Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Baš mi se svidja tvoja devojka! 

Posted

meni je najsmešnije kako je kojić uticao na igru, jasno je da čovek ne može da utiče na igru :D

Posted

Nema govora o ofsajdu ali Kojic je tacno zasluzio da mu ga sviraju. Prvo je kod prvog suta izblejao na nekih sedam-osam metara od gola i samo slucajno nije bio u ofsajdu, onda iz te situacije nije uspeo odbijenu loptu sa metar razdaljine da utera u gol, a potom je kod drugog suta ostao na gol liniji bez ikakve vidljive namere da se ukloni odatle. Celu akciju je proveo u "Boze mili kud sam zas'o" fazonu.

Posted

U trenutku upućivanja udarca (ne udarac kod gola već onaj prvi) Kojić je u ofsajdu, bez obzira što (možemo se složiti) nije bio učesnik akcije, ali je naletio na odbijenu loptu i pretpostavljam da je sudija to shvatio kao nastavak iste akcije, jer se u biti on tada aktivirao, te zbog toga svirao ofsajd.

Da je gol pao iz prvog šuta vjerujem da ne bi bio poništen.
Posted

ni kod prvog suta nije u ofsajdu, igrac koji je pratio ninkovica je ispred njega desetak cm.

i +1 za harperovo "zasluzio je"

Posted

U trenutku upućivanja udarca (ne udarac kod gola već onaj prvi) Kojić je u ofsajdu, bez obzira što (možemo se složiti) nije bio učesnik akcije, ali je naletio na odbijenu loptu i pretpostavljam da je sudija to shvatio kao nastavak iste akcije, jer se u biti on tada aktivirao, te zbog toga svirao ofsajd.

Da je gol pao iz prvog šuta vjerujem da ne bi bio poništen.

Da, mislim da je sudija poništio kod prvog šuta, odnosno da je se Kojić aktivirao. Ako nije tada bio ofsajd, kod drugog šuta se već dugo vremena ne svira ofsajd. Nekada je to bio ofsajd, ali je pravilo promenjeno.

Harper je dobro primetio za Kojićeve kretnje. Potpuni antitalenat.

Posted

sudije u domaćoj ligi treba tretirati kao kojića i kolege mu. dakle drveta, za retko kog se može reći da je sudija.

Сви ти наши ЈСЛ фудбалери који су учествовали у ко зна колико намештених утакмица, који не знају да уштопују лопту и не умеју да дају тачан пас дужи од 5 метара, вечито се жале на судије и траже поштено суђење без грешке :lolol:

Posted

meni je najsmešnije kako je kojić uticao na igru, jasno je da čovek ne može da utiče na igru :D

dokazano bezbroj puta

da li je bilo većeg debla?

Posted

Sve u svemu, dva boda iz dve utakmice kod kuće. Svaka pobeda ovog proleća biće prava premija a nakon toga sledi ispadanje u prvom pretkolu CL kvalifikacija od nekih Jermena na penale posle dve nule.

Posted

Sve u svemu, dva boda iz dve utakmice kod kuće. Svaka pobeda ovog proleća biće prava premija a nakon toga sledi ispadanje u trećem pretkolu EL kvalifikacija od nekih Jermena na penale posle dve nule.

Čuka osvaja valjda.

Posted

dokazano bezbroj puta

na momente je odlican. kao libero protivnickog tima :fantom:

Posted

dokazano bezbroj puta

e pa ćelavi hteo si tog kojića a smetao ti je fofana. sad trpi.....

Posted

brat bugarin

:Hail:

Posted

kakav mu je to šlem na glavi? :D jel to nešto iz pobesnelog maksa? ako jeste, koji deo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...