Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Vazura izvodi striptiz na uskršnjoj proslavi u klubu i pokazuje levu i desnu sisu

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

a da oprostite ružnu prošlost fudbalskom bardu Živi? :naughty:

14179461982319.jpg

Posted

dronfulja bi se fino uklopila, za majstor Živu ne znam, on je ipak druga galaksija

Posted

Marko je viđen za odstrel još u prelaznom roku....tada nije uspelo, sada verovatno hoće....dovešće neku naprednu pogan da nastavi sa uništavanjem. Naprednjaci imaju plan....spašavaj se ko može!

Upravom se ne bavim ali Milinkovic je doktor za celavog. Ja mu se nadam u Zvezdi. Inace je poznat kao grobar ali ga vasi masovno ne vole zbog onog povlacenja sa terena u kupu.

Verovatno ce dovesti Tomica ko sto su i planirali.

Posted

Nemanja Tomic je odlično rešenje, ionako u Genclerbirligiju igra samo u FIFI.

Posted (edited)

Upravom se ne bavim ali Milinkovic je doktor za celavog. Ja mu se nadam u Zvezdi. Inace je poznat kao grobar ali ga vasi masovno ne vole zbog onog povlacenja sa terena u kupu.

Verovatno ce dovesti Tomica ko sto su i planirali.

pa ne znam gde je branio taj doktorat, možda na Megatrendu.....onda ne bi čudilo odakle atrakcija između njega i svinjara.

ja sam zadovoljan Markom i onim što je uspeo da uradi uprkos noževima u leđa koji, sad već tradicionalno, stižu naše trenere koji se ne uklapaju u vizije likova poput taksiste i svinjara. podobniji su titrači jajca koji će da odu bez buke i frke kad im istekne rok upotrebe ili neki genije iz uprave dobije novo proviđenje. ili naređenje.

fakat je da bi se prošetali do tilule da nije bilo masterplana sns uprave za konsolidaciju i "pojačanje" igračkog kadra. nije zahtevalo ni velika ulaganja ni ništa specijalno....zahtevalo je samo da ne unište ekipu u prelaznom roku. ali to su zaludna očekivanja kad krene najezda sns skakavaca. zlo je stiglo u punom sjaju.

Edited by Ted
Posted

Poslednji udarac u kovčeg pesa

Posted

pa ne znam gde je branio taj doktorat, možda na Megatrendu.....onda ne bi čudilo odakle atrakcija između njega i svinjara.

Seti se Vojvodine sa njim. Na kraju ga Bata otera zbog nekog svog hira a ovaj ih u prvoj utakmici istambura 5:1 sa Spartakom.

Posted

Milinkovic je doktor za celavog. Ja mu se nadam u Zvezdi. 

pu pu daleko bilo...

Jbt, koja je uopste razlika izmedju Lalatare,celavog Radovca, ovog Milinkovica i ostalih polaznika bata Đorine skole fudbala?

Bas me interesuje u cemu si ti osetio posebni fudbalski smek koji je taj Milinkovic dao bilo kom timu koji je vodio?

Meni je prilicno impresivna njegova referenca sa trenutnim klubom:

"Voždovac je trenutno na pretposlednjem mestu tabele sa samo 18 bodova, pošto je tokom 20 kola ostvario samo četiri pobede. U prolećnom delu sezone ima skor od tri poraza i dva remija, uključujući duel sa Partizanom, koji je završen rezultatom 3:3."

A posebno je interesantno da je trenersku karijeru započeo u Obiliću, a zatim nastavio u krimi zdravim fudbalskim sredinama poput BSK-a, Batine Voše i Ofke...

Posted

A i Djordje Tomic da ga sad aktiviramo bio bi najbolji vezista u JSL. :D

Posted

Šta Vojvodina!?

Čovek je klasičan Tololigaški trener bez muda i mozga. 

Ali svakako ovacijama pozdravljam sepuka odluku agilne uprave FKP da ga angažuje...

Posted

Jbt, koja je uopste razlika izmedju Lalatare,celavog Radovca, ovog Milinkovica i ostalih polaznika bata Đorine skole fudbala?

esencija

Posted

Seti se Vojvodine sa njim. Na kraju ga Bata otera zbog nekog svog hira a ovaj ih u prvoj utakmici istambura 5:1 sa Spartakom.

sledeći tu logiku Celavi bi za njega trebao da bude Arigo Saki lično jer zaboga seti se Vojvodine sa njim.

Posted

Svejedno je da li ce  ostati Nikolic ili ce doci Milinkovic, Jesa ili Andjus. Rezultat ce biti isti. Svakome ko iole prati desavanja u nasem fudbalu (i drzavi) je posle puca koji je izveo zeka s plavim ocima, bilo jasno koliko je sati. A i najsporiji su shvatili nakon zavrsetka prelaznog roka s kakvim namerama je sns banda usla u klub. Ko je pogledao jednu utakmicu partizana iz jesenjeg dela mogao je veoma lako da uoci da je tandem Lazovic-Skuntelar pola partizanovog tima. Prodajom njih dvojice i oslanjanjem na potpunog anti talenta za bilo kakav sport Nemanju Stalnosampovredjen Kojica i dete Saponjica, dok na sredini plesu Babo i Brasanac, jasno je da je bilo kakav takmicarski motiv u smislu borbe za titulu bacen u vodu.  Naravno, osim osvajanja drugog mesta i mozda (ovo je veliko mozda jer je cuka pokazala da itekako moze da igra sa nama ako je dobro premirana/motivisana) jednog utesnog trofeja u nasem najmasovnijem takmicenju. 

Jos kada se uzme u obzir situacija preko plota, gde se ponavlja idlicina slika od prosle godine, kada su se igraci na prolece, konacno sabrali i pogledali u oci, stvorili onu neraskidivu drugarsku atmosferu u svlacionici i uz par vrhunskih pojacanja kao sto su rasni strelac  Parker i onaj celavi vezista iz Nisa, jasno je da je sampionski mozaik sklopljen i da nas ocekuje jos jedan pobednicki niz kome ni Bajern ne moze da prismrdi. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...