Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Podiže nogu i pokazuje nameru da ne učestvuje u akciji. Nisam se udubljivao u ostatak situacije, ali ako je samo taj poslednji šut sporan, to nije ofsajd.

Posted

Nije ofsajd, mora konkretnije da 'ucestvuje' u akciji, to sto je lopta upucena u njegovom pravcu nije dovoljno. Da ga je lopta pogodila ili da je imao kontakt sa golmanom bio bi ofsajd. 

Posted

Cekaj, a onaj igrac Radnickog sto mu je dupe u golu a noge u terenu se ne racuna u celoj situaciji ?

Posted (edited)

Vrlo zajebana situacija za procenti. Cak sam nasao dva suprotna tumacenja oko igraca Radnickog u golu.

edit: taman ulete Geograf sa njim :)

Edited by katamaran
Posted

Cekaj, a onaj igrac Radnickog sto mu je dupe u golu a noge u terenu se ne racuna u celoj situaciji ?

Racuna, ali da je Kojic dirao loptu bio bi ofsajd jer moraju dva igraca da budu blizi golu od njega da ofsajda ne bi bilo. Kojic je bio izmedju njega i golmana.

Posted (edited)

Kakva tumacenja, covek je aktivno branio gol ... da je lopta isla po sredini on bi je izbio! (Kod suta Grbica . leva noga se nalazila u terenu)

Racuna, ali da je Kojic dirao loptu bio bi ofsajd jer moraju dva igraca da budu blizi golu od njega da ofsajda ne bi bilo. Kojic je bio izmedju njega i golmana.

Pojma nisam imao za to pravilo da moraju dva igraca da budu ispred ...

Edited by Geo
Posted

Kojić je trebao da uđe u gol, onda ne bi bilo dileme...

Inače, ja ovo ne bih svirao...

Posted

Kakva tumacenja, covek je aktivno branio gol ... da je lopta isla po sredini on bi je izbio! (Kod suta Grbica . leva noga se nalazila u terenu)

Nebitno je gde se on nalazi, mogao je da ode do južne tribine, on se računa da stoji na gol liniji... Nije mu sudija dozvolio da napusti teren, i svaki njegov izlazak sa terena se računa da je tu...

Nego mi promiče što je on bitan?

Posted

Pojma nisam imao za to pravilo da moraju dva igraca da budu ispred ...

To su u 99% slucajeva golman i jedan igrac, ali to ne mora nuzno da bude golman - odnosno nije dovoljno da samo jedan igrac bude blizi golu od igraca ekipe koja napada da bi ga drzao u igri. 

Posted (edited)

Ukapirao sam odmah , cim si napisao prvi post ... Zahvaljujem! :)

@Radisa

Bio mi je bitan , dok mi GT nije objasnio pravila ...

Edited by Geo
Posted

To su u 99% slucajeva golman i jedan igrac, ali to ne mora nuzno da bude golman - odnosno nije dovoljno da samo jedan igrac bude blizi golu od igraca ekipe koja napada da bi ga drzao u igri. 

otvaranje mundijala u j.africi, meč meksiko-j.afrika

Posted

otvaranje mundijala u j.africi, meč meksiko-j.afrika

I meni pade na pamet to [samo se nisam mogao sjetiti tacno s kim je Meksiko igrao] :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...