Geo Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Promenio si misljenje malo, sto se tice igre ovog "prolecnog" sastava ?
Bane5 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 samo da dodam da se secam slicne situacije i da je i tada sviran ofsajd tako da mislim da ipak jeste bio.
Cash Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Kakvi timovi se kod nas bore za titulu Napred Cukaricki. Steta sto su jesenas prosuli bodove gde nisu smeli inace imali bi imali sasvim lepe sanse da uzmu titulu,mada ko zna ni ovako nije nemoguce ako nastave sa pobedama. Navijam za njih.
theanswer Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Promenio si misljenje malo, sto se tice igre ovog "prolecnog" sastava ? pa danas nisu ništa igrali. protiv voždovca je bar bilo šansi.
Goranz Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Realno, Čukarički. Mada bi bila fora da budu drugi pa da umesto Zvezde (eventualno) odu u kvalifikacije za LŠ... then again, cenim da bi im poreska uprava našla nešto pa bi morali da odustanu i mi bismo velikodušno uskočili.
Cash Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 A i Vojvodinu ne treba otpisivati samo su 7 bodova iza nas ostacemo mi i bez intertoto kupa
katamaran Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Steta sto su jesenas prosuli bodove gde nisu smeli inace imali bi imali sasvim lepe sanse da uzmu titulu,mada ko zna ni ovako nije nemoguce ako nastave sa pobedama. Navijam za njih. Ne smem da se zakunem da necu promeniti misljenje kad/ako vam malo pridjemo al u ovom trenutku bih potpisao titulu za Cukaricki.
Goranz Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Ne smem da se zakunem da necu promeniti misljenje kad/ako vam malo pridjemo al u ovom trenutku bih potpisao titulu za Cukaricki. Možda ako i njima ubacite par zaslužnih građana u upravu.
katamaran Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 (edited) Sto je najgrdje ja bih se sa vama na keca dzorao uprave. Jesu vas osakatili sa prelaznim rokom ali su upumpali fine pare u klub. Odblokiran racun, isplatice se i neka platica.. Vi licite na funkcionalan klub a mi Vas trener se trudi da mu igraju najbolji dok mi imamo Lalatovica koji kao da se trudi da forsira najvece panjeve sto imamo. Imamo krajnje otvorenu situacju da pojurimo titulu a ja ne verujem da cu gledati sutra koliko su mi se smucili. Sanjarim da dobijemo 1:0 na jedvite jade pa da ga ipak oteraju. Edited February 28, 2015 by katamaran
Milosh76 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 (edited) I naravno na tribini je bilo incidenata... Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, povređeni navijač (38) prevezen je na Urgentni centar gde mu lekari sanirali povrede šake posle "traumatske amputacije prsta i kažiprsta desne ruke".Prema prvim nezvaničnim informacijama, povređenom mladiću baklja je eksplodirala u ruci što je prouzrokovalo težu povredu prstiju koji su potom amputirani. EDIT... izgleda da je Kojic dirao loptu na liniji...kakav magarac Ajde neko objektivniji da pogleda snimak, meni se cini da je dirao loptu na liniji. Edited February 28, 2015 by Milosh76
Kreator Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 kakve su to letke delili po tribinama? plaćenici sa juga mole istok i zapad da ne viču "uprava napolje"..? može li neko da printskrinuje to?
Cash Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Сурова доминација Реала са Нишаве! Batadjorina skola fudbala, 0 golova 2 boda
Bane5 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 (edited) EDIT... izgleda da je Kojic dirao loptu na liniji...kakav magarac Ajde neko objektivniji da pogleda snimak, meni se cini da je dirao loptu na liniji. dovoljno je sto je bio u pravcu u kome je upucena lopta, a bio je plus se stice utisak da je ili pokusao da se skloni ili je dodirne/sutne. u svakom slucaju je bio ucesnik u igri u tom trenutku i aktivirao ofsajd. U tom smislu Grbic se istripovao i poceo da vidi duplo osim ako svog igraca ne racuna u potreban broj: "Neverovatno je da je utakmica produžena samo pet minuta, kada je bilo svih šest izmena, a njihov povredjeni igrač ležao je na terenu šest-sedam minuta pre nego što je izašao... Poništen nam je čist gol...pošto sam video dvojicu igrača na gol liniji. Kada se završila utakmica rekli su mi da gol nije bio sporan", rekao je Grbić. Edited February 28, 2015 by Bane5
Recommended Posts