MiddleClass Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 kako sto, to ide u paketu, poslali ga naprednjaci da unisti vozdovac.
ZokiAsov Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Irelevantno je ko je trener Vozdovca zaista. Zvezda je trenutno u tako dobroj formi (a tek ce biti) da im ni 1 Murinjo ne bi pomogao u utakmici koju pred derbi igraju sa aktuelnim sampionom.
MiddleClass Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Ovi grobari ce i vanzemaljce vidjeti kad SNS postavi Kristica na celo Cuke...
ZokiAsov Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Ne budali, Kristaru ce da postave na leto u Partizan za juris na ligu sampiona. Oprosticemo mu njegovu odvratnu proslost.
Psihodelija Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 inače bratislav živković je novi trener voždovca, koje ludilo, ne može jače i bezobraznije na sve to dodaj da je i babovic stigao iz, potpuno logicno, vozdovca. po meni, i jace i bezobraznije
theanswer Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) na sve to dodaj da je i babovic stigao iz, potpuno logicno, vozdovca. po meni, i jace i bezobraznije ne kapiraš šta sam rekao ali nisi ni prvi fala bogu ni poslednji. milinković je došao iz voždovca, na njegovo mesto dolazi živković. sve jedni te isti ljudi se vrte, sve jedni te isti ljudi postavljaju te ljude. vrzino kolo. i partizan je isto radio sa smederevom recimo, tu su bili i hajduk kula, bsk borča itd. ne po pitanju trenera nego generalno. danas zvezda to radi sa ofkom, jagodinom, spartakom itd. samo su promenjeni klubovi i promenjeni su ljudi koji upravljaju. jedina je razlika što zvezdina uprava direktno nije pomagala partizanu, ova naša sada direktno pomaže zvezdi. a vi lupajte o paranoji do prekosutra, najbolje da ću da pišem kako se kretao ristić ili kakav će jović da bude igrač na osnovu 70 posto nameštenih utakmica koje odigraju. Edited March 26, 2015 by theanswer
gervasius twinkleminkleson Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Zvezda postavila jednog svog trenera u Partizan, drugog u Vozdovac. Pametno, trebace nam bodovi iz oba gradska derbija,
harper lee Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 ne kapiraš šta sam rekao ali nisi ni prvi fala bogu ni poslednji. milinković je došao iz voždovca, na njegovo mesto dolazi živković. sve jedni te isti ljudi se vrte, sve jedni te isti ljudi postavljaju te ljude. vrzino kolo. i partizan je isto radio sa smederevom recimo, tu su bili i hajduk kula, bsk borča itd. ne po pitanju trenera nego generalno. danas zvezda to radi sa ofkom, jagodinom, spartakom itd. samo su promenjeni klubovi i promenjeni su ljudi koji upravljaju. jedina je razlika što zvezdina uprava direktno nije pomagala partizanu, ova naša sada direktno pomaže zvezdi. a vi lupajte o paranoji do prekosutra, najbolje da ću da pišem kako se kretao ristić ili kakav će jović da bude igrač na osnovu 70 posto nameštenih utakmica koje odigraju. Genijalno.
harper lee Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Odlepljivanje. Totalno. Imali smo i mi lucidnih momenata sa Lukicem i Vesicem ali ove vratolomije sa SNS-om koji uspostavlja upravu u Partizan da bi ona odatle obezbedila titulu Zvezdi su nevidjena komedija. Koliko glup covek moze biti da bi poverovao u tako nesto?
levi Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Kako god, smenjivanje trenera koji je prvi na tabeli je ludački potez, čak i ako je on sam doveden smenom trenera koji je bio prvi na tabeli. Tj tim pre. U motive luđenja ne bih ulazio
Apollo Creed Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Kako god, smenjivanje trenera koji je prvi na tabeli je ludački potez, čak i ako je on sam doveden smenom trenera koji je bio prvi na tabeli. Tj tim pre. U motive luđenja ne bih ulazio "Zanimljiva tradicija je ponovo isplivala na površinu prilikom teranja Marka Nikolića sa pozicije trenera Partizana. Ono što čoveka koji je na klupu seo poslednjih dana 2013. godine povezuje sa njegovim prethodnicima jeste činjenica da je svaki put u poslednja četiri slučaja Partizan smenio trenera u trenucima kada je bio lider šampionata. Isto kao što su posao u Humskoj okončali Aleksandar Stanojević(10 bodova viška u trenutku smene), Vladimir Vermezović (dva boda), Vuk Rašović (bod), završio je i Marko Nikolić. Dva boda ostavlja u amanet Zoranu Milinkoviću, koji će imati zadatak da u preostalom delu sezone sačuva prednost i vrati titulu na stadion crno – belih. Zanimljivo, da uz četiri pomenuta imena trenera moramo da dodamo i peto – Avram Grant. Izraelac je osvojio titulu, a onda sporazumno napustio klub."
Recommended Posts