theanswer Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ja sam non stop pisao o tome da nikolić ne računa na fofanu. ko zna što. jednom sam pročitao da "stranac mora da pravi razliku u Partizanu". to mi je prilično glupo na više nivoa
James Marshall Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Polako, da vidimo šta može da se otme od tih Farana. Možda pred najvažniji meč u sezoni FKP se pojača vedetom tima kojeg je upravo eliminisao.
Muwan Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 ja sam non stop pisao o tome da nikolić ne računa na fofanu. ko zna što. jednom sam pročitao da "stranac mora da pravi razliku u Partizanu". to mi je prilično glupo na više nivoa Filozofija je zapravo odlična. Ko je kriv Fofani što nije sposoban da napravi razliku kao što na svakoj utakmici radi npr. Stanković.
Geo Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Realno u ovom sastavu je Ostoja jedini igrac koji pravi vidnu razliku na terenu ... Ajd nadjite igraca u Evropi koji ce na jednoj utakmici osakatiti DVA svoja igraca i napraviti penal ili tesko kiksira kod prva dva gola a treci sam efektno postigne (takoreci odbrambeni het trik)? Fofani dati rok od par meseci da nadje pravog menadzera koji zna da saradjuje u suprotnom siroko mu polje ... p.s. Za ovog Ilica sam cuo od brata iz Slovenije koji bas prati taj njihov fudbal , da je dobar decko ali fudbalski neprimetan igrac , odnosno tezak prosek koji se moze naci skoro na svakom koraku ... (ok , mozda ne shvata najbolje koje dokazane retarde imamo u odbrani i da taj prosek moze puno da nam pomogne) ...
April Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 đuroni nam fasovao mardelj. opet. Pustiće ga Vučić ekspresno ne bi li nas još malo zadužio. Zeko, vrati se!
nerevar Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Uhapsili Djuratija cim je poceo da luduje u prelaznom roku, doveo bivseg reprezentativca Slovenije, prica se po medijima da je i Vagner LAv na pragu Partizana...
Geo Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 To je ta super kombinacija , metar dana mardelj , pa metar dana rukovodjenje klubom .... pa opet neka afera i mardelj ... Nista sigurnije od drzanja dzukca na kratkom povocu (davilici) , tako da mi ove vesti ne stvaraju nikakvu euforiju ...
Filipenko Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ej bre, Vagner Lav da dođe ovamo Ovo je još gora izmišljotina nego za Lukovića što furaju za budući parking u komšiluku.
gone fishing Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 to pišu komentatori na vesti o dovođenju iliča već 4-5 dana unazad, novinari čitaju te komentare i eto vesti koja će zapaliti javnost i podići prodaju novina, odn. broj klikova
Milosh76 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Vagner Lav on bi igrao u Srbiji za 150.000 evra? Dobro je krenuli su tzv. mediji da se sprdaju i sa vama Sent from my Asus Memo Pad HD7
Recommended Posts