Jozef K. Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Dobra utakmica. Nešto je bolja ekipa Čuka, ali je i Partizan u stanju da jednim potezom nekog velemajstora poput Babovića reše utakmicu.
Azdaja Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 e moj kojara. :S jel moguce da nam ovoliko fali napadac :/
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 +1 otiđi na ostrog, uzmi svetu vodicu i stavljaj obloge na oči svaki put kada je mlad mesec ;) a ladne obloge na glavu, po mogućstvu što češće
Apollo Creed Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) 94′: Velika gužva u šesnaest metara Čukaričkog, oboren je sa dve ruke Babović, sudija Mažić ne svira penal, a onda Bandalovski desetak sekundi kasnije iz okreta šutira sa 18 metara iznad gola! Mažić je po ko zna koji put oštetio Partizan ne svirajući mu penal. To već postaje deprimirajuće i zabrinjavajuće… Edited March 22, 2015 by Apollo Creed
Kreator Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 jel se može videti negde ta situacija? primetio sam da je ilic zbog toga dobio zuti (prigovor).
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 mislim da su se bunili zato što je rendulić igrao rukom
katamaran Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Pored njega stajao je predsednik Partizana Zoran Popović koji je na molbu novinara da prokomentariše zbivanja na Banovom brdu odbrusio: "Šta me sad koji k...c pitate? Što me niste našli kad smo pobedili Jagodinu? Sad da vam dajem izjavu? Jes’ majku mu".
MiddleClass Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Car... Ko trener Igala (CG drugoligasa) sto je izjavio da nece da daje izjave posle svakog meca jer nije on Murinjo!
Ted Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 nisam video to navodno igranje rukom, sto ne znaci da ga nije bilo. moj utisak je da je Mazic sudio dobro, a narocito je lepo videti da se padavicarima tipa Babovica ne svira svaki kontakt. realno, Cukaricki je bio bolji i vise zasluzio pobedu, nama je bod puna kapa. na sredini smo nadigrani i nadtrcani a napad ne bih ni komentarisao.....debelo cemo platiti odlazak Skularica i Lazovica i ingeniozno resenje da ih niko ne zameni.
Recommended Posts