Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

kakve su to letke delili po tribinama? plaćenici sa juga mole istok i zapad da ne viču "uprava napolje"..?

može li neko da printskrinuje to?

1SvZji.jpg

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Kako je smetao Kojić golmanu kad je Kojić bio na stativi, a golman po sred gola - dakle 3-4m razdaljine?

Edited by MiddleClass
Posted

Sto je najgrdje ja bih se sa vama na keca dzorao uprave. Jesu vas osakatili sa prelaznim rokom ali su upumpali fine pare u klub. Odblokiran racun, isplatice se i neka platica.. Vi licite na  funkcionalan klub a mi  :ph34r:

mi ličimo na sve, samo ne na funkcionalan klub. privid funkcionalnog kluba postojao je do decembra. ali i je to bio samo privid. od decembra, kada su komande preuzeli raspojasani svinjar i njegova expertska družina glumaca, pevača, zadriglih pravnika junoša i raznog naprednog ološa, strmopič je ušao u fazu eskalacije.

naravno, još uvek nisu sve uspeli da sprovedu u delo. dokaz je to da još uvek postojimo.

trener im očito nije po volji, probali su odmah da ga maknu i postave neko svoje govno, al eto izjalovilo se. ipak, ne lezi vraže, gde ima volje ima i načina. sabotiran je prvi tim, razvaljen par dana pred početak prvenstva....sad verovatno čekaju da ovaj sam digne sidro ili će da ga oteraju jer, Bože moj, nema rezultata sa bloody mother fucking killer strikerima Kojićem i Šaponjicem. morali smo u zadnji čas da menjamo formaciju, sa napadačkim opcijama koje bi bile problematična i za kakvog mađarskog drugoligaša.

za sportskog direktora postavljen je lik za koga se iz aviona vidi da nije za taj posao i da pojma nema. koliko je sve ozbiljno i promišljeno vidimo i iz ostavke koju isti podnosi posle dva meseca. kao i ostali napredni menadžeri i upravljači, nit znaju šta da rade, niti umeju nešto da rade....a kad bi im neko i nacrtao šta treba ni to ne bi umeli. tu su na nekom zadatku, kakvom tačno videćemo. svakako ne u interesu kluba. žgadija ogavna.

lova koja je ušla verovatno potiče od kakvog kredita koji će na nos da nam izlazi narednih 10 godina ili ćemo da izgubimo ono što je stavljeno pod hipoteku. ako uopšte i budemo postojali.

Posted

Koliko hejta na 7 bodova prednosti i samo 15 miliona duga... :(

Posted (edited)

Partizan je u decembru bolje izgledao na terenu al je bio daleko od funkcionalnog kluba. Plata nema, dugovi sve veci...Po meni vam je daleko bolja ova situacija (ajde da im verujemo da ce znacajan deo para od Skuletica otici na dugove) nego da ste dominantno osvojili titulu i nastavili sa zaduzivanjem.

Zvezda je u dosta vecim dugovima ali Partizanu mnogo manji dug moze da znaci reku bez povratka.

Ovo je nikad nebitnije prvenstvo. Nek ga uzme ko hoce al da se i jedni i drugi privatizuju do kraja sezone dok jos ima neke nade za opstanak.

Videh malopre obracun Drincic - Ninkovic :)

Edited by katamaran
Posted

Kako je smetao Kojić golmanu kad je Kojić bio na stativi, a golman po sred gola - dakle 3-4m razdaljine?

kojic je bio u ofsajdu.

Posted

kojic je bio u ofsajdu.

Jeste,  u pasivnom. Nema ofsajda...

Posted (edited)

u pasivnom do suta grbica. tu se aktivirao. lopta je upucena na gol, relativno blizu njega plus on pomalo nezgrapno reaguje (uz podignutu nogu sto aludira da se ili sklanja ili pokusava da je dodirne).

Edited by Bane5
Posted

Mislim da nikako igrac na gol liniji ne moze  biti u pasivnom ofsajdu. Jos bio izmedju golmana i stative pored koje je prosla lopta.

Posted (edited)

moze zato sto se pravilo o ofsajdu tumaci tako da je nebitno da li je poslednji igrac golman ili bilo koji drugi igrac njegove ekipe. kojic je bio iza golmana, a na liniji samo jedan igrac radnickog. dakle samo jedan igrac ispred kojica ili na liniji = pasivan ofsajd do aktiviranja.

Edited by Bane5
Posted

da li se aktivirao golmanu nikako nije mogao da smeta jer je bio na gol liniji a golman 3 m od iste, lopta ga je već prošla i to što vitez koja stoji na gol liniji nikako nije moglo da ometa golmana :unsure:

Posted

Zvezda je u dosta vecim dugovima ali Partizanu mnogo manji dug moze da znaci reku bez povratka.

Ovo je nikad nebitnije prvenstvo. Nek ga uzme ko hoce al da se i jedni i drugi privatizuju do kraja sezone dok jos ima neke nade za opstanak.

daj ne zajebavaj raju, barabo  :lolol:

Posted (edited)

@gone fishing,

pa ne pricam ja uopste o ometanju golmana. ja samo napominjem da ako je bio na liniji i ako se lopta uputi relativno blizu njega i ako on krene da se sklanja/podigne nogu kao da ce da je dodirne ili kao posledicu sklanjanja to ukazuje da se on aktivirao iz pasivnog ofsajda.

Edited by Bane5
Posted

Kako se aktivirao? Sklonio se od lopte da ga ne pogodi i to nije aktivacija. Golman nije mogao da odbrani trika nema bilo Kojića ili ne, a to je po meni najbitnije. 

Posted (edited)

pa ako se igrac sklanja da ga lopta ne pogodi to je itekeko uticanje na igru jer mozda gola ne bi ni bilo da ga je grbic pogodio, ali ne samo to, svako kretanje lopte ka najisturenijem igracu moze da se tumaci kao aktiviranje tog igraca.

Edited by Bane5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...