravice se Milogledi i negirati da su ovakve stvari pisali...

+1, pod uslovom da 2022. godine i dalje budu na forumu.

Posted

hoces da se opkladimo da milinkovic neosvaja titulu? isto nudim i ostalim kizinim fanovima sa druge strane brda.

evo ja prihvatam opkladu

i ja se kladim da milinkovic ne osvaja titulu!

Posted

+1.

Doduse ja bih se kladila i da Nikolic ne osvaja titulu. Ne ide to sa Kojicem....

Posted (edited)

+1, pod uslovom da 2022. godine i dalje budu na forumu.

cenis da se do tad resavamo vucica? optimisticno

edit: kad se vec javljam da dodam da sam skloniji misljenju da je sve ovo farsa. i ove godine titula ide na crveno belu stranu brda

Edited by pbg12345
Posted

da i pride trazim od 'suprotnog tabora' u opkladi da casti piramidu mesa 'kod nese' na belim vodama. nije skupo. ako vec verujete u te bajke

Posted

Vic nedelje na partizan.net:

Otišao naš “svinjar”, tačnije “predsednik Partizana” u Novi Sad na sajam svinja. Svašta je tu video, ali najviše pažnje mu je privukla jedna mašina. Gleda on, gleda, pa upita proizvođača te mašine, neznajući da je taj i navijač Partizana.

ZP – Majstore, kako radi ovo čudo?

Grobar – Veoma jednostavno. Ovde gurneš živu svinju, a sa druge strane ti izađu gotove kobasice.

ZP – Sjajna mašina, a može li to da uspe obrnuto. Da gurneš kobasicu i da izađe svinja.

Grobar – To je uspelo samo tvom tati!!!

:piggy: 

Posted (edited)

gledam ajvana golca na studiju b. pa kakav car. da je ovo engleska, covek bi bio vas ferguson ili venger. koliko je zabavno slusati i gledati ga, jedan od poslednjih velikih. a bio je i smeker i igracina. zasluzio da vas vodi 20 godina. nazalost zapalo mu da vam bude trener u godini nase brutalne dominacije a i ko da ovo sto pisem nije sajens fiksn za ovu barustinu.

Edited by yolo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...