Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

:wub:

Dao sam ti glavnu ulogu i cicu iz snova. Znam da si zadovoljan... :*

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

@adasevic

vidim da zvezdi bas smeta sns uprava. odrzava vucic u zivotu staru ljubav.da partizan ima vas dug igrao bi sad u 4. ligi. vucelic je nesto kao vesic, mali i ekipa. za svaku je vlast a navikao da krade i istom se nada i u Partizanu.

zvezdini navijaci se nemaju sto ljutiti na vucica. realno

Posted

Ako mislis na one sa Severa, njih ne interesuje Zvezda previse, a jos manje Vucic dokle god stize lova i dokle god su na platnom spisku MUP ilI BIA ili koga vec. Ove ostale, da ne kazem prave Zvezdase, Vucic izuzetno nervira i ne misle bas mnogo lepo o njemu.

Posted

zvezdini navijaci se nemaju sto ljutiti na vucica. realno

Bog mu dao zdravlje!

Posted

Ako mislis na one sa Severa, njih ne interesuje Zvezda previse, a jos manje Vucic dokle god stize lova i dokle god su na platnom spisku MUP ilI BIA ili koga vec. Ove ostale, da ne kazem prave Zvezdase, Vucic izuzetno nervira i ne misle bas mnogo lepo o njemu.

+1000000

Posted

prave Zvezdase, Vucic izuzetno nervira i ne misle bas mnogo lepo o njemu.

:rolf:

Posted

jasno mi je i za sever i jug da je to bagra. mozes li objasniti zasto se pravi zvezdini navijaci ljute na vucica?

Posted

jasno mi je i za sever i jug da je to bagra. mozes li objasniti zasto se pravi zvezdini navijaci ljute na vucica?

Zato sto nam je smanjio platu i zato sto smo morali da prolazimo sudski proces ne bi li oborili nezakonita resenja o premestaju, eto ovo je naprimer razlog, ako uzmemo da nam u zivotu nije svima najvaznija stvar patkometrisanje na relaciji crveno-crno beli ?

Posted

i tako smo došli do istrage naprednica i pravih zvezdaša... 

Posted

Zato sto nam je smanjio platu i zato sto smo morali da prolazimo sudski proces ne bi li oborili nezakonita resenja o premestaju, eto ovo je naprimer razlog, ako uzmemo da nam u zivotu nije svima najvaznija stvar patkometrisanje na relaciji crveno-crno beli ?

ogranicimo se na fuzbal. jasno ti je da bez vucica ova zvezda bi  verovatno igrala drugu ligu ili nesto kao rendjers u skota. zbog ogromnih dugova.  

Posted

i tako smo došli do istrage naprednica i pravih zvezdaša... 

tjah

Posted

ogranicimo se na fuzbal. jasno ti je da bez vucica ova zvezda bi  verovatno igrala drugu ligu ili nesto kao rendjers u skota. zbog ogromnih dugova.  

Kako sad zbog Vucica? Bili smo mi zreli za rendzersovanje i kad je Bota vladao, ali se ne sjecam da si pominjao njega kao cuvara stuba srpstva...

Posted

tjah

realno da se formira tročlana komisija u sastavu moca, kud i bradilko da poasni ko je glaso za vučića.

za midleta znamo da nije, on je crnogorac. 

Posted

Kako sad zbog Vucica? Bili smo mi zreli za rendzersovanje i kad je Bota vladao, ali se ne sjecam da si pominjao njega kao cuvara stuba srpstva...

ih bota, pa taj je sve probleme gurao pod tepih. zato je i izgubio izbore. no u medjuvremenu vam se desila uefa, pusten djaja iz mardelja, komisija sa covicem. sve je to inicirao vucic za spas stuba. osim ujefe

Posted

kao drugi član gore imenovane komisije imam da izjavim sledeće:

oni koji nisu glasali za vučića su bili belolističari, što mu dođe na isto

<_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...