Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

to je bilo za vreme đuratijeve uprave :sleep:

Brzo posle vesti da je, neki će reći konačno, postavljen za šefa struke kluba za koji je nastupao u sezoni 1989/90, Milinković je navijačima poručio da je siguran da ciljevi mogu da se ostvare, a to je svakako osvajanje tiutle.

On je i ranije bio kandidat za trenera crno-belih, ali je tek sada dočekao da zaista dobije šansu.

Sada već bivši trener Voždovca, za "Informer" rekao je:

POVEZANE VESTI
Marko Nikolić smenjen, novi trener Milinković!I Bjelogrlić napušta Partizan?
"Osim što mi je velika čast, svestan sam da iz svega ovoga proizilazi i velika obaveza. Znam koji su ciljevi i siguran sam da mozemo da ih ostvarimo, a tu pre svega mislim na osvajanje titule. Verujem u igrački kadar, mnoge momke znam, verujem u Partizanovu veličinu i nadam se uspešnoj saradnji", poručio je Milinković.

On u Humsku dolazi u trenutku kada je lider odigrao tri puta nerešeno u pet prolećnih kola i šest bodova prednosti od jesenas sveo na dva. Voždovac je ostavio u zoni ispadanja, sa 18 bodova u 20 kola i serijom od šest utakmica bez pobede.

Milinkovića očekuje deset vrućih kola do kraja šampionata, a debitovaće protiv Radničkog iz Kragujevca 4. aprila.

Popularni "Kiza" se trenerskim poslom bavi od 2004. godine kada je vodio Obilić, a kasnije je trenirao BSK Borču, Kolubaru, Srem, Spartak, Vojvodinu, opet Spartak, OFK Beograd, Aris i Voždovac.

sjajan cv, vaistinu

Edited by gone fishing
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Pravi čovjek na pravom mjestu. Da je došao Drulović, moglo je da se desi i da osvojimo titulu, čime bi ovaj šljam na čelu kluba stekao neki legitimitet.

Sjajna vijest.

edit: Što se tiče povlačenja, meni se negdje kroz maglu pričinjava faca Branislava Trajkovića koji maltene izgurava igrače Vojvodine sa terena. Može biti i da sam permutovao, ali ako je njemu opraštana prošlost..

Edited by keitel
Posted

Saopstenje je fantasticno. Jedna od vidljivijih navika ove naprednjacke vlasti je to uverenje da se ljudi resetuju svakog dana i da se danas vise ne secaju onoga sto je bilo juce. Pretpostavljam da su jako zadovoljni sobom zbog nacina kako su ipak uradili ono sto su od pocetka hteli, da odrade Nikolica i sutnu ga iz kluba, bice zabavno gledati da li su dobro procenili reakciju navijaca Partizana.

Posted

Zasto nije bratu od gradonacelenika Kragujevca data sansa da vodi PFC?

Posted

Zasto nije bratu od gradonacelenika Kragujevca data sansa da vodi PFC?

ako mu ne bude pomoćnik niko neće
Posted (edited)

Kakve su reakcije vas grobara na Milinkovica kao strucnjaka, naravno da je daleko, bar po mom misljenju od Djukica, verovatno i Drulovica, ali ima li potencijal da napreduje ? Djuka je legitiman evropski trener, Stanojevica ste cenili dosta manje od Jokanovica, koji se probija kroz jednu od najtezih liga ka velikoj sceni, a Jokana ste lako otpisali. Ovaj lik (Milinkovic) mi je poznat samo po tome da je vodio par klubova ranije, Vosa i Spartak ??? Zato i pitam.

Edited by Aleksandar88
Posted

Kako ne misliti sve najbolje o renomiranom stručnjaku koji je u JSL u zoni ispadanja ?

Posted

Saopstenje je fantasticno. Jedna od vidljivijih navika ove naprednjacke vlasti je to uverenje da se ljudi resetuju svakog dana i da se danas vise ne secaju onoga sto je bilo juce. Pretpostavljam da su jako zadovoljni sobom zbog nacina kako su ipak uradili ono sto su od pocetka hteli, da odrade Nikolica i sutnu ga iz kluba, bice zabavno gledati da li su dobro procenili reakciju navijaca Partizana.

Realno se i resetuju. Na svakih nekoliko dana je nova afera, skandal, tragičan događaj itd.Malo će da viču "Uprava napolje!" i to je to, nadanja se da možemo u kvalifikacije za LŠ umesto vas, posle dolazi leto pa nova zamlaćivanja u prelaznom roku, pa nova sezona, pa novi cirkus sa upravom i trenerom itd.

Posted

Kao što rekoh sve ide svojim tokom™. Kiza će da bude prelazno rešenje do juna, da su hteli boljeg žrtvenog jarca nisu mogli da pronađu. Onda će na leto da krene opet zamlaćivanje sa nekim novim imenom, verovatno će u Đura maniru da pronađu negde neko strano ime malo zvučnije, pa će on da izgura do zime itd itd. U međuvremenu će taman da prođe vremena da se zaboravi na ove pare od Škuletića pa će da se krene sa pričom kako nema para, kako je dug prisutan, kako mora da se zategne kaiš, pa ćemo se narednih par godina sa setom sećati fudbalskih vragolija Grbića, Brašanca, Kojića i ekipe jer će ovi sledeći biti dva put gori. Svi srećni svi zadovoljni.

Posted

Kako ne misliti sve najbolje o renomiranom stručnjaku koji je u JSL u zoni ispadanja ?

a što je uveo kolubaru u II ligu...

:isuse:

Posted

Ako je tacno da je ugovor do kraja sezone to je verovatno najkraci ugovor u istoriji naseg fudbala. Nece stici posteno ni da se otrezni :)

Posted

Sledece je ugovor od vikenda do vikenda. S tim sto ako je sredinom nedelje vanredno kolo moze da se raskine ugovor i tad na stetu trenera.

Posted

Kakve su reakcije vas grobara na Milinkovica kao strucnjaka

Vrlo jednostavne: ćelavi nije dovoljnom brzinom gubio bodove tako da je valjalo to dovesti u red.

Posted

Vrlo jednostavne: ćelavi nije dovoljnom brzinom gubio bodove tako da je valjalo to dovesti u red.

upravo tako. lalatovic jednostavno ne uliva poverenje da može da osvoji dovoljno bodova a celavi ih ne gubi zadovoljavajucom brzinom, te je doveden specijalac u vidu trenera fenjerasa. doveli bi oni i nekog porpuno neiskusnog ali to je mačka u džaku, taj se možda i pokaže kao dobar. ovo je ipak siguran izbora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...