theanswer Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 A za cije babe zdravlje rasturaju nas klub? Serete doso SNS da vas rasturi zbog Zvezde. Dosli da vas rasture da pokradu sta moze dok moze nema to veze sa Zvezdom. Vaš klub su uništili Džajić, Piksi, Toplica i ds ekipa sa Vesićem na čelu. Nemoguće je da ga ovi sadašnji oporave na bilo koji način.
Кристофер Лумумбо Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 jel vam godinama pricam da cete djuru od blata da pravite?!
Geo Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Celavog mi nije uopste zao, osim sto mi je gadno sto ga smenjuje ova ekipa ... Drula ili Djukic bi bili zesci upgrade u odnosu na celavog rasistu (jebali ga Kojici, Marinkovici,Babovici ...)
theanswer Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 šta ima veze ko će da bude trener, ko da je to bitno. murinjo sa ovim timom ne bi ništa uradio sve i da sme
Timmy Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Dosli da vas rasture da pokradu sta moze dok moze nema to veze sa Zvezdom. +1 Ali navijaci Partizana ga nece jer je povukao ekipu na utakmici bas protiv Partizana. Da je povukao ekipu protiv Mladosti iz Lucana onda bi razmislili.
theanswer Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 +1 zamisli da radiš u nekoj firmi, imaš šefa sa kojim si super, mazi te pazi te i zove te đole. posle određenog vremena kaže ti šef, e super sam sa tobom, otvorilo se upražnjeno mesto u konkurentskoj firmi, bio si mi super odan do sad, šta misliš da odeš tamo da radiš. i ti prihvatiš i on ti sve tamo sredi i ti postaneš isto neki šef. jedini je problem što ste konkurenti sa onim koji te je postavio. šta ćeš da radiš, da budeš srećan onim što imaš ne talasaš mnogo i šutiraš se u dupe ili ćeš da kreneš da rušiš tog šefa što je tamo postavio.
adasevic Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Brate jel ti stvarno verujes da ove likove sto se vrte po klubovima boli patka za zvezdu i partizan? Sa sve ppvom koga toliko pominjete ovde? Zabole ih taman koliko im treba da napune svoje dzepove. Sns ekipa je dosla jer su vlast kao sto je pre njih vladao sns i kod nas i kod vas. Stvarno mi je vrhunska teorija da su snsovci dosli kod vas da vas uniste. A vucela je perjanica (a on pride spsovac)... Ako ti u to verujes ti si prosto car. Prodali ste skuntelara za 4m. Dakle ima nekih parica, samim tim ima i prostora za lesinare. To je jedini motiv ekipe koja vas vodi da bude tu gde jeste.
Ted Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 došli su jel im se tako moglo. a pride će i da unište, pošto su lopovi i neznalice. okreni obrni na isto izađe. mada brzina kojom guraju u nesreću ide u prilog tezi da su baš, nesreće radi, i došli.
MiddleClass Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 U pravu je adasevic. Ovo što pišete previše je i za film Teorija zavjere II sa sve Simovićem i Mau umjesto Gibsona i Robertsove.
kapetanm Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 javilo na malim ekranima tv aoarata da je Djukic u kombinaciji jer je upravo banovan u svom klubu
levi Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ovaj Lozničanin je čovek zadatka, kada treba da se uništi devastira, raskrčmi, to nije tajna
harper lee Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ovaj Lozničanin je čovek zadatka, kada treba da se uništi devastira, raskrčmi, to nije tajna Nisu daleko odmakli, tako je i Tole zapoceo uspesnu karijeru unistivaca svega sto je dotakao.
Geo Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Tole je nas dobro rehabilitovao, kako finansijski, tako i u igrackom kadru, za ono malo vremena sto je bio na celu kluba ...
Milosh76 Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Djukic je vise desetina puta rekao da ne zeli da se vraca u Srbiju i da trenira neki nas klub. Prvo, nije lud, drugo dobice ponudu da radi u stabilnom i dobrom klubu. Tako da te bajke zaboravite. Drulovic je najvise sto mozete izvuci ovog trenutka, mada ja bih vam pozeleo stranca nekog :D
kud u maglu Simoviću Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 U pravu je adasevic. Ovo što pišete previše je i za film Teorija zavjere II sa sve Simovićem i Mau umjesto Gibsona i Robertsove.
Recommended Posts