Dudus Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 (edited) E ovako : Burazer mi salje poruku kako je trenutno poslom u Klubu Poslanika na Dedinju i kako su upravo usli Popovic i Vazura sa Milinkovicem. Znaci ode Nikolic sada i deff, posto ne verujem da su se nasli na kafi. samo napredno edit:Klub a ne dom poslanika Edited March 23, 2015 by Dudus
Goranz Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Nikolić je do sada morao sam da ode, već dva meseca mu spremaju svilen gajtan i jasno je da će mu neki Hamza iz uprave pre ili kasnije presuditi. Pogotovu što su mu razbucali napad i nametnuli Babovića kao lidera ekipe.
gone fishing Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 babirla je sam hteo da dovede, još letos, tako da sam pao sam se ubio, što se toga tiče - dankara i škuntelar su bili pola tima, znalo se da će ekipa teško pobeđivati bez kreativnosti dankare i sidraškog umeća teškog centarfora škuntelara - vitez koja dobija tek svaki 10-ti duel, možda čuva noge plašeći se da ne obnovi povredu a šaponja je još zelen da igra sidraša
Apollo Creed Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ješić je daleko bolji trener od Milinkovića.
*edited by mod Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Jbg krenulo je SNS svodjenje na seoski klub. Prodaj svakog kreativnog, uzmi jos kredita, dovedi djilkosa za trenera i pusti da stvari idu svojim tokom... Na kraju sezone ce reci jbg kockali smo se nije proslo ali imali smo najbolje namere. A celavom ko jebe mater, nakon sto je cutao oko prodaje dva napadaca a treceg licno liferovao na pozajmicu zasluzuje da mu se kaze "Razmatrali smo dugo i opsirno i zakljucili da je Milinkovic daleko bolje resenje za klub od tebe."
theanswer Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Sve ide svojim tokom, korak po korak. Prvi naredni korak je smena Nikolića, nema greške.
Ted Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Milinkovic je daleko bolji trener drinker od celavog. Marko je viđen za odstrel još u prelaznom roku....tada nije uspelo, sada verovatno hoće....dovešće neku naprednu pogan da nastavi sa uništavanjem. Naprednjaci imaju plan....spašavaj se ko može!
Kreator Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 E ovako : Burazer mi salje poruku kako je trenutno poslom u Klubu Poslanika na Dedinju i kako su upravo usli Popovic i Vazura sa Milinkovicem. Znaci ode Nikolic sada i deff, posto ne verujem da su se nasli na kafi. samo napredno edit:Klub a ne dom poslanika izgleda da tvoje postove prate v.novosti :D
Ted Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 članak u novostima je ogavan....cela ova decembarska garnitura je ogavna....osećam duševnu bol kad vidim bilo koga od njih
Goranz Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Maca Diskrecija skinula dres Partizana i pokazala dve leve sise.
Recommended Posts