Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

pravilno uočen problem

Sačuvaj bože da neko od tih burekoždera slučajno upita da li prosečni stranci možda dolaze zbog toga što svi ti biseri omladinske škole u proseku provedu 6 meseci u prvom timu pre prodaje a većina je kaparisana pre nego što su potpisali bilo šta sa Partizanom.

možda je poenta novinara bila, da pfc od svake generacije uzme po 3-4 igrača bisera dok ostali tavore u teleoptiku i kasnije dobiju šut kartu, pa se onda desi da 5 ili 10 godina kasnije pfc vraća i plaća te igrače koji su ocenjeni nedovoljno talentovanim, npr drina turbina i škuntelar

- u vreme kada je škuntelar trebao da dobije šansu dovođeni su čadigol, hjugo, karaklokan itd ispod prosečni igrači sa strane

- pa omladinska škola od 2007 i jovetića pa sve do 2012 i srbotelija nije izbacila upotrebljivog napadača za 1 tim

- verovatno se novinar pita šta je sa šaponjinim drugarima i konkurentima na poziciji napadača iz njegove generacije, odnosno da li je zaista opravdano škartiranje 20 od 25 igrača kada već dođu do statusa omladinaca

- a što više mladih igrača željnih prodaje napolju to veća šansa da njemu kapne neka lova za medijsko uzdizanje istih ^_^

bik umesto tunbe, po informeru

:blink:

jel to znaci da nam kao pojacanje u spicu dolazi bik mladji?

sad bacih oko, kakvu bolesno lošu statistiku ima junior

možda se vrati i juniorov parnjak u napadu goga obradović?

jel' neko zna dali je "grobar" od james-a moor-a prevedena na srpski? 

NOVAC OD ŠKULETIĆA NEPOTREBAN

- Nakon odlaska Škuletića dobili smo višak para koje su nam nepotrebne. Odlučili smo da uzmemo kredit od milion evra, to je dokaz da imamo ispravan odnos prema klubu – rekao je Maričić.

U istom članku, doduše na telegrafu, kaže se i da Rusi još nisu uplatili. 

No, bitna je logika, dobiješ nepotreban novac, pa onda uzmeš kredit od milion (zar nije bilo 4 miliona) eura i to pokušaš da prodaš kao ispravan odnos prema klubu.

piše danas u mozzartu da je cilj uprave 50 miliona eura duga i finale lige šampiona. mislim da ce rezultati biti polovicni.

piše danas u mozzartu da je cilj uprave 50 miliona eura duga i finale lige šampiona. mislim da ce rezultati biti polovicni.

:lol:

sad bacih oko, kakvu bolesno lošu statistiku ima junior

Pise takodje jos da ga zove zecevic, medjutim on se kao jos uvek "necka".

možda se vrati i juniorov parnjak u napadu goga obradović?

on beše šuri u sionu još uvek

:lol::Hail:

Na pitanje novinara da li je spreman da kao član Upravnog odbora izdvoji 50.000 evra kao donaciju klubu, koliko je predložio predsednik Zoran Popović, Maričić je rekao: - Ja te pare nemam, prosečan sam građanin, sa prosečnim primanjima.

:fantom: 

piše danas u mozzartu da je cilj uprave 50 miliona eura duga

oni čak ni ne kriju  :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.