Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Samo slučajno možemo da dobijemo ovo

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Dobra utakmica. Nešto je bolja ekipa Čuka, ali je i Partizan u stanju da jednim potezom nekog velemajstora poput Babovića reše utakmicu.

Posted

2-1 za cukaricki, jos 5.min.do kraja

Posted

e moj kojara. :S

jel moguce da nam ovoliko fali napadac :/

Posted

kakav čemer od fudbala

:isuse:

+1

Posted

+1

otiđi na ostrog, uzmi svetu vodicu i stavljaj obloge na oči svaki put kada je mlad mesec

;)

a ladne obloge na glavu, po mogućstvu što češće

Posted

Понесите цвеће.

Posted (edited)

94′: Velika gužva u šesnaest metara Čukaričkog, oboren je sa dve ruke Babović, sudija Mažić ne svira penal, a onda Bandalovski desetak sekundi kasnije iz okreta šutira sa 18 metara iznad gola! Mažić je po ko zna koji put oštetio Partizan ne svirajući mu penal. To već postaje deprimirajuće i zabrinjavajuće

:pera: 

Edited by Apollo Creed
Posted

jel se može videti negde ta situacija? primetio sam da je ilic zbog toga dobio zuti (prigovor).

Posted

mislim da su se bunili zato što je rendulić igrao rukom 

Posted

Pored njega stajao je predsednik Partizana Zoran Popović koji je na molbu novinara da prokomentariše zbivanja na Banovom brdu odbrusio: "Šta me sad koji k...c pitate? Što me niste našli kad smo pobedili Jagodinu? Sad da vam dajem izjavu? Jes’ majku mu".

Posted

Car... :lol:

Ko trener Igala (CG drugoligasa) sto je izjavio da nece da daje izjave posle svakog meca jer nije on Murinjo!

Posted

nisam video to navodno igranje rukom, sto ne znaci da ga nije bilo. moj utisak je da je Mazic sudio dobro, a narocito je lepo videti da se padavicarima tipa Babovica ne svira svaki kontakt.

realno, Cukaricki je bio bolji i vise zasluzio pobedu, nama je bod puna kapa. na sredini smo nadigrani i nadtrcani a napad ne bih ni komentarisao.....debelo cemo platiti odlazak Skularica i Lazovica i ingeniozno resenje da ih niko ne zameni.

Posted

+1

a najskuplje ćemo platiti SNS upravu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...