Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

pravilno uočen problem

Sačuvaj bože da neko od tih burekoždera slučajno upita da li prosečni stranci možda dolaze zbog toga što svi ti biseri omladinske škole u proseku provedu 6 meseci u prvom timu pre prodaje a većina je kaparisana pre nego što su potpisali bilo šta sa Partizanom.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

možda je poenta novinara bila, da pfc od svake generacije uzme po 3-4 igrača bisera dok ostali tavore u teleoptiku i kasnije dobiju šut kartu, pa se onda desi da 5 ili 10 godina kasnije pfc vraća i plaća te igrače koji su ocenjeni nedovoljno talentovanim, npr drina turbina i škuntelar

- u vreme kada je škuntelar trebao da dobije šansu dovođeni su čadigol, hjugo, karaklokan itd ispod prosečni igrači sa strane

- pa omladinska škola od 2007 i jovetića pa sve do 2012 i srbotelija nije izbacila upotrebljivog napadača za 1 tim

- verovatno se novinar pita šta je sa šaponjinim drugarima i konkurentima na poziciji napadača iz njegove generacije, odnosno da li je zaista opravdano škartiranje 20 od 25 igrača kada već dođu do statusa omladinaca

- a što više mladih igrača željnih prodaje napolju to veća šansa da njemu kapne neka lova za medijsko uzdizanje istih ^_^

Posted

bik umesto tunbe, po informeru

:blink:

Posted

jel to znaci da nam kao pojacanje u spicu dolazi bik mladji?

Posted

sad bacih oko, kakvu bolesno lošu statistiku ima junior

Posted

možda se vrati i juniorov parnjak u napadu goga obradović?

Posted

jel' neko zna dali je "grobar" od james-a moor-a prevedena na srpski? 

Posted

NOVAC OD ŠKULETIĆA NEPOTREBAN

- Nakon odlaska Škuletića dobili smo višak para koje su nam nepotrebne. Odlučili smo da uzmemo kredit od milion evra, to je dokaz da imamo ispravan odnos prema klubu – rekao je Maričić.

U istom članku, doduše na telegrafu, kaže se i da Rusi još nisu uplatili. 

No, bitna je logika, dobiješ nepotreban novac, pa onda uzmeš kredit od milion (zar nije bilo 4 miliona) eura i to pokušaš da prodaš kao ispravan odnos prema klubu.

Posted

piše danas u mozzartu da je cilj uprave 50 miliona eura duga i finale lige šampiona. mislim da ce rezultati biti polovicni.

Posted

piše danas u mozzartu da je cilj uprave 50 miliona eura duga i finale lige šampiona. mislim da ce rezultati biti polovicni.

:lol:

Posted

sad bacih oko, kakvu bolesno lošu statistiku ima junior

Pise takodje jos da ga zove zecevic, medjutim on se kao jos uvek "necka".

Posted

možda se vrati i juniorov parnjak u napadu goga obradović?

on beše šuri u sionu još uvek

Posted

:lol::Hail:

Posted

Na pitanje novinara da li je spreman da kao član Upravnog odbora izdvoji 50.000 evra kao donaciju klubu, koliko je predložio predsednik Zoran Popović, Maričić je rekao: - Ja te pare nemam, prosečan sam građanin, sa prosečnim primanjima.

:fantom: 

Posted

piše danas u mozzartu da je cilj uprave 50 miliona eura duga

oni čak ni ne kriju  :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...