Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Nespojiv mi je taj moćni avatar sa tolikim kukumakanjem.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Nadam se ne samo da ce Celavog rasistu govnjivom motkom da oteraju, zasluzio je, jebo ga Stojic, nego se nadam da ce SNSovci Tumbu da metnu nazad na klupu najdrazeg nam kluba. To bi bila pesma :evil:

Posted

Znaci vracamo se na period Zvezda dve titule-PFC dve.Zvezda dve-PFC jednu-Zvezda jednu-PFC dve-Zvezda dve itd.

Posted

Znaci vracamo se na period Zvezda dve titule-PFC dve.Zvezda dve-PFC jednu-Zvezda jednu-PFC dve-Zvezda dve itd.

A ne, ne... prvo mi nasih 6 "postenih" u nizu pa onda cemo se vratiti na taj stari sistem "dvije za dvije"... ;)

Posted

Moguce da tako bude, Terza nista ne prepusta slucaju.

Posted

nije ni bitno koga će dovesti, ono što je bitno jeste da se nastavlja sa pustošenjem i uništavanjem kluba. govna su preuzela upravu u situaciji kada su imala otvoren put do titule, najjači tim u ligi i solidnu bodovnu prednost. retardirani majmuni bi uspeli da to privedu kraju kako treba, bez većeg napora. ali ne, genijalci imaju drugi plan.

kad vidim ovog Vazuru dođe mi da se o kvaku obesim! na šta smo mi spali! šta smo Bogu zgrešili?

Posted (edited)

ukrali smo im 6 titula jbg, iako smo ih redovno tukli u svim derbijima....

bez i jednog penala!

Edited by MocaVukotic
Posted

nije ni bitno koga će dovesti, ono što je bitno jeste da se nastavlja sa pustošenjem i uništavanjem kluba. govna su preuzela upravu u situaciji kada su imala otvoren put do titule, najjači tim u ligi i solidnu bodovnu prednost. retardirani majmuni bi uspeli da to privedu kraju kako treba, bez većeg napora. ali ne, genijalci imaju drugi plan.

kad vidim ovog Vazuru dođe mi da se o kvaku obesim! na šta smo mi spali! šta smo Bogu zgrešili?

Sto bi se mucili, osvajali titule ionako cemo igrati kvalifikacije za ligu sampiona :naughty:

Posted

igracemo mi oko drveta, pre no što nas nabace na granu sa sve omčom.

mada, moguće da prof. dr Milinković poseduje nadnaravne sposobnosti kojima će Kojića učiniti gol mašinom. kad već ćelavi glupak to ne ume.

Posted

prof Milinkovic ima nadnaravne sposobnosti kada je u pitanju ispijanje alkoholnih destilata i povlacenje ekipe sa terena usred utakmice. 

Posted

S kim igramo sledecu valja odigrati na kladionici kontra nas. Kao novi trener je tek dosao,ima neke svoje ideje, treba mu vremena.

Ovo me spominje na onu sezonu kad je Lukic smenio Zonpija i doveo koga bese, neku budalu nesecam mu se prezimena i nama otvorio put ka 3.uzastopnoj tituli.

Posted (edited)

prof Milinkovic ima nadnaravne sposobnosti kada je u pitanju ispijanje alkoholnih destilata i povlacenje ekipe sa terena usred utakmice.

pa računam da je, može biti, u pauzama oblokavanja doživeo epifaniju i shvatio najveću istinu fudbala, nama smrtnicima neuhvatljivu

Edited by Ted
Posted

smirela bre, milinković (daleko bilo) je stavljen u red da imaju samo rešenje ako ćelavi odigra još 2 nerešene. za sad je tu i držim mu fige iako mu fofanu nikad oprostiti neću.

Posted

ukrali smo im 6 titula jbg, iako smo ih redovno tukli u svim derbijima....

bez i jednog penala!

Da, kao sto mi sada krademo vama posredstvom vase sopstvene uprave.

Posted

Vucelic i ekipa su dovedeni da ubrzaju rasturanje kluba. Presporo je to snajder radio. Sad ce biti premijer srecan a i dobar deo komsiluka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...